1,399 лв.

Модел:
Pro-Ject 1Xpression III Comfort
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 137.57 лв.

12 x 137.57 лв.

Описание

Класически грамофон с електронно превключване на оборотите, предварително инсталирана доза Ortofon и автоматичен стоп.

 1-Xpression III Comfort е една истинска хай-фай класика, като неговият баща Pro-Ject 1 е бил представен през далечната 1991 година.

Нито един друг грамофон в този ценови клас не е толкова аудиофилски, и съответно притежаващ твърдо и леко карбоново рамо и алуминиев държач за дозата. Дизайнът с ремък сега предлага нискошумящ променливотоков двигател с ефективно декуплиране, вграден прецизен честотен генератор "SpeedBox" за перфектна стабилност на скоростта и удобно превключване на оборотите. Аудиофилският плотер е изработен от солиден антирезонансен акрил, и е монтиран на хромиран вал от неръждаема стомана, който се върти на лагер със съчми от бронз. Шасито на грамофона е изработено от MDF с ниски резонансни характеристики, който е ефективно декуплиран със специални конусовидни крака използващи TPE технология. 

Освен с водещото в класа си качество на звука, този грамофон убеждава с класическият си елегантен и висококачествен тъмносив пиано лак и комфортна функционалност, а също и с автоматичното спиране на двигателя и повдигане на рамото в края на плочата. За да слушате плочи на 78 оборота, единственото което трябва да направите е съвсем лесно да смените дозата с 2M78 (не е включена в комплекта), и да преместите ремъка на по големият диаметър - това е всичко!

• Система с ремък и синхронизиран двигател.   

• Електронно превключване между 33 и 45 оборота, ръчно на 78 (смяна на позицията не ремъка). 

• Оптично-електронен стоп и повдигане на рамото на края на плочата. 

• Тежък акрилен  антирезонансен плотер. 

• 8,6 инчово рамо с конична карбонова тръба и алуминиев държач за дозата. 

• За просвирване на плочи на 78 оборота: премахнете предварително инсталираната доза 2MRed и я сменете с 2M78 (не е включена в комплекта, крайна цена около 160 лева). 

• Специални конусовидни крака напълнени с гума. 

• Цвят: тъмно сив пияно лак.   

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение