Bang & Olufsen Beolab 50

Модел:
Bang & Olufsen Beolab 50
Марка:
Bang & Olufsen

Няма оценка Напиши мнение

Описание

Класически подовостоящи озвучителни тела

Хай-енд активни тонколони, съчетаващи радикални аудио технологии с изтънчена естетика и всискателна майсторска изработка.

Мощни подовостоящи тонколони

Едни озвучителни тела, които значително надвишават очакванията, всеки път. Фино настроени за да осигурят балансиран и богат звук, без значение дали слушате музика или гледате филм. Потгответе се за изключително представяне на музикалните произведения и кинематографични звукови пейзажи, доставени от патентована технология на Bang & Olufsen.

Елегантност и мощност

Със своя хващащ окото геометричен дизайн, Beolab 50 прегръща естествените цветове и контури за да създаде един красив микс от съвременни стилове. Акустичните лещи величествено се издигат преди да започнат работа, създавайки магически момент, който потготвя сцената за едно наистина невероятно слушателско преживяване.

Хай-енд звук

Насладете се на висококачествен звук във вашите домашни забавления с комплект от активни озвучителни тела, проектирани да отговорят на вашите желания. Превъзходно кинематографично преживяване, безгрижна музика за фон на вашето ежедневие или интензивна, аудиофилска наслада – всичко това ще бъде обслужено от тези мощни тонколони.

Разчупващ представите звук

Изградени върху новаторската работа в активните тонколони, характеризища Bang & Olufsen, Beolab 50 са едни радикални, мощни озвучителни тела от тип всичко-в-едно. Аудио инжинерите на марката са създали подовостоящи стерео тонколони доставящи мощно представяне всеки път.

Контрол на насочеността

Със своите акустични лещи с възможност за настройка, Beolab 50 могат да насочат звука така, че да отговаря на публиката. Когато слушате сами, лещите се свиват за да изпратят директен звук и за да създадат перфектна точка за слушане. Когато къщата е пълна с гости, лещите ще се отворят за едно изпълващо помещението представяне.

Активна компенсация според акустиката на помещението

Активната компенсация според акустиката на помещението измерва акустичните характеристики на вашата стая според позицията на тонколоните. Данните се използват за да се създаде специален сет от филтри за вашите Beolab 50, съобразени с вашето пространство за да можете да се насладите на музиката по начина, по който тя трябва да бъде чута, точно както е искал артиста.

Система за домашно кино

Нека звука да ви отнесе

Разширете звуковата сцена с озвучителни тела Beolab и разширете вашето домашно кино преживяване отвъд вашата всекидневна. Разгледайте многообразните опции и открийте защо системите за домашно кино на Bang & Olufsen не са само за филми.

Минимализъм изискващ отдаденост

За да се създаде една мощна, но и елегантна тонколона като Beolab 50 се изискват огромно количество усилия. Постигането на автентичен звук от минималистичен дизайн включва внимателно почитане на всички процеси, създадени през повече от девет десетилетия от непреклонна отдаденост към дизайна и акустичните иновации.

Едни елегантни изпълнители

Със своите строен и издължен силует и закръглена основа Beolab 50 са забележителна, но и ненатрапчива добавка във всеки дом. Алуминиевите повърхности и дървените ламели са на преден план в този рафиниран и визионерски дизайн.

Контрол, по вашия начин

Получете всичко, от което имате нужда с Beolab 50, по начина по който желаете. Интуитивни, семпли контроли ги правят лесни за употреба дори и най-напредничавите възможности на ситемата. Контролирайте абсолютно всичко с Beoremote One BT, Beoremote Halo или приложението Bang & Olufsen.

Персонализирайте вашите Beolab 50

Когато става въпрос за финализиране на естетиката, всеки избор има значение. За това Bang & Olufsen ви дават възможността вие да сте този, който прави изборите. Изберете вашите любими материали и цветове за да направите Beolab 50 наистина ваши.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЗВУК:

Препоръчетелни размери на помещението: 20-150 м²

Високоговорители:

1 x ¾ ичнов високочестотен 

3 x 4 инчови средночестотни 

3 x 10 инчови нискочестотни  

Усилватели:

1 x Bang & Olufsen ICEpower 300 W за високи честоти

3 x Bang & Olufsen ICEpower 300 W за средни честоти

3 x Bang & Olufsen ICEpower 300 W за ниски честоти

Честотен обхват: <15 - >43.000 Hz

Максимално акустично налягане (SPL) @1 м за чифт: 120 dB (SPL)

Нискочестотно акустично налягане: 116 dB (SPL)

Съвременни аудио технологии:

Акустични лещи (Acoustic Lens Technology)

Адаптивна нискочестотна линеаризация (Adaptive Bass Linearization)

Активна компенсация според акустиката на помещението (Advanced Active Room Compensation)

Контрол на насочеността (Beam Width Control)

Термозащита

ДИЗАЙН:

Дизайнер: Noto GmbH

Материали: алуминий, плат, дърво 

Размери (Ш x В x Д): 45.5 x 108.8 x 28.5 см

Тегло (на тонколона): 61 кг.

СВЪРЗАНОСТ:

Wireless Powerlink / WiSA: Да (до 24 bit / 96 kHz)

Физически връзки на първична тонколона:

1 x RCA (L/R)

1 x MIC / IR

1 x Power Link (RJ45)

1 x коаксиален S/PDIF (24 bit / 192 kHz) 

1 x оптичен (24 bit / 96 kHz)

1 x USB-B (аудио) (24 bit / 192 kHz)

1 x USB-A

2 x Digital Power Link

1 x Digital Power Link / Ethernet

1 x захранване

Вторична тонколона:

1 x USB-B (аудио)

1 x USB-A

3 x Digital Power Link

1 x захранване


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Technics EAH-AZ60M2

Technics EAH-AZ60M2

449 лв.

От работата до живота и всичко между тях.Благодарение на 8-милиметровите си драйвери, специалната акустична структура и водещото в категорията шумопотискане, AZ...

Ново
Marantz CD50n

Marantz CD50n

3,799 лв. 3,609 лв.

Премиум CD и мрежови аудио плеър в вградена технология HEOS и HDMI ARCМодерните цифрови технологии в CD50n разкриват най-фините детайли в съвременните записи с ...

5%off
Marantz MODEL 50

Marantz MODEL 50

3,599 лв. 3,419 лв.

Премиум интегриран стерео усилвател с 70 вата на канал и специални HDAMMODEL 50 е идеалният интегриран усилвател. Със своите 70 вата на канал от уникална мощнос...

5%off
Bang & Olufsen Beolab 19

Bang & Olufsen Beolab 19

Запитване

BEOLAB 19Безжичен събуфър с мощен и въздействащ басХай-енд безжичен събуфър доставящ мощен бас и уникален склуптуриран дизайн във вашата всекидневна.Иновации, к...

Denon AVC-X6800H

Denon AVC-X6800H

6,999 лв.

Проектиран и произведен в Япония, AVC-X6800H захранва 11.4 канала на усилване за подобрено изживяване. С Dolby Atmos и DTS:X, плюс IMAX Enhanced и Auro 3D, AVC-...