1,999 лв.

Модел:
Oppo UDP-203
Марка:
Oppo

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 196.57 лв.

12 x 196.57 лв.

Описание

Новият стандарт в домашното кино. 

4K Ultra HD блу-рей плеърът OPPO UDP-203 осигурява безпрецедентно аудио/видео преживяване за ентусиастите в домашното кино. Възползвайки се от повече от десет годишен опит в напредничавите технологии за обработка на видео и високо качествено аудио с висока резолюция, UDP-203 е идеалният източник за завършване на ултимативната система за домашно кино. 

Съвременна технология за обработка на картината. 

Огромният опит на Oppo е разработката и производството на хай-енд DVD и блу-рей плеъри, както и партньорството с MediaTek за разработването на специализирания 4K UHD блу-рей декодер SoC - четири-ядрения чип OP8591 водят до най-добрата съвременна технология за декодиране и обработка на картина, налична за 4K UHD блу-рей, блу-рей, DVD и други компютърно генерирани формати. 

Напредничава технология за аудио обработка.    

Плеърът използва високо качествен 32-битов ЦАП на AKM - AK4458VN, който е 8-канален цифрово-аналогов преобразувател, с поддръжка на формати като 192 kHz / 32-bit PCM и много-канално DSD.

Специално изработен 4K механизъм за зареждане и работа с диска.  

Транспорта на UDP-203 използва оптимизиран механизъм на лазера, който позволява супер-бързо зареждане на диска, съвместимост с широк обхват от дискови медии и перфектна система за откриване и коригиране на грешки при четене за да се осигури безпогрешно просвирване на физически медии. 

4K UHD блу-рей и медийно просвирване. 

UDP-203 може да просвирва новите 4K UHD блу-рей дискове, както и мултимедийни файлове с резолюция 4К. Поддържа декодиране на HEVC, H.264, VP9 4K и Hi10P видео кодеци, което осигурява повишаване на съвместимостта с повечето компютърно генерирани медии. 

HDR и конвертиране на HDR към SDR. 

Една от най-вълнуващите екстри на новият 4K UHD формат е въвеждането на HDR и значителното увеличаване на броя цветове, което позволява възпроизвеждането на по-истински и реални цветове. UDP-203 поддържа HDR10 формат, и също е способен да предложи акуратно конвертиране от HDR към SDR за по стари дисплеи. 

В близко бъдеще ще е налична поддръжка на Dolby Vision, след фирмуеър ъпдейт.  

Налични са 7.1 канални предусилвателни изходи.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение