5,999 лв. 5,699 лв.

Модел:
Denon AVR-X7200WA
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 560.40 лв.

12 x 560.40 лв.

Описание

Лидерът в ресийвърите на Denon! С ултимативно качество на изработката, с разделени ляв/десен монолитни усилватели и специално разработени DHCT (Denon High Current Transistors) транзистори, AVR-X7200WA гарантира най-доброто в класа си качество на звука с минимални интерференции. Благодарение на вградените безжични връзки (Wi-Fi и Bluetooth), ресийвъра е готов за всички интернет услуги, като Spotify Connect, както и за AirPlay, мрежово стриймване на музика и интернет радиостанции. Със своите 8 HDMI входа (един от които на предния панел), той се справя безпроблемно с 4k 60Hz видео сигнали, и дори повишава качеството на сигнали с по ниска резолюция до 1080p и 4k 60Hz. Всички HDMI имат пълна поддръжка на HDCP 2.2 с HDR – High Dynamic Range, както и BT.2020. Вече и с Dolby Atmos, три HDMI изхода с възможност за пропускане от различни източници/в различни стаи и интегрираната система Audyssey MultEQ XT32/Sub EQ HT/LFC, за да се гарантира идеалната настройка на вашата система. Налична е и уникалната функция Denon Link, която обещава ултимативно преживяване при домашното забавление в комбинация с многоканалния процесор AL32 и DDSC-HD32 за аудио с най-висока резолюция. Всичко това се сумира, за да се достави най-доброто и всеобхватно аудио/видео представяне, което може да бъде предложено.

Различни стаи/различни източници

AVR-X7200WA ви позволява да се наслаждавате на съдържание в основната зона (стаята в която се намира ресийвъра) заедно с зона 2 и зона 3. Източникът може да бъде един и същ за всички зони, но също така можете да гледате и слушате различни източници в различните зони ако предпочитате. Източниците за зоните могат да бъдат както и аналогови, така и дву-канални цифрови PCM (включително оптични, коаксиални, HDMI и мрежови). 

Лесен за настройка, лесен за употреба. 

Ексклузивният помощник за настройка на Denon, заедно с ръководството за бърз старт ще ви помогнат да свържете и конфигурирате правилно вашата система бързо и лесно, за да можете да се насладите на превъзходен, обгръщащ звук с минимални усилия. Помощникът показва ясни, лесни за разбиране графики на вашият дисплей, които ви водят бързо и лесно през процеса, като през това време оптимизира критичните за системата настройки за възможно най-доброто качество на звука. 

Мощни 9 канал с дискретни усилватели и Eco режим. 

С всеки канал разполагащ с максимална мощност от 210 вата, AVR-X7200WA е с дизайн, при който монолитните усилватели със специално разработени транзистори и абсолютно идентична топология на всички 9 канала са напълно разделени на леви/десни канали. Новият Eco режим осигурява възможността да се редуцира цялостната консумация и включва Eco Meter, който излиза на дисплея и ви позволява да видите ефекта от намаляването на консумацията. Наличен е и автоматичен режим, който превключва между нормален и икономичен в зависимост от натоварването. Мощната усилвателна част безпроблемно се справя с озвучителни тела с ниско съпротивление (до 4 ома) за съвместимост с почти всяка тонколона на пазара.


Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение