589 лв.

Модел:
PSB M4U 2
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 57.92 лв.

12 x 57.92 лв.

Описание

40 години многократно награждаван акустичен дизайн.

От PSB Speakers идват съвсем близо и персонално към вашите хай-фай нужди. Те са взели своят 40-годишен опит в доставянето на истински звук на истински хора и са го вградили в новите вълнуващи високо качествени слушалки от серията Music for You (M4U).  Вие можете да слушате музика повече от всякога, а сега и с комфорт и стил с качество на звука максимално близко до оригинала. Новите слушалки на PSB ви пренасят съвсем близко до музиката, сякаш тя е предназначена за вас.

Създадени за хора в движение.  

Във влак, в самолет, от вашият компютър до спалнята ви, слушалките на PSB са леки и готови да бъдат опаковани и взети където и да искате да отидете. Сгънете ги в предпазващият ги калъф и никога няма да се отдалечите от истинското хай-фай слушане на музика. От PSB дори са добавили един внимателно премислен детайл за вашия комфорт - вход за кабела от всяка страна на слушалките, което означава никога повече кръстосани и оплетени кабели. Просто включете кабела от ляво или от дясно, и винаги бъдете близко до изхода за слушалки на всяко устройство, без значение къде е той. 

Всичко от музиката. Нищо от шума. 

Понякога ви се иска да бъдете само вие и вашата музика в своето лично пространство. Активната система за подтискане на външните шумове на M4U 2 не позволява на нищо да застане между вас и насладата от музиката. Благодарение на ексклузивната технология на PSB Room Feel™, вашата музика ще звучи толкова богато и натурално, че ще си помислите че я слушате на комплект хай-енд озвучителни тела. 

Цялата музика. Нон-стоп. 

Моделът M4U 2 работи в три удобни режима - режим на подтискане на околния шум (Active Noise Cancellation (ANC)), активен режим и пасивен режим (без батерии). Можете да слушате цял ден и цяла нощ (55 часа при режимите зависими от батерия). Но ако някога батерията свърши, можете да превключите на пасивен режим без да пропуснете и нота. 

Ергономичен звук.  

Слушайте по дълго време с добавен екстра комфорт. Уникалните дву-лентови наушници с възможност за настройка за окачени на жироскопен механизъм за оптимална ергономия и перфектно удобство. Супер меките накрайници за ушите и малкото тегло правят така, че слушалките да "изчезнат", оставяйки само пълния, детайлен звук. Разгъващата се диадема също се настройва лесно за повече възможности за удобство при носене. 

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение