Dali Spektor Vokal

299 лв.

Модел:
Dali Spektor Vokal
Марка:
Dali

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 29.40 лв.

12 x 29.40 лв.

Описание

Заемаща полагащото и централно място, Spektor Vocal доставя яснота и дълбочина към всеки филм. Двата 4,5 инчови ниско/средночестотни високоговорителя и 25 милимитровия туитър са настроени да си паснат перфектно с всичките три модела в серията Spektor.

За да получат такова хай-фай представяне от толкова малка тонколона от Dali са използвали целия си опит и знания, но също са прекарали и много часове в слушане за да подобрят драйверите и дизайна на кросоувъра за да създадат перфектното аудио. 

Ако си търсите достъпна тонколона за централен канал, Spektor Vocal ще посрещне всичките ви очаквания. Тя доставя детайлен, динамичен и мощен звук и се вписва перфектно в системи изградени с който и да е модел от серията - Spektor 1, Spektor 2 и Spektor 6. Без значение дали планирате система в конфигурация 3.1, 5.1 или 7.1, Spektor Vocal ще свърши своята работа перфектно.  

Както всички други озвучителни тела на Dali, Spektor Vocal eа билa разработенa в съответствие с фундаменталните акустични и електро-акустични принципи, и със силната вяра, че автентичната, честна репродукция на звука ще ви пренесе още по-близо до пълното въздействие на истински концерт на живо.   

Говорители с дървени фибри    

Говорителите с ниски загуби използват говорители с малка маса, изработени от микс от хартия и дървени нишки за здравина. Вградените дървени фибри продават на повърхността на високоговорителя неравна структура, която драматично минимизира резонанса. Това създава възможно най-добрата репродукция на всеки детайл от аудио сигнала.   

Приятелски настроени към всеки усилвател    

Дизайнът на серията Spektor е приятелски настроен към всеки усилвател. Без значение дали става въпрос за компактна хай-фай система, стерео усилватели или съраунд ресийвъри, Spektor ще изкарат най-доброто от тях, показвайки колко добре може да звучи музиката и филмите. 

Високочестотен високоговорител с мек купол   

Туитърът предлага най-добрата в класа си резолюция със своята разширена честотна характеристика, широка дисперсия и ниски нива на оцветяване. Едно чисто наследство от хай-енд сериите на Dali. Произведен е от ултра-лек плат, който тежи по-малко от половината на пазарния стандарт (0.056 мг/мм2)

Ниски загуби на сигнала   

Изполвайки само разработени и специално изработени високоговорители на Dali, нуждата от честотни корекции в кросоувъра е елиминирана. Това е позволило на инжинерите на Dali да направят съвсем точен кросоувър и с комбинацията с внимателно подбраните високо качествени компоненти загубата на сигнала е близко до нула.  

Спецификации:    

Честотна характеристика (+/-3 dB) [Hz]: 66 - 26,000 Hz    

Чувствителност:  (2,83 V/1 m) [dB]: 87.0 dB

Номинално съпротивление: 6 ohms

Максимално звуково налягане SPL [dB]:  107 dB

Препоръчителна мощност на усилвателя: 40 - 120 вата

Честота на кросоувъра [Hz]:  2,100 Hz

Дизайн: двулентов

Високочестотен високоговорител - 1 x 25 мм, с мек текстилен купол

Ниско/средночестотни високоговорители: 2 х 4,25 инча, хартиени с дървени фибри   

Бас рефлекс настроен на 51.5 Hz

Терминали: единични (Single Wire)

Препоръчителна инсталация - на шкаф или стойка

Препоръчително разстояние от стената: 1 - 50 см.  

Размери (ВхШхД): 152 x 435 x 204 мм  

Тегло: 5.3 кг   

Аксесоари включени в комплекта: гумени крака, ръководство   Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение