2,399 лв.

Модел:
Oppo Sonica DAC
Марка:
Oppo

5/5 (1 мнения) Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 235.90 лв.

12 x 235.90 лв.

Описание

АУДИО С НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО.

Все повече музика идва от цифрови източници, и това е причината цифрово-аналоговият конвертор да е един от най-важните компоненти във вашата аудио система. В сърцето на OPPO Sonica DAC е 32-битовия HyperStream DAC чип ES9038PRO. Най-високият модел от серията ESS SABRE PRO, този чип поставя нови стандарти за аудио превъзходство.

Чисто захранване за чиста музика.  

Схематиката на Sonica DAC се захранва от регулатор за линейно напрежение, което взима от масивен тороидален трансформатор. Тороидалният захранващ трансформатор предоставя превъзходна ефективност на захранването, и много по-малки външни магнитни полета в сравнение с традиционните ламелни трансформатори с метално ядро. Тази конфигурация осигурява много чисто и стабилно захранване за всички аудио компоненти. 

Напълно балансиран дизайн за най-добро качество на сигнала.  

Изходният път на сигнала при Sonica DAC е напълно балансиран от самият ЦАП чип до балансираните XLR конектори. Дори сигналът на RCA изходите се конвертира от XLR клемите. Този дизайн осигурява много по-добро отхвърляне на шума и повишава качеството на сигнала. Той също предоставя по-добро разделяне на каналите, като елиминира общото заземяване на двата канала. 

МУЗИКА БЕЗ ГРАНИЦИ.  

Просвирвайте и стриймвайте музика с висока резолюция.  

Просвирвайте музикални файлове от USB памети и дискове закачени директно към Sonica DAC, или стриймвайте през домашната мрежа от компютри и сървъри. Можете да стриймвате и от мобилни устройства и таблети през мрежата като използвате приложението Sonica. Sonica DAC е мрежови аудио плеър и декодер за файлове с висока резолюция до 24-bit / 192 kHz от формати като FLAC, WAV и Apple Lossless, както и за DSD64 файлове. 

Apple AirPlay и Bluetooth.

Sonica DAC поддържа Apple AirPlay, което ви позволява да стриймвате безжично музика от iTunes, iOS устройства или OS X компютри през вашата домашна безжична мрежа. Друг удобен начин за безжична връзка със Sonica е блутут. 

Асинхронен USB DAC за компютърно аудио.   

Прескачайки ниско качествените ЦАП-ове на традиционните компютърни звукови карти, Sonica DAC превръща всеки компютър във високо производителен медиен източник, като конвертира цифровото аудио към аналогово през чипа ES9038PRO. Асинхронните режими на трансфер използват собствен часовник с висока прецизност за да осигуряват перфектно аудио без да разчитат на качеството на часовника на компютъра. USB ЦАП-ът поддържа PCM до 768 kHz 32-bit и  DSD до 22.5792 MHz (DSD512).

Лесна интеграция с системата за озвучителни тела във всяка стая Sonica.  

Sonica DAC добавя просвирване на аудио с висока резолюция, мрежово стриймване и свързване на мобилни устройства към вашата съществуваща аудио система. Като член на семейството Sonica на Oppo, AUX входа на Sonica DAC ви позволява да свържете всеки аналогов източник и да го изпратите към други устройства в мрежата. Само добавете няколко безжични озвучителни тела Sonica и се насладете на любимите си песни навсякъде у дома си. 

Удобен контрол и свързване.  

Използвайте безплатното приложение Sonica на вашия телефон или таблет за да стриймвате и контролирате вашата музика. Поканете приятели на партито, като инсталират апликацията и те. Същото приложение контролира и тонколоните Sonica Wi-Fi, които може би вече притежавате. Със Sonica App вие сте на диригентския пулт. 

Лесно свързване с източници и усилватели.   

Sonica DAC разполага с балансирани XLR изходи, както и с RCA не-балансирани изходи, като и двете двойки изходи могат да бъдат настроени за работа с постоянно ниво, или да бъдат контролирани от потенциометъра за усилване (режим предусилвател). Наличен са вход и изход за 12V спусък за да можете са включвате цялата си система само с едно натискане на бутон. В добавка към USB-DAC входа и мрежовите възможности, Sonica DAC разполага и с коаксилни и оптични цифрови входове.

Класически дизайн със съвременен OLED дисплей.   

Sonica DAC е облечен в класическо алуминиево шаси с познатите потенциометри за усилване и превключване на входа. 2,8-инчов OLED дисплей допълва металния преден панел, като показва информация за усилването в момента и детайлна информация за входящия аудио сигнал.


Сподели

Мнения (1)

Напиши мнение