Bang & Olufsen Beolab 18

Модел:
Bang & Olufsen Beolab 18
Марка:
Bang & Olufsen

Няма оценка Напиши мнение

Описание

Акустичен шедьовър

Един иконичен стълб на луксозния звук, Beolab 18 е безжична мрежова тонколона изработена от внимателно подбрани материали.

Звук за сетивата

Всичко, носещо името Bang & Olufsen е настроено до перфектност, за да ви пренесе точно в центъра на звука.

От Bang & Olufsen споделят обсесивна страст към звука за период от почти 100 години – за инжинерите и дизайнерите на марката винаги най-важната мисия е била постоянно да тестват, измерват и подобряват технологиите използвани за репродукция на звук.

Озвучителните тела и аудио системите на марката са величествени технически инструменти, деликатно настроени от ръце и уши за да ви отведат в сърцето на музиката, разкривайки всичките и красиви детайли и демонстрирайки страстно тяхната способноста да ви раздвижат, физически и емоционално. Акустичните, електронните и механичните инжинери работят заедно за да осигурят перфектността на всеки един продукт.

Система за домашно кино

Разширете звуковата сцена с озвучителни тела Beolab и разширете вашето домашно кино преживяване много отвъд вашата всекидневна. Избирайте от многообразни опции и открийте защо системите за домашно кино на Bang & Olufsen не са само за филми.

Beosound Core. Малката голяма разлика.

Ако притежавате комплект тонколони Beolab, приемете Beosound Core за ядрото, което ги превръща в свързана система от озвучителни тела, завършена с вградени източници и солидно разнообразие от опции за безжично свързване.

Безжично и безпроблемно представяне

Открийте безупречното преживяване от безжичния звук на Bang & Olufsen. Нуждаейки се само от един захранващ кабел за да работят, тези тонколони доставят невероятни възможности да освободите радостта от многоканалната безжична аудио система у дома си.

Всяка точка е перфектната точка

Тази стройна тонколона заема изненадващо малко място. Тя е проектирана да се впише и слее почти навсякъде, без значение дали търсите свободностояща на пода тонколона, искате да я поставите в ъгъл или да я закачите на стената като истинско произведение на изкуството. 

Поетично изражение на звука

Алуминиевата опора балансира озвучителното тяло почти магически на неговата основа, а прецизно изработените дървени ламели изглеждат сякаш разпръскват звука из стаята в тандем с акустичните лещи над тях. Посрещнете дизайн и инжинеринг в перфектна хармония. 

Иновации, водени от дизайна

Beolab 18 е един зашеметяващ микс от инжинерен дизайн и аудио производителност в сърцето си. Акустичните лещи разпръскват равномерно високите честоти в 180-градусова хоризонтална арка, доставяйки превъзходно звуково преживяване във всички точки на пространството, не само пред вашата тонколона. 

Всички малки големи неща

Зад красивия си екстериор, Beolab 18 е изпълнена със съвременни напредничави аудио технологии. Адаптивната линеаризация на ниските честоти автоматично настройва представянето на басите в зависимост от това какво и как слушате в момента, а системата за оптимизация според акустиката на помещението работи за да подобри звука според позицията на тонколоната.

Адаптивна линеаризация на ниски честоти

Реагира автоматично на екстремни пикове, като редуцира и компенсира представянето за да осигури прочутия безпрецедентен звук на Bang & Olufsen.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЗВУК:

Препоръчителен размер на помещението: 10-40 м²

Конфигурация на високоговорители: 1 x ¾ инчов високочестотен, 2 x 4 инчови ниско/средночестотни 

Усилватели:

1 x 160 вата class D високи честоти

1 x 160 вата class D ниски/средни честоти

Честотен обхват: 39 - 23.500 Hz

Максимално акустично наляганр (SPL) @1 м от чифт тонколони: 107 dB 

Ниско честотно акустично налягане: 83 dB (SPL)

Съвременни звукови технологии:

Акустични лещи (Acoustic Lens Technology)

Настройка според позициониране (Acoustic Placement Settings)

Адаптивна нискочестотна линеаризация (Adaptive Bass Linearization)

Термозащита 

ДИЗАЙН:

Дизайнер: David Lewis Designers - Torsten Valeur

Материали: алуминий, дървени/пластмасови ламели  

Размери (Ш x В x Д): 

С подовостояща стойка: 20 x 132.4 x 20 см

Със стойка за стена: 15.5 x 132.6 x 13.5 см

Тегло: 9.2 кг (без стойка)

СВЪРЗАНОСТ:

Bluetooth версия: Bluetooth 4.1 (чрез Beosound Core)

Wi-Fi: Dual-Band Wi-Fi (2.4 & 5 GHz) IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (чрез Beosound Core)

Стрийминг услуги: Apple AirPlay, Spotify Connect, Chromecast built-in, B&O Radio, Deezer, QPlay 2.0 (чрез Beosound Core)

Beolink Multiroom: Да (чрез Beosound Core)

Wireless Powerlink / WiSA: да (до 24 bit / 96 kHz)

Физически връзки в тонколоната: 2 x Power Link (RJ45), 1 x RCA (L/R), 1 x оптичен вход, 1 x захранване

Beosound Core:

1 x USB-C (захранване)

1 x USB-A (връзка с Beosound Shape)

1 x линеен/оптичен вход  

1 x оптичен изход

1 x Ethernet

1 x DPL

1 x Powerlink (RJ45)

Дистанционно управление: приложение Bang & Olufsen, Beoremote One BT, Beoremote Halo (чрез Beosound Core)


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Technics EAH-AZ60M2

Technics EAH-AZ60M2

449 лв.

От работата до живота и всичко между тях.Благодарение на 8-милиметровите си драйвери, специалната акустична структура и водещото в категорията шумопотискане, AZ...

Ново
Marantz CD50n

Marantz CD50n

3,799 лв. 3,609 лв.

Премиум CD и мрежови аудио плеър в вградена технология HEOS и HDMI ARCМодерните цифрови технологии в CD50n разкриват най-фините детайли в съвременните записи с ...

5%off
Marantz MODEL 50

Marantz MODEL 50

3,599 лв. 3,419 лв.

Премиум интегриран стерео усилвател с 70 вата на канал и специални HDAMMODEL 50 е идеалният интегриран усилвател. Със своите 70 вата на канал от уникална мощнос...

5%off
Bang & Olufsen Beolab 19

Bang & Olufsen Beolab 19

Запитване

BEOLAB 19Безжичен събуфър с мощен и въздействащ басХай-енд безжичен събуфър доставящ мощен бас и уникален склуптуриран дизайн във вашата всекидневна.Иновации, к...

Denon AVC-X6800H

Denon AVC-X6800H

6,999 лв.

Проектиран и произведен в Япония, AVC-X6800H захранва 11.4 канала на усилване за подобрено изживяване. С Dolby Atmos и DTS:X, плюс IMAX Enhanced и Auro 3D, AVC-...