650 лв.

Модел:
Vicoustic Super Bass Extreme Premium
Марка:
Vicoustic

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 63.92 лв.

12 x 63.92 лв.

Описание

Предвиден за монтаж в ъгъл, Super Bass Extreme Premium със своята елегатна предна част от плат е базиран на един от най-добрите панели на Vicoustic - Wavewood, но в тази премиум версия дървеният панел е зад завършек с плат. Бас трапът е комбинация от мемнрана, два слоя от пяна с висока плътност и перфориран преден панел с дупки с размер от 1 мм, който играе и ролята на резонатор на Хелмхолц. Разработен да осигурява ефективна абсорбация на ниските честоти между 60 и 125 Hz, като доставя максимална ефективност в диапазона 70-100 Hz. 

Дървеният преден панел, в този вариант покрит с плат има две функции - да осигурява достатъчно абсорбция на средни и високи честоти за контрол на ъгловите отражения без да прави звука "мъртъв", и заедно с това да работи като дифузьор. Тази нова премиум версия е покрита с плат, като това позволява неутралност, помагаща за по-лесно интегриране във всеки интериор. 

Когато порьозни материали се поставят в ъгъл или на стена, те стават по-малко ефективни в нискочестотния диапазон, защото скоростта на частиците или движението на въздуха асоциирано с честотите с голяма дължина на вълната е ниско. Но въпреки това, звуковото налягане е в своя максимум. Вътрешната мембрана на този бас трап трансформира това високо налягане като превръща флуктуациите на налягането в движение на въздуха. Мембраната вибрира в честотния диапазон между 75 и 95 Hz, позволявайки на въздуха да преминава през слоя пяна с висока плътност, която абсорбира ниските честоти. 

Поради високото налягане, този панел използва още една техника за добавяне на абсорбция, със своя панел на гърба, който е с микро отвори и изпълнява функцията на настроен Хелмхолц резонатор. Тестовите показват, че перфорациите добавят още 20% ефективност в сравнение с неперфориран панел.

Super Bass Extreme се препоръчва силно за малки помещения с проблеми в ниските честоти. Панелът може да бъде поставян различни позиции в ъглите и неговата модулна струкура позволява да се добавят колкото броя панели са нужни. 

Размери:

595 x 595 x 150 мм.

Цена за два панела в кашон.

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение