439 лв.

Модел:
PSB M4U 1
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 43.17 лв.

12 x 43.17 лв.

Описание

40 години многократно награждаван акустичен дизайн.

От PSB Speakers идват съвсем близо и персонално към вашите хай-фай нужди. Те са взели своят 40-годишен опит в доставянето на истински звук на истински хора и са го вградили в новите вълнуващи високо качествени слушалки от серията Music for You (M4U).  Вие можете да слушате музика повече от всякога, а сега и с комфорт и стил с качество на звука максимално близко до оригинала. Последната добавка към серията са слушалките M4U 1, които идват с технологията на PSB Room Feel™ и същата музикалност като многократно награждаваните M4U 2, но без технологията за потискане на шума. M4U 1 доставя истинският звук на големите озвучителни тела на PSB в един достъпен пакет за лично слушане на музика. 

Просто музика.

За домашно слушане или за слушане в движение, тези пасивни слушалки са разработени за да ви дадат усещането че слушате тонколони в стая, но без всички усложнения от това. Просто ги сложете и се насладете. Няма нужда от батерии и копчета. Просто звук. Както всеки продукт на PSB, акцентът и тук е върху натуралния звук, който не отнема нищо от музикалното произведение. 

Комфортни.

Слушайте по дълго време в екстра комфорт. Ергономичните наушници са окачени на жироскопен механизъм и се самонаместват за да ви предоставят перфектно напасване, и по естествен начин изолират вашата музика от външния свят. Леките и екстремно меки сменяеми накрайници ви позволяват да се изгубите в дългите сесии на слушане. Разгъващата се диадема се настройва лесно за още по голямо удобство при употреба.  

Създадени за хора в движение.  

Във влак, в самолет, от вашият компютър до спалнята ви, слушалките на PSB са леки и готови да бъдат опаковани и взети където и да искате да отидете. Сгънете ги в предпазващият ги калъф и никога няма да се отдалечите от истинското хай-фай слушане на музика. От PSB дори са добавили един внимателно премислен детайл за вашия комфорт - вход за кабела от всяка страна на слушалките, което означава никога повече кръстосани и оплетени кабели. Просто включете кабела от ляво или от дясно, и винаги бъдете близко до изхода за слушалки на всяко устройство, без значение къде е той. 

Аксесоари.

В комплекта са включени два устойчиви на усукване кабела - един стандартен и един с микрофон и дистанционно с бутони за пускане, паузиране и смяна на песните. Налични са и предпазен калъф за пътуване, допълнителни меки накрайници за слушалките, почистваща кърпа от микрофибър, адаптер към 6мм жак и адаптер за самолети. 


Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение