1,159 лв. 1,100 лв.

Модел:
Marantz NR1508
Марка:
Marantz

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 108.17 лв.

12 x 108.17 лв.

Описание

Разработен за да достави преживяване, от което ще ви побият тръпки, А/В ресийвърът NR1508 разполага с разширени възможности за свързване, включително и вграден HEOS за безжична връзка със съвместими озвучителни тела за изграждане на система в много помещения, за да можете да слушате любимата си музика където си пожелаете във вашия дом. Можете да търсите и просвирвате музика от вашата собствена колекция, от интернет стрийминг платформи и хиляди интернет радиостанции благодарение на безплатното HEOS приложение за смарт телефони и таблети, като е налична и поддръжка на аудио с висока резолюция. NR1508 също разполага и с блутут и AirPlay, за да можете да стриймвате музика от всяко съвместимо устройство. За най-доброто представяне на съраунд звук с висока резолюция за вашите филми, ресийвъра е оборудван с напредничав 32-битов DSP процесор, който поддържа всички формати за многоканален звук, включително Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio.  Усилвателната секция използва високотокови дискретни транзистори и идентична топология за всеки от 5-те канала, и е съвместима с нискоомни озвучителни тела.  

Видео частта на ресийвъра разполага с 6 HDMI входа (като един от тях е на предния панел) с пълна съвместимост с последните 4K Ultra HD стандарти, включително 60 Hz, 4:4:4 Pure Color суб-семплиране, BT.2020, HDR и Dolby Vision, а също и HDCP 2.2 за защитено от копиране съдържание. HLG (Hybrid Log Gamma) поддръжка е също предвидена за бъдещо HDR съдържание, като ще бъде налична след бъдещ ъпдейт. Освен приложението HEOS се предлага и безплатната апликация "Marantz 2016 AVR Remote" за Android и iOS.  

Ключови характеристики:   

5-канален дискретен усилвател, 85 вата на канал       

4K/60 Hz видео поддръжка, 4:4:4 цветна резолюция, HDR и BT.2020, плюс поддръжка на  Dolby Vision и Hybrid Log Gamma (HLG -след бъдещ ъпдейт)     

6 HDMI входа (включително 1 на предния панел) с пълна HDCP 2.2 поддръжка     

Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio    

Вграден дву-бандов Wi-Fi на 2.4GHz/5GHz   

Интеграция с безжична система за много помещения HEOS        

AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer и мрежово стриймване на музика  

Поддръжка на DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC и WAV  

Audyssey MultEQ, Dynamic Volume и Dynamic EQ    

Цветно кодирани терминали за тонколони, асистент за настройка, подобрен графичен интерфейс и безплатно приложение Marantz 2016 AVR Remote App     

Интелигентен ECO режим с режими включен/изключен/автоматичен        

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение