5,690 лв. 5,405 лв.

Модел:
NAD T 777 V3
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 531.49 лв.

12 x 531.49 лв.

Описание

Новият ресийвър на NAD - T 777 V3, разполагащ с мощност 70 вата на всеки един от седемте канала е натъпкан с последните аудио и видео технологии, включително декодиране на Dolby Atmos®  съраунд звук и пропускане на 4K UltraHD видео. Всичко това ви позволява да се насладите на всеки момент и детайл от вашите любими филми, музика и домашни забавления. T 777 V3 разполага с голямо разнообразие на опции за свързване за превъзходна гъвкавост, както и слотове за MDC модули, позволяващи бъдещи подобрения и разширения на функционалността. С вградената технология BluOS™, ресийвърът е част от многозоновата еко-система на BlueSound, която ви позволява да стриймвате аудио с висока резолюция, да слушате интернет радиостанции и популярни стрийминг услуги, като управлявате своите устройства с приложение, инсталирано на вашия таблет, телефон или компютър. 

Пропускане на 4K UHD видео.    

Използвайки най-новите и най-усъвършенствани 4К чипсети, T 777 V3 може да пропуска всяка резолюция - от стандартна до 4K Ultra HD, с пълна поддръжка на последните 4:4:4 Pure Colour 4K Ultra HD спецификации. Ресийвърът разполага и с пълна съвместимост с HDCP 2.2, което ви позволява да се насладите на най-висококачественото 4K съдържание, което е цифрово защитено срещу копиране.

Вграден Dolby Atmos®  

С имплементираният Dolby Atmos®  T 777 V3 ви телепортира между един обикновен момент до едно изключително преживяване, с движещия се звук, изпълващ цялото помещение и разстилащ се навсякъде около вас.  Налични са много опции за изграждането на перфектно Dolby Atmos домашно кино, като при използването само на вградените крайни стъпала може да се направи система в конфигурация 5.1.2, а с добавянето на външни крайни стъпала може да се постигне пълна 7.1.4 Dolby Atmos система. Без значение от конфигурацията в която е свързан, T 777 V3 създава въздействащ слой от звук над слушателите, с точна локализация на аудио обектите, доставяйки всички вълнения и целия реализъм на Dolby Atmos звука. 

Система за корекция на звука според помещението от най-висок клас *

DIRAC Live® е може би най-изтънчената система за цифрова корекция на звука според помещението налична в наши дни, и обикновено е запазена само за ултра хай-енд продукти, струващи няколко пъти повече от T 777 V3. С DIRAC Live® вие можете да създадете перфектната околна среда за слушане, коригирайки едновременно тайминга и оцветяванията на звука, като използвате идващия в комплекта микрофон и мощен софтуеър. 

Навлезте в света на стримването на музика    

Разполагащ с BluOS, една от най-добрите технологии за безжично предаване на музика, T 777 V3 ви позволява да стриймвате безжично музика с висока резолюция към вашата система за домашно кино от локални мрежови източници или от музикални стрийминг услуги в интернет. Можете да контролирате музиката навсякъде в дома си, използвайки приложението BluOS Controller App за телефони, таблети и компютри, а освен това през апликацията можете да групирате други продукти от семейството на BluOS с ресийвъра за истинско многозоново преживяване. 

MDC модули - готови за всичко   

Многократно награждаваната технология на NAD - дизайн с модулна конструкция (MDC - Modular Design Construction) ви позволява да останете в крачка с всички новости в постоянно пременящия се свят на аудио/видео ентусиастите. С вградените нови MDC модули VM 300 за видео и AM 230 за аудио, T 777 V3 разполага с всички последни кодеци за аудио и видео, но когато се появят нови, тези модули лесно могат да бъдат подменени - така получавате всички най-съвременни технологии, но без да подменяте целия ресийвър. Просто поставете новият MDC модул и вече сте готови за бъдещето, без значение какво ще ни донесе то. 

6 HDMI и мрежова свързаност    

6 HDMI 2.0 входа и 2 изхода, плюс цифрови коаксиални и оптични входове и изходи - T 777 V3 разполага с многообразие от възможности за свързване - просто включете любимият си източник - блурей или мултимедиен плеър, или игрова конзола и натиснете "плей". Разработен с мисъл за съвременните опции за интеграция в "умни" домове, T 777 V3 се възползва от мощта на BluOS и може лесно да бъде интегриран в съществуващи системи за домашна автоматизация от Control4, Crestron, URC и RTI. Други възможности за свързване включват IP контрол, IR изходи, програмируеми 12V спусъци и RS-232.

* Забележка: T 777 V3 ще включва лиценз за Dirac Live LE за NAD с опция за клиента да направи ъпгрейд към пълната версия. За стартирането на Dirac Live е нужен ъпдейт на фирмуеъра. Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение