1,499 лв. 1,424 лв.

Модел:
Marantz NR1608
Марка:
Marantz

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 140.03 лв.

12 x 140.03 лв.

Описание

Висококачествен аудио-видео ресийвър, заемащ минимално пространство - това е новият NR1608. Дискретните и мощни усилватели на всички 7 канала доставят невероятна мощ и чистота на звука, както и потапящ 3D съраунд звук благодарение на декодерите за Dolby Atmos и DTS:X, въпреки че е само 8 см висок. Напълно съвместим с последните HDMI и HDCP 2.2 спецификации на всичките си 8 HDMI входа, и ще пропусне всички съвременни видео формати -  4K 60Hz видеп, 4:4:4 Pure Color суб-семплиране, BT.2020, HDR и Dolby Vision от блу-рей плеъри, сателитни/кабелни тунери, игрови конзоли и стриймъри/медийни плеъри към  Ultra HD телевизор или проектор. За бъдещото HDR съдържание, след бъдещ ъпдейт ще бъде добавена и поддръжка на HLG (Hybrid Log Gamma). Блутут и AirPlay ви позволяват да стриймвате музика директно от мобилно устройство, докато интеграцията с безжичната система HEOS позволява на NR1608 да бъде част от системата ви, която може да бъде във всяка стая на дома ви.  Можете да търсите и просвирвате музика от вашата собствена колекция, от интернет стрийминг платформи и хиляди интернет радиостанции благодарение на безплатното HEOS приложение за смарт телефони и таблети, като е налична и поддръжка на аудио с висока резолюция. Предлага се също и безплатното приложение "Marantz 2016 AVR Remote" от Apple app store, GooglePlay и Amazon appstore.

Ключови характеристики:  

Key Features:   

7-канален дискретен усилвател, 90 вата на канал    

4K/60 Hz видео поддръжка, 4:4:4 цветна резолюция, HDR и BT.2020, плюс поддръжка на  Dolby Vision и Hybrid Log Gamma (HLG -след бъдещ ъпдейт)     

8 HDMI входа (включително 1 на предния панел) с пълна HDCP 2.2 поддръжка      

Аналогов сигнал към HDMI конвертиране и SD/HD към 4K    

Dolby Atmos (до 5.1.2) и DTS:X    

Вграден дву-бандов Wi-Fi на 2.4GHz/5GHz   

Интеграция с безжична система за много помещения HEOS        

AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer и мрежово стриймване на музика  

Поддръжка на DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC и WAV  

Audyssey MultEQ, Dynamic Volume и Dynamic EQ    

Поддръжка на Audyssey MultEQ Editor (налична за 20 евро в магазините за приложения)    

Цветно кодирани терминали за тонколони, асистент за настройка, подобрен графичен интерфейс и безплатно приложение Marantz 2016 AVR Remote App 

isf видео калибровка

Multi-room/Multi-source (2-ра зона чрез усилвател или през предусилвателен изход)   

Интелигентен ECO режим с режими включен/изключен/автоматичен          

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение