2,400 лв. 2,280 лв.

Модел:
Marantz ND8006
Марка:
Marantz

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 224.20 лв.

12 x 224.20 лв.

Описание

Инжинерите на Marantz са използвали целият си опит, натрупан в годините в разработката на Premium сериите и са го използвали в дизайна на този пръв по рода си плеър. Представяме ви "най-пълният плеър за цифрова музика". ND8006 ще ви достави световно признатия звук на Marantz от буквално неограничени музикални източници, включително онлайн музикални услуги, HEOS система за многозоново аудио, локално съхранявани файлове с висока резолюция, от аудио CD, AirPlay, Bluetooth и други. Надградете лесно вече съществуващата си аудио система с най-доброто от света на цифровата музика, заедно с една голяма порция функционалност. Където и да се намира вашата любима музика, вие вече можете да и се насладите с истинско Marantz качество. Защото музиката има значение.  

Завършеният плеър за цифрова музика.     

ND8006 е разработен за да посрещни всички изисквания на съвременния слушател на цифрова музика, доставяйки едновременно функционалност, за която обикновено се изискват два или три отделни компонента. Базиран на успешните NA8005 и SA8005, но възползващ се от цялостно преосмисляне на функционалността и аудио дизайна, този плеър комбинира CD плеър с хъб за цифрови източници, предлагащ просвирване на музика от домашната мрежа, от локални USB памети/хард дискове, онлайн източници като стрийминг услуги и интернет радио станции, поддръжка на системата за многозоново аудио HEOS, както и цифрово-аналогов преобразувател (DAC), който позволява директна връзка с компютри и други устройства. Устройство е готово за бъдещето, като просвирва формати до 11.2Mhz quad-DSD и 384kHz/32-bit PCM, а освен всичко това разполага и с Apple AirPlay и Bluetooth за удобството да просвирвате безжично музика от портативни устройства. 

Стриймване на музика с HEOS 

Вградената технология HEOS ви позволява да стриймвате вашата любима музика безжично от неограничен брой източници. Насладете се на музика от Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer или от вашита локална колекция с цифрова музика. С допълнителни HEOS компоненти като линията озвучителни тела HEOS или други устройства изполващи технологията, вие можете да слушате музика във всяко помещение на дома си. Всичко това се контролира лесно и удобно с приложението HEOS. 

Аудио с висока резолюция    

Оптичните и коаксилани цифрови входове, както и USB-B порта ви позволяват да слушате музика директно от вашия компютър, както и да свържете други цифрови източници. USB-B входът работи в асинхронен режим не само за да поддържа файлове с резолюция 384kHz/32bit, но също и форматите DSD 2.8MHz, 5.6MHz и дори  11.2MHz за максимално качество и най-директния начин да му се насладите. За да се защити най-високото качество, от Marantz са изградили сериозна изолация около USB входа за да елиминират шансовете високо честотните шумове, породени от компютъра да навлязат в електрониката на ND8006. Освен това, USB-А портът на предния панел приема флаш памети и хард дискове за просвирване на музикални файлове. 

Музикално цифрово филтриране на Marantz (Marantz Musical Digital Filtering (MMDF))

ND8006 се възползва от уникалната технология на Marantz - MMDF, вдъхновена от аудиофилските продукти от референтния клас на марката. За фирма като Marantz, използването на стандартни решения за цифрово филтриране не е вариант, защото това филтриране от критическа важност за репродуцирането на звук от цифрови сигнали. В резултат на това, от марката са инвестирали в придобиването на експертни знания в областа, което е довело до разработването на високо оценената технология Marantz Music Mastering, използвана в многократно награждаваните продукти от серията Premium 10. Адаптирано за дизайнът на ND 8006, това решение се нарича Marantz Musical Digital Filtering. Два различни и свободно избираеми характеристики на филтрирането могат да бъдат използвани според вкуса на слушателя, и всяка от тях ще се справи с всеки детайл с любяща грижа към цифровия аудио сигнал, трансформирайки съвременните музикални файлове в чиста магия.

Вградени Bluetooth, Wi-Fi и AirPlay възможности.    

Разполагащ с Bluetooth и Wi-Fi безжична свързваност, ND8006 е оборудван със съвременна система за приемане/предаване с две антени за стабилно стриймване дори и в натоварена мрежово среда. Със съвместимостта с AirPlay на Apple можете да се наслаждавате на безжичното слушане на музика от вашето iOS устройство. 

Да запазим качеството на звука    

Индивидуалният режим "OFF" ви позволява да изключите секциите от електрониката на ND8006, които не се използват в момента за да се избегне всяка възможност за интерференции и за да се запази чистотата на сигнала за максимално подобряване на качеството на звука. Екранираният тороидален трансформатор минимизира вътрешните шумове, а здравото двуслойно шаси се грижи за оптималното екраниране и стабилност на устройството.   

Аудиофилско цифрово-аналогове конвертиране и уникалната технология Marantz HDAM.    

ND8006 е създаден с легендарната отдаденост на Marantz към звука. Аудиофилския ЦАП ESS9016 Sabre DAC и двата кристални часовника осигуряват акуратното справяне с всички цифрови сигнали. Аналоговата схематика използва внимателно подбрани компоненти и световно известните Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAM), което води до по-широк динамичен обхват и възможно най-ниските нива на изкривявания - възпреки повсемстното използване на усилватели тип "всичко-в-едно" на един чип, тези миниатюрни операционни усилватели на Marantz са изработени от отделни, оптимизирани компоненти за възможно най-доброто качество на звука, и могат да бъдат намерени в продуктите на марката чак до усилвателите и плеърите в сериите Reference.   

Високо качествен изход за слушалки.    

За любителите на музиката, които обичат да слушат любимите си пиеси директно със слушалки, ND8006 разполага с високо качествен слушалков предусилвател с отделен усилвателен модул HDAM-SA2. За да работи безпроблемно с широк диапазон от слушалки, гейн фактора може да бъде променян от нисък през среден до висок. Използвайки тази възможност, вие разполагате с възможността да захранвате слушалки със всякакво съпротивление без никакъв проблем.   

Независим изходен терминал с променливо усилване.    

Заедно с конвенционалният линеен изход, който се използва за свързване с интегриран усилвател като перфектно пасващия PM8006, ND8006 осигурява и отделен изход с променливо ниво, позволяващ му да се свърже директно с активни тонколони или с крайни стъпала, като по този начин устройството може да работи като източник/предусилвател с многобройните си цифрови вфодове. Усилването може да бъде контролирано чрез приложения или с дистанционното.  

Ключови характеристики:   

Високо качествено просвирване на CD, CD-R/RW (MP3/WMA) 

AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer и още   

2x оптични, коаксиален и USB type B цифрови входове с схематика изолираща високочестотния шум    

Аудиофиско 192kHz/32bit цифрово-аналогово конвертиране (ESS9016) с двоен кристален часовник     

Marantz HDAM-SA2 схеми    

Напълно дискретен слушалков усилвател със собствен HDAM-SA2 модул и контрол на гейна    

Двойно екраниран тороидален трансформатор, двуслойно шаси и здрави крака  

Вграден Wi-Fi с дву-бандова 2.4GHz/5GHz поддръжка     

Вградена технология HEOS    

Поддръжка на просвирване на файлове WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC през USB вход на преден панел      

Оптичен и коаксиален цифрови изходи, линеен (фиксиран) и предусилвателен (с променливо ниво) аналогови изходи, RS232     

Предлага се в черно или сребърно-златно    

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение