Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1

2,349 лв. 2,231 лв.

Модел:
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1
Марка:
Focal

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 219.38 лв.

12 x 219.38 лв.

Описание

В сърцето на екшъна!  

5.1.2 система за домашно кино  

Три сателитни тонколони Sib Evo, две сателитни тонколони Sib Evo Dolby Atmos и един субуфър Cub Evo   

Осмелете се да доставите истински кино ефекти във вашата всекидневна! Насладете се на Atmos звукови ефекти, като на кино, разработени от Dolby, когато гледате любимите се филми у дома. Вашите филми ще бъдат представени с едно изцяло ново измерение! Въпреки че все още не успяла да влезе във всеки дом, но е във възход, системата Dolby Atmos се отличава с предаването на ефекти и звук по вертикалната ос, като в случая те се отразяват в тавана. Това създава впечатлението у зрителя че се намира в средата на ултра-реалистична 3D вселена! Минималната конфигурация за една Dolby Atmos система е 5.1.2, и от Focal са искали да интегрират точно това в новото поколение Sib & Co - легендарните сателитни озвучителни тела, пуснати на пазара още през 2002 година! 5.1.2 пакетът се състои от две озвучителни тела, оборудвани с по един допълнителен високоговорител, обърнат към тавана и използващ технологията Dolby Atmos. Това ново поколение тонколони е разработено за да репродуцира звук както в хоризонтално направление, така и във вертикално (към тавана). Основната иновация в тази технология лежи върху отразяването на звуковите вълни от тавана към слушателя. Пригответе се да изживеете едно изцяло ново преживяване, досега възможно само в кино салоните! Този комплект е подходящ за помещения с размери от 10 до 50 кв. м. и ще се впише перфектно във всеки интериор, придавайки му още по-стилен вид.  

Завършен пакет   

Sib Evo използва 5 инчов Polyflex ниско/средночестотен високоговорител и 1 инчов високочестотен с копринен купол, интегрирани в кутия със значителен обем за да се постигне истинска широколентова работа. Сателитите Dolby Atmos разполагат с по един допълнителен 3 инчов Poliflex високоговорител, насочен нагоре, който се използва за Dolby Atmos ефектите. Субуфърът Cub Evo е изработен следвайки принципите на дизайна на хай-фай субуфърите на Focal, но и съобразен с дизайна и цялостния вид на системата. Той е оборудван с 8 инчов високоговорител и усилвател от клас D с мощност от 200 вата поставени в кутия от MDF с цвят черен мат. 

Вече референция...

Sib & Co е референция за звук на пазара за домашно кино от 2002 година. Новата версия допълва предишната - двете системи са с перфектна съвместимост. Представянето е било подобрено, а размера е бил намален. 5.1.2 комплектът е една много кохерентна система, осигуряваща безпрецедентни звукови преживявания!

Какво представляват Dolby Atmos озвучителните тела?  

Особеността на тези тонколони е способността им да репродуцират Atmos® ефектите от кино залите, но в комфорта на вашият дом. В добавка към предно разположените високоговорители е добавен един широколентов високоговорител, насочен нагоре. Тази система ви спестява добавянето на други озвучителни тела или аксесоари към вашата система за да получите вертикалните ефекти, което може да наруши дизайна на дома ви или да наруши цялостната хармония на системата ви. Тези тонколони обграждат зрителя с звукови ефекти, особено с тези, които идват над главата му - една страхотна иновация. Представете си екшън сцена с прелитащи самолети, валящ дъжд или падаща гръмотевица... Озвучителните тела с Atmos® със своите свирещи напред и нагоре високоговорители формират една цялостна система, в която всички елементи работят в перфектна хармония. Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение