3,999 лв.

Модел:
Oppo UDP-205
Марка:
Oppo

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 393.24 лв.

12 x 393.24 лв.

Описание

Аудиофилски 4K Ultra HD блу-рей плеър с референтно качество    

Възползвайки се от опита в съвременните технологии за процесиране на видео и аудио, натрупан за повече от десетилетие, UDP-205 е перфектния избор за най-взискателните аудио/видео ентусиасти. Плеърът осигурява аудио с референтно качество през своите аналогови изходи, и е с подобрена прецизност на часовника на HDMI аудио изхода и повишена мощност на вградения слушалков предусилвател. В топологията на аналоговия си изход, UDP-205 използва два ES9038PRO цифрово-аналогови преобразувателя, които са топ-модела в професионалните серии на ESS - ESS Sabre Pro, като доставят най-доброто в класа си аудио представяне. 

Цифрово-аналогови конвертори SABRE PRO    

Oppo UDP-205 е оборудван с два ЦАП-а ES9038PRO 32-bit HyperStream DAC на ESS Technology за стерео и 7.1 канално аналогово аудио. Като флагман на марката, ES9038PRO поставя нови стандарти за аудио превъзходство със най-добрите в класа 140 dB динамичен обхват.  

Редуциране на цифровите трептения (jitter) на аудио HDMI изхода   

UDP-205 използва часовник с висока стабилност и прецизност и специална схематика за редукция на цифровите отклонения (jitter). Уникалният дизайн значително намалява цифровите трептения (jitter) и елиминира времевите грешки, което ви позволява да се насладите на вашата музика с повишена акуратност когато използвате предвидения само за аудио HDMI изход.  

Асинхронен USB ЦАП и коаксилни и оптични входове    

Асинхронният USB ЦАП поддържа семплиращи честоти до 768 kHz PCM и DSD 512. За допълнително удобство и гъвкавост, плеъра може да конвертира цифрови сигнали от кабелни и сателитни тунери, игрови конзоли и други цифрови аудио източници и транспорти с оптични и коаксиални изходи към аналогов аудио сигнал. 

Аналогов стерео изход с балансирани XLR конектори   

Аналоговата изходна секция предлага балансирани XLR и небалансирани RCA конектори. Предавайки двойка от диференцирани сигнали, балансирания изход осигурява по-добра редукция на шума и подобрява качеството на сигнала.    

Напредничава технология за процесиране на видео

С повече от 10-годишен опит в разработването на хай-енд DVD и блу-рей плеъри, от Oppo отново са се съюзили с MediaTek за да произведат специализиран 4K UHD Blu-ray декодер SoC - четири ядрения OP8591, който предоставя най-съвременната технология за процесиране и декодиране на картината за 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD и генерирано от клиентите съдържание в различни мултимедийни формати.

4K UHD блу-рей и мултимедийно просвирване   

UDP-205 може да възпроизвежда новите 4K UHD Blu-ray дискове, както и 4K мултимедийни файлове. Поддържа се декодиране на HEVC, H.264, VP9 4K, и Hi10P.  

Конверсия към HDR и от HDR към SDR

Една от най-вдъхновяващите елементи на новия 4K UHD формат е въвеждането на видео с висок динамичен обхват (HDR) и разширена цветова гама, което позволява по натурални и живо цветове. UDP-205 поддържа формата HDR10, и също е способен да осигури акуратна конверсия от HDR към SDR за по-стари дисплеи.  

Dolby Vision

Насладете се на живи цветове, превъзходна яркост и контраст с Dolby Vision. UDP-205 е първият Ultra HD Blu-ray плеър в света, който пренася тази мощна кино технология в дома.  

Повишаване на резолюцията до Ultra HD (upscaling)

Плеърът има възможност за повишаване на резолюцията на по-старо съдържание към 4K Ultra HD, което е 4 пъти повече от на нормален 1080p Blu-ray диск.

Напредничав контрол на картината    

UDP-205 разполага и със съвременен контрол над изображението. Могат да бъдат правени настройки на яркостта, контраста, цветовете и остротата, което ви предоставя възможността да коригирате недостатъците на дадено съдържание, или да настроите картината по ваш вкус.  

Високо качествена метална конструкция, подсилена структура на шасито   

UDP-205 разполага с алуминиев преден панел и метално шаси, което продължава традицията на превъзходна изработка, която можете да намерите в предишните поколения универсални плеъри на Oppo. Новото дву-слойно шаси още повече допринася за стабилността при работа и намаляването на нежеланите вибрации.  

Тороидален трансформатор на захранването - чист ток за чиста музика   

UDP-205 има отделни захранващи блокове за цифровата и аналоговата схематики за да се елиминират всички вредни интерференции. Аналоговата топология се захранва от масивен тороидален трансформатор, който предлага страхотна ефективност и значително по-ниски нива на интерференции породени от външното му магнитно поле в сравнение с традиционните ламелни трансформатори. Линейното тороидално захранване осигурява много чист и стабилен ток към аудио компонентите. 

Аудио с висока резолюция 

Поддръжката на аудио формати е била разширена до мулти-канално DSD64/128, както и 192kHz/24-bit PCM които се използват в аудио формати като AIFF, ALAC, APE, FLAC и WAV. (DSD64 се просвирва в директен режим или се конвертира към PCM, DSD128 се конвертира към PCM.)

Поддръжка на всички съвременни съраунд формати

В добавка към поддръжката на Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio, UDP-205 поддържа побитово пропускане на най-новите обектно ориентирани съраунд формати - Dolby Atmos и DTS:X. Тези нови кодеци добавят озвучителни тела, поставени над главите на слушателите за да се създаде още по-добра импресия за 3D звук.  

Диверсифицирана медийна поддръжка   

UDP-205 чете всички универсални дискови формати, като 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audio, SACD и CD. Освен това има разширена поддръжка на медийни формати като MKV, AVI, MP4, WAV, FLAC, APE, DSD и други. Също така има възможност за просвирване от свързани чрез USB хард дискове и флаш-памети, както и от мрежови източници като DLNA сървъри и споделени в локалната мрежа SMB директории.    

Меню с висока резолюция   

Новото екранно меню с висока резолюция е било разработено да бъде изключително удобно за навигация, и осигурява лесен начин за достъп и организация на локалните и мрежови файлове. 

Лесна интеграция в домашна кино система 

UDP-205 е лесен за интеграция във всяка система, благодарение на възможността да приема стандартите IR, RS-232, както и разработеното от Oppo приложение за контрол UDP-20X, IP контролни системи и HDMI CEC команди. Плеърът разполага и с спусъчни вход и изход, и съответно може да включва и изключва автоматично и други устройства, свързани в системата.  


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение