4,899 лв.

Модел:
AudioDesk Systeme Vinyl Cleaner Pro /on request/
Марка:
AudioDesk Systeme

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 481.74 лв.

12 x 481.74 лв.

Описание

Виниловите плочи са ценни - не само защото са превъзходни звукови носители. Често наричани "черно злато", те са незаменими за всеки колекционер. Но дори и да се отнасяте със страхотно внимание към тях, във времето плочите неизменно се замърсяват. 

Внимателното почистване е от особена важност за запазването на стойността на плочата. Рейнер Глас, "мозъкът" стоящ зад марката AudioDesk Systeme е разработил професионална, но и удобна машина за почистване на плочи - Vinyl Cleaner. Тя е напълно автоматична, и е поставила нови стандарти в лекотата на употреба. 

През Януари 2016 година марката пуска на пазара най-новата разработка, еволюиралата Vinyl Cleaner PRO. Про версията разполага с независим подсушаващ процес, който не е свързан с процеса по почистването, по добър дренаж за течността и много други подобрения.   

Използването на Vinyl Cleaner PRO е много лесно - просто поставете плочата в машината и натиснете червения бутон. Светва жълт светодиод и нежният почистващ процес започва автоматично. По време на почистването противоположно въртящите се микрофибърни почистващи цилиндри и ултра-звуковите вълни внимателно премахват дори и най-дълбоко закотвените частици прах и замърсявания. По време на работа машината постоянно филтрира почистващата течност. След това два специални високо производителни двигателя гарантират ефективността на изсушаващата процедура, при това при много ниски нива на шума. И накрая, след кратък период от време, светва зелен светодиод, и тогава вече почистената плоча може да бъде извадена от машината.   

Цветове: сиво, бяло, червено,черно 

Време за почистване: 5 минути     

Размери ШхДхВ: 33 см x 20 см x 27 см        

Тегло (празна машина): 5,5 кг.   

Капацитет: 4,5 литра вода, за които се иползват 20 мл почистващ препарат  

Гаранционен срок от производителя: 2 години

Произведена в Германия.   

За допълнителни аксесоари, моля свържете се с нас.  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение