990 лв. 940 лв.

Модел:
Creek RUBY DAC module
Марка:
Creek

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 92.43 лв.

12 x 92.43 лв.

Описание

Усилвателите на Creek  EVOLUTION 50A и  EVOLUTION 100A идват от завода с 5 аналогови входа. Но линейният вход номер 5 е монтиран на премахващ се панел, и на негово място могат да бъдат поставени тунера AMBIT или RUBY2 DAC модула за да се добавят няколко входа в повече. 

RUBY2 DAC модулът е последна версия, която съдържа 4 SPDIF входа (коаксиални и оптични). В добавка той разполага и с USB вход, през който можете да стриймвате аудио с висока резолюция от компютър или друго устройство, и транспортът може да се контролира от дистанционното управление EVO.

За да се осигури най-доброто качество на звука, отиващ към усилвателя, модула използва чип Wolfson WM8742 DAC от най-високо качество, който е разработен в Шотландия. 

За мобилни приложение, модулът разполага и с удобното блутут свързване. Любимата ви музика от таблет или телефон може да бъде предавана безжично към усилвателя. 

Освен изненадващият брой на начини за свързване към модула с толкова малък размер, от Creek са добавили дори и радио тунер със същата схема която можете да откриете в брилянтния модул AMBIT. Качеството на звука е дори подобрено в сравнение с AMBIT модула, защото се използва директния цифров изход, и за цифрово-аналогово преобразуване се използва високо качествения ЦАП на RUBY 2.

Работата на FM радиото е лимитирана само от качеството на сигнала и, разбира се, от използваната антена. За най-добри резултати използвайте външна антена. 

Драйвери за Windows

През USB входът може да се просвирва музика с висока резолюция - до 24 bit/192 kHz от MAC или PC компютър. При използване на PC е нужно инсталиране на допълнителен ASIO драйвер, ако на компютъра ви вече няма такъв. С RUBY 2 DAC могат да бъдат използвани USB кабели с дължина до 5 метра.

Технически спецификации:


Цифрови входове: 2 x TOSLINK оптични, 24 Bit 192 kHz, 2 x SPDIF коаксиални, 24 Bit 192 kHz,  USB Class 2, 24 Bit 192 kHz, Bluetooth   

Чип на ЦАП:  Wolfson WM8742   

Съотношение сигнал/шум: > 125dB   

Хармонични изкривявания: < 0.001% на 48 kHz семпираща честота

FM радио:

FM честотен обхват: 76 – 108 MHz, в зависимост от региона, региона се избира от менюто   

Брой на станции за запаметяване: 100

FM чувствителност: -3.5 dBuV

Честотна характеристика: 30 Hz- 16 kHz -1dB

Хармонични изкривявания: < 0.05%

Сепарация на каналите: > 40dB  

Съотношение сигнал/шум: > 70dB  

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение