Bose SoundSport Free Wireless

450 лв. 428 лв.

Модел:
Bose SoundSport Free Wireless
Марка:
Bose

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 42.09 лв.

12 x 42.09 лв.

Описание

Без жици. Нищо не може да ви спре.    

Първите наистина безжични слушалки на BOSE.

Насладете се на чист, мощен звук от първите наистина безжични слушалки на BOSE. Те са разработени да стоят здраво прикрепени към ушите ви и да са максимално комфортни. Те са натъпкани с технологии за да отнесат вашата тренировка на следващо ниво.

По-добри слушалки по дизайн.   

Когато става въпрос за техниката в техниката в тези слушалки, от Bose са се фокусирали във всеки детайл - от фината настройка на електрониката до позиционирането на блутут антената за максимална стабилност на сигнала. Резултатът? Едни слушалки, които свирят с постоянство и чистота, без значение дали телефона е в ръката ви, в джоба, поставен в лента на ръката или стоящ върху управлението на пътеката за бягане... и няма нито един кабел пред погледа ви.  

Те стоят в ушите без да пречат.   

Тези слушалки разполагат с недостижима комбинация между комфорт и стабилност. Това е защото от Bose са разработили върха на спортните накрайници StayHear+ да разпределят контакта равномерно с вътрешността на ушите ви, докато "ветрилото" си пасва естествено с формата на горната част на ухото. Те няма да паднат, и ще останат комфортни за носене. А така вие можете да се концетрирате върху постигането на още по-добри резултати във вашите тренировки. 

Максимална мощ за максимално представяне.   

По-добрия атлетично представяне отнема години упорит труд. Същото важи и за инжинерната работа при разработването на слушалки. А от Bose правят това от десетилетия. Оптимизиращата се според нивото на слушане еквализация и цифровто процесиране на сигнала правят музиката пълна и балансирана при всяко усилване. Без значение колко е шумна фитнес залата, вашия плейлискт за тренировка ще поддържа енергията ви.  

Пот. Но без да ги изпотява.   

Водата и слушалките обикновено не се спогаждат добре. Но от Bose са намерили начин. Използвайки хидрофобни материали в иходните портове, от марката успяват да запазят вътрешността на слушалките суха и напълно функционираща. Тези "тапи" не се плашат от пот или дъжд - сега дори и времето не може да бъде извинение за пропускане на тренировка.   

Много повече от кейс за съхранение.    

С един заряд, слушалките могат да работят до 5 часа - достатъчно за да ви прекарат през почти всяка тренировка. А когато свършите да тренирате, просто ги поставете в кейса за да се възстановяват - той ще ги предпазва и също ще им осигури две допълнителни пълни зареждания (което е повече от 10 часа живот на батериите) за да ги подготви за следваща употреба. Освен това, бързо 15-минутно зареждане ще ви даде 45 минути на батерия. 

Намерете слушалката.   

Загубили сте едната слушалка? От Bose са се погрижили и за това. Приложението Bose Connect ще ви помогне да я проследите. Но това е само началото. Вие можете лесно да управлявате вашите блутут връзки и да се прехвърляте между различни устройства. Bose Connect също ви предоставя ъпдейти и съвети за използването на продуктите, и възможност да персонализирате настройките им.  Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение