530 лв.

Модел:
NAD Viso HP50
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 52.12 лв.

12 x 52.12 лв.

Описание

Във момента, в който поставите слушалките Viso HP50 на ушите си, веднага се пренасяте в звукова сцена изпълнена с богата детайлност и несравнимо представяне. Използвайки иновативната технология на NAD - RoomFeel™, тези слушалки предизвикват вниманието на слушателите с техния топъл, поглъщащ звук и цялостен комфорт, но също и ги карат да се свържат с музиката на едно много по интимно ниво.  Благодарение на мулти-функционалното дистанционно с три бутона, вие имате пълен контрол над вашата музика, с възможност за пускане/паузиране на песен, превъртане и дори да отговаряте на телефонни обаждания. С подобрението в чистотата на звука и редукцията на външни шумове, NAD HP50 ви пренася по близко до музиката която обичате.

Аудиофилско качество за повече от 40 години   

NAD VISO е кулминацията на повече от 40 годишен опит в разработката на аудио иновации. Проектирани и разработени от аудиофили, VISO са направени специално за съвременни хора слушащи от цифрови източници, които разбират колко е важно качеството на звука. Защото от NAD не се интересуват от вашият начин на живот. Те се интересуват от вашите уши.

RoomFeel™

Технология, разработена за да достави топлия, отворен звук на живото изпълнение директно във вашето лично слушалково преживяване. Неизброими часове са били прекарани в едни от най-изтънчените аудио лаборатории в Северна Америка по време на проучванията и разработването на технологията RoomFeel™, като са открити нови начини да се подплати възпроизвеждането без да се променя аудио сигнала. Резултатът е истинска иновация в света на слушалките, която ви позволява да усещате музиката около вас, да почуствате всеки удар на ритъма и да чувате много по отворена звукова сцена.  

Звук, задвижван от наука   

Фино настроени с прецизност в едно от най-тихите места на планетата от експертен екип от учени и звукови инженери, HP50 доставят най-напредналата технология в производството на слушалки за съвременните детайлни записи с висока резолюция. Акустично оптимизираните наушници и специално разработените 40 мм високоговорители се грижат музиката да звучи толкова акуратно, ясно и натурално както и в звукозаписното студио. 

Съвременен дизайн

HP50 не са водещи само в сферата на аудио представянето си. Комбинацията от екстремно леки материали като омекотени метали, полирани повърхности и високо качествена кожа правят перфектния баланс между екстремен комфорт и гъвкавост. Сгъваемите, ултра-меки наушници са специално разработени за да редуцират по естествен начин разсейването на звука и да повишат яснотата, оставяйки ви с целодневен комфорт при слушане. 


Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение