Bang & Olufsen Beolab 28

Модел:
Bang & Olufsen Beolab 28
Марка:
Bang & Olufsen

Няма оценка Напиши мнение

Описание

Балансът се среща с мощта

Преосмислете вашето домашно кино с Beolab 28. Един чифт стерео тонколони, готови да впечатлят, където и да ги поставите.

Слушане със студийно качество

Не се заблуждавайте от външния вид. Натиснете плей и се понесете през огромните звукови пейзажи с Beolab 28. Години на акустично превъзходство са довели до този момент: чуйте всяка експлозия, всеки дъх и бийт с едно ново ниво на яснота и дълбочина. А когато става въпрос за бас – той удря. Здраво. Студийно качество на звука, тръпки по кожата ви като в кино.

Кинематографичен звук 

Време за филм? Поставете ги от двете страни на екрана за да се потопите в извисено стерео, или ги поставете зад дивана за гъделичкащ врата съраунд. Те дори работят в симфония с други озвучителни тела и телевизори на Bang & Olufsen. Това е магията на Beolab 28 – направени са за да ви накарат да се почуствате сякаш наистина сте там.

Адаптивен звук

Направете моментите ваши с адаптивния контрол на насочеността на Beolab 28. За лични сесии със вашите любими артисти вие можете да стесните дървените капаци за да създадете ултимативната перфектна точка за слушане. За филмови нощи или вечерни партита, отворете широко за да изпълните стаята със звук, който ще заплени всички.

Активна компенсация според акустиката на помещението

Beolab 28 прави възможно най-доброто в околната си среда, настройвайки се със активна система за компенсация според акустиката на помещението за да може никога да не ви липсват ниски честоти. Те ще се адаптират където и да ги поставите – за да превърнат всяка стая в звукозаписно студио или кино театър. Няма ъгъл или позиция, с която да не могат да се справят. Просто перфектно просвирване всеки път, навсякъде.

Дълга линия на дизайн

Beolab 28 са родени във вътрешността на Factory 5 в Дания. Всяко парче алуминий е оформено от майстори в металообработването. Всяко озвучително тяло е обгърнато в тактилен плат, специално проектиран да бъде акустичен. И накрая, последната нотка: дървен дъбов материал, идващ от доставчици, с които марката работи от десетилетия. В изработката отиват натрупане за повече от век знания – за да знаете, че в бъдещето напред, те винаги ще бъдат гордо изправени.

Чувстват се у дома

Beolab 28 е дефиницията на гъвкава елегантност. Чувства се перфектно както на стената, така и на пода, изтънчения силует доставя склупторирана красота и зашеметяващ кинематографичен звук – от всяка точка на стаята.

Перфектност? Тя е лична. 

Имате в предвид конкретен външен вид за да хармонизирате Beolab 28 с вашето пространство? Направете го реалност със възможностите за персонализация. Или просто елате при нас за да изберете нашите напълно поръчкови материали за да ги напаснете с вашия интериор.

Безжична свързаност

Свържете безжично, стриймвайте моментално, и слушайте всичко. Проектирани да работят с класически продукти, както и с бъдещи платформи, Beolab 28 поддържат безпроблемно Airplay, Chromecast и Beolink. Всяко озвучително тяло разполага и с интуитивен потребителски интерфейс на горния си панел, за да може контрола винаги да е на върха на пръстите ви.

Три десетилетия майсторстка изработка

През 1986, Bang & Olufsen са преоткрили активните тонколони. От тогава, инжинерите на марката непрестанно правят подобрения. Сега, Beolab 28 комбинира наследството от своите предшественици с възможности от бъдещето. Акустична мощ и безпрецедентна разделителна способност. Това е как звучат 35 години на иновации.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЗВУК:

Препоръчителен размер на помещението: 15-50 м²

Високоговорители:

1 x 1 инчов високочестотен 

3 x 3 инчови широколентови 

1 x 6.½ инчов нискочестотен 

Усилвателе:

1 x 100 вата, Class D, високи честоти

3 x 100 вата, Class D, за широколентови високоговорители

1 x 225 вата, Class D, за ниски честоти

Честотен обхват: 27 - 23.000 Hz

Максимално акустично налягане @ 1 м (за чифт): 110 dB (SPL)

Нискочестотно акустично налягане (за чифт): 95 dB (SPL)

Съвременни звукови технологии:

Активна компенсация според акустиката на помещението

Адаптивна нискочестотна линеаризация (Adaptive Bass Linearization)

Контрол над широчината на хоризонталната дисперсия

Термозащита 

Възможност за персонализация на еквализационни настройки – налични са предварително зададени настройки с пълна възможност за персонализиране в приложението Bang & Olufsen 

ДИЗАЙН:

Дизайнер: Noto GmbH

Материали: алуминий, плат, дърво, полимери  

Размери (Ш x В x Д):

Със стойка за под: 25.3 x 137 x 25.3 см

Wall Bracket: 21.2 x 140 x 25.3 см

Тегло: 18.6 кг.

ЗАХРАНВАНЕ:

Консумация: типична: 30 W

Консумация в режим на мрежова готовност: 4.5 W

Консумация в режим на готовност: 0.5 W

Захранване: вградено

СВЪРЗАНОСТ:

Bluetooth версия: Bluetooth 5.0

Bluetooth кодеци: Android: SBC, iOS: SBC, AAC

Wi-Fi: Dual-Band Wi-Fi (2.4 & 5 GHz) IEEE 802.11 b/g/a/n/ac

Стрийминг услуги: Apple AirPlay, Spotify Connect, Chromecast built-in, TIDAL Connect, B&O Radio, Deezer, QPlay 2.0

Beolink Multiroom: Да

Wireless Powerlink / WiSA: Да (до 24 bit / 96 kHz)

Физически връзки на тонколоната:

2 x Ethernet

1 x Power Link (RJ45)

1 x линеен/оптичен вход комбиниран жак 

1 x USB-C (Service)

1 x USB-A (Service)

1 x захранване

Дистанционно управление: приложение Bang & Olufsen, Beoremote One BT, Beoremote Halo

Контроли на тонколоната: Да


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Technics EAH-AZ60M2

Technics EAH-AZ60M2

449 лв.

От работата до живота и всичко между тях.Благодарение на 8-милиметровите си драйвери, специалната акустична структура и водещото в категорията шумопотискане, AZ...

Ново
Marantz CD50n

Marantz CD50n

3,799 лв. 3,609 лв.

Премиум CD и мрежови аудио плеър в вградена технология HEOS и HDMI ARCМодерните цифрови технологии в CD50n разкриват най-фините детайли в съвременните записи с ...

5%off
Marantz MODEL 50

Marantz MODEL 50

3,599 лв. 3,419 лв.

Премиум интегриран стерео усилвател с 70 вата на канал и специални HDAMMODEL 50 е идеалният интегриран усилвател. Със своите 70 вата на канал от уникална мощнос...

5%off
Bang & Olufsen Beolab 19

Bang & Olufsen Beolab 19

Запитване

BEOLAB 19Безжичен събуфър с мощен и въздействащ басХай-енд безжичен събуфър доставящ мощен бас и уникален склуптуриран дизайн във вашата всекидневна.Иновации, к...

Denon AVC-X6800H

Denon AVC-X6800H

6,999 лв.

Проектиран и произведен в Япония, AVC-X6800H захранва 11.4 канала на усилване за подобрено изживяване. С Dolby Atmos и DTS:X, плюс IMAX Enhanced и Auro 3D, AVC-...