480 лв.

Модел:
NAD Viso HP30
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 47.20 лв.

12 x 47.20 лв.

Описание

Във момента, в който поставите слушалките Viso H30 на ушите си, веднага се пренасяте в звукова сцена изпълнена с богата детайлност и несравнимо представяне. Използвайки иновативната технология на NAD - RoomFeel™, тези слушалки предизвикват вниманието на слушателите с техния топъл, поглъщащ звук и цялостен комфорт. Разработени за да предадат дословно възможно най-доброто аудио, HP30 символизират мисията на NAD да разчупят бариерите към добрият звук. С добавеният бонус - дистанционно с три бутона и микрофон, използването им с телефон е лесно и безпроблемно. Разполагате и с пълен контрол върху това как чувате любимата си музика, с възможността да пускате/паузирате песен, да превъртате и още много. Едни слушалки, които са задължителна придобивка за всеки любител на качественото аудио.  

NAD VISO е кулминацията на повече от 40 годишен опит в разработката на аудио иновации. Проектирани и разработени от аудиофили, VISO са направени специално за съвременни хора слушащи от цифрови източници, които разбират колко е важно качеството на звука.

Учените на NAD са създали технологията RoomFeel™ за да предадат топлия, отворен звук на изпълненията на живо директно във интимността на вашето слушалково преживяване. Резултатът е една иновация в света на слушалките, която драматично разширява цялата звукова сцена. Трябва да ги чуете, за да разберете какво сте изпускали до сега. NAD. Отново аудио, променящо правилата на играта. Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение