Focal Sib Evo 5.1

1,759 лв. 1,671 лв.

Модел:
Focal Sib Evo 5.1
Марка:
Focal

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 164.32 лв.

12 x 164.32 лв.

Описание

Пет сателитни тонколони Sib Evo и един субуфър Cub Evo.

5.1 комплектът озвучителни тела за домашно кино ще ви предостави най-доброто от вашата музика и ще ви впечатли с великолепно представяне когато гледате филми. Мощността на тези сателитни тонколони е много впечатляваща за малкия им размер. Те ще представят аудиото от музиката перфектно, както и диалога и пълната интензивност и емоция на екшън сцените. Всички ключови елементи от филма се предават с екстремна чистота и прецизност, което ви пренася в сърцето на действието.  Sib Evo са последното поколение на озвучителните тела от семейството Sib & Co, които са извоювали статут на референтни сателитни тонколони в домашното кино. Компактният субуфър Sib Evo, включен в комплекта доставя звук, еквивалентен на много по-големи по обем субуфъри. Налична е възможност за добавяне на Sib Evo Dolby Atmos® сателитни тонколони, което дава на вашето домашно кино забавление едно изцяло ново измерение. Революция за вашите филми! Този пакет е идеален за помещения с големина между 10 и 50 кв.м., и ще се впише перфектно във всеки интериор, придавайки му още по-стилен вид. 

Вече референция...

Sib & Co е референция за звук на пазара за домашно кино от 2002 година. Новата версия допълва предишната - двете системи са с перфектна съвместимост. Представянето е било подобрено, а размера е бил намален. 5.1 комплектът е една много кохерентна система, осигуряваща безпрецедентни звукови преживявания!

Надарени   

Sib Evo използва 5 инчов Polyflex ниско/средночестотен високоговорител и 1 инчов високочестотен с копринен купол, интегрирани в кутия със значителен обем за да се постигне истинска широколентова работа. Субуфърът Cub Evo е изработен следвайки принципите на дизайна на хай-фай субуфирите на Focal, но и съобразен с дизайна и цялостния вид на системата. Той е оборудван с 8 инчов високоговорител и усилвател от клас D с мощност от 200 вата поставени в кутия от MDF с цвят черен мат. 

Вечни и футуристични    

Дизайнът придава тежест върху оригиналната вечност на линията Sib - преобразения стил все още е в крачка с характеристиките, които са направили оригиналното семейство Sib толкова успешни продукти. Той извиква футуристичен стил с елегантни линии за да подобри външния вид на заобикаляща го среда, в която ще се впише перфектно. Сателитните тонколони идват и с гъвкава подложка, служеща за поставка.

Ключови характеристики:   

Футуристичен дизайн

Лесни за инсталация   

Система с двойни конектори с бутони за лесно свързване с усилвателя   

Комплектът идва със стойки за монтаж на стена    

Ъгълът на наклон може да бъде променян с +/- 5 градуса   


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение