Bang & Olufsen Beolab 8

Модел:
Bang & Olufsen Beolab 8
Марка:
Bang & Olufsen

Няма оценка Напиши мнение

Описание

BEOLAB 8

Bang & Olufsen са създали три нови тонколони: съраунд озвучително тяло, самостоятелен шедьовър и вълнуващо стерео преживяване. Уловката? Всички те са една и съща тонколона.

Beolab 8 е едно въплъщение на мултифункционалността. Изящният външен вид и сменяемите части от екстериора ви дават форма и функция за всяка точка във вашия живот.

Въплъщение на мултифункционалността

Beolab 8 ще застане където имате нужда от нея: на стени, подове, тавани, мебели. А освен това и ще се извиси със мощен и детайлен звук с висока дефиниция. Това е една универсална тонколона, без никакви уловки.

Съраунд озвучително тяло

Кино? Beolab 8 ще се слеят във вашата налична система на Bang & Olufsen като задни съраунди.

A surround sound powerhouse

Вълнуващо стерео

Ляво посреща дясно: две тонколони Beolab 8 ще ви доставят зашеметителна стерео звукова сцена. Те ще работят в концертен тандем, изпълващи помещението. 

Самодостатъчен шедьовър 

Чуйте я в перфектна хармония. Оставете я да лети соло. Както и да я слушате, звука ще ви издигне.

Разбиващ стереотипи, разтърсващ стаята звук

Насладете се на цялата мощ и наследство на една Beolab тонколона, навсякъде в дома си. Конфигурацията с три високоговорителя доставя детайлност и дълбочина. Басът ще ви удари с интензитет, който не бихте очаквали от озвучително тяло с размерите на лист хартия. И тя не е само изненадващо мускулеста – разполага и с отговарящ мозък!

Вашата стая. Картографирана.

Всяко помещение е уникално. Точно за това Beolab 8 внимателно картографира обкръжаващата го среда със специален микрофон – за да достави кристално ясни качество и музикална резолюция, без значение от размера на вашето пространство. Неодимовите магнити задвижват звука в дома ви. За да можете да се насладите на обгръщащ звук, адаптиран към вашия дом.

Винаги точна

Beolab 8 прави много повече от това да се адаптира според вашата стая. Тя се адаптира към вас. Използвайки ултра-широколентова технология, тонколоната насочва акустичната „перфектна точка” точно към вас, където и да се намирате. Стига телефонът ви да е във вас, музиката също е там. Няма нужда да пренастройвате тонколоната или вашата стая. Технологията Fluid Sweet Spot работи само при използване на Beolab 8 във стерео система с Apple iPhone (Apple iPhone 11 или по-нов)

Насочено. Широко. Вие решавате.

Контрола на насочеността на звука на Beolab 8 ви позволява безпроблемно да превключвате между две различни слушателски преживявания. Стеснете лъча с прецизно аудио насочено директно към вас. Или разширете и дифузирайте звука навсякъде във вашето пространство. В кой режим сте в момента? Светодиодът отпред ще ви каже.

Потопете се в момента

Благодарение на платформата Mozart в сърцето си, Beolab 8 може да се свърже съвсем лесно с WiFi 6 и Bluetooth 5.3. И може да стриймва абсолютно всичко. Стрийминг платформата, която вече обичате. И тези, които ще обичате в бъдеще. Тонколоната разполага с нуждата мощност да процесира и просвири всички от тях.

Миналото се среща с настоящето. Посрещнете бъдещето.

Остаряла система? Beolab 8 разполага с вградени Powerlink и Wireless Powerlink. За да можете да я свържете с телевизори и аудио системи на Bang & Olufsen, дори и да са на повече от 30 години – надеждно и качествено.  Но Beolab 8 не си играе само с класиките. Нейната платформа Mozart помага да го оркестрирате както никога досега. Свържете. Натиснете плей. Окъпете момента в музика.

Десетилетия дизайн. Дистилиран.

Beolab 8 е еманация на усилия, хвърлени в един безвременен дизайн. На върха и интуитивен стъклен интерфейс реагира на върха на пръстите ви. В основата си, тя се поддържа от едно единствено парчеизливащ се алуминий – оформен в световно известната Factory 5 на Bang & Olufsen.

Ваши, за да ги персонализирате

Всяка от четирите опции за стойки е произведение на изкуството. Изтънчени. Склупторирани. Комбинирани с избор от селекция на различни покривни материали. От текстурирани платове до ленти от солиден дъб. 

Каквато е да е вашата естетика, Beolab 8 ще оптимизира звука си за да изкара възможно най-доброто от избраните материали. Финалната нотка? Лазерно изрязано лого Bang & Olufsen, което проблясва на светлината.

Революция в еволюцията

Beolab 8 не разполага само с възможността да променя външния си вид. Модулния принцип на дизайна ви позволява да сменяте критично важни технологични части – чак до платформата Mozart. Затова, когато светът се промени, тя пак ще е готова да свири. И да се свърже. И да стриймва. С майсторска изработка и материали, проектирани да издържат за цял един живот, може да мине десетилетие преди да се наложи да ъдейтнете вашата Beolab 8. Но в момента, в който имате нужда от промяна, тя може да еволюира – със звука на вашето пространство, с интериора на вашия дом. 

Звучи като дом

Майсторска изработка, внимание към детайла и дара на музиката. Пристъпете в дома на Малене Хвидт и Николай Лоренц Ментце.

В КОМПЛЕКТА:

Beolab 8

Захранващ кабел 

Бързо ръководство

Wishbone (инструмент за свързване на тонколоната със стойка)

Задни капаци (ляв + десен)

ЗВУК:

Препоръчителен размер на помещението: 10-60 m²

Високоговорители:

1 x 0.6 инчов високочестотен

1 x 3 инчов средночестотен 

1 x 5 ¼ инчов нискочестотен 

Усилватели:

1 x 50 W class D за високи честоти

1 x 50 W class D за средни честоти

1 x 200 W class D за ниски честоти

Честотен обхват: 28-23.000 Hz

Максимално звуково наляганр (SPL) @1 м (за чифт): 104 dB 

Нискочестотно звуково налягане (за чифт) 90 dB (SPL)

Звукови характеристики:

Активна компенсация според акустиката на помещението (Active Room Compensation)

Fluid Sweet Spot 

Контрол над насочеността (Beam Width Control)

Адаптивна линеаризация на ниски честоти (Adaptive Bass Linearization) 

Термозащита

Възможност за персонализация на еквализационни настройки – налични са предварително зададени настройки с пълна възможност за персонализиране в приложението Bang & Olufsen 

ДИЗАЙН:

Дизайнер: Noto GmbH

Материали: алуминий, плат / дърво, полимери

Размери (Ш х В Д): 

Със стойка за свободно поставяне: 18.9 x 29 x 16.5 см

Със стойка за под: 30 x 114 x 30 см

Със стойка за стена: 21.5 x 27.9 x 16.5 см

*Размерите зависят от начина и ъгъла на монтаж

Тегло: 4.1 кг (без стойка)

ЗАХРАНВАНЕ:

Захранващ блок: вграден в тонколоната 

Захранващ кабел

СВЪРЗАНОСТ: 

Bluetooth версия: Bluetooth 5.3

Bluetooth кодеци: Android: SBC, iOS: SBC, AAC

Ultra-Wideband: Да

Wi-Fi Dual-Band Wi-Fi (2.4 & 5 GHz) IEEE 802.11 b/g/a/n/ac/ax

Стрийминг услуги: Apple AirPlay, Spotify Connect, Chromecast built-in, TIDAL Connect, B&O Radio, Deezer, QPlay 2.0

Beolink Multiroom: Да

Wireless Powerlink: Да (до 24 bit / 96 kHz)

Физически връзки на тонколоната: 2 x Ethernet, 1 x Power Link (RJ45), 1 x Line-in чрез USB-C, 1 x захранване

Дистанционно управление: приложение Bang & Olufsen, Beoremote One BT,  Beoremote Halo

Контроли на тонколоната: Да


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Technics EAH-AZ60M2

Technics EAH-AZ60M2

449 лв.

От работата до живота и всичко между тях.Благодарение на 8-милиметровите си драйвери, специалната акустична структура и водещото в категорията шумопотискане, AZ...

Ново
Marantz CD50n

Marantz CD50n

3,799 лв. 3,609 лв.

Премиум CD и мрежови аудио плеър в вградена технология HEOS и HDMI ARCМодерните цифрови технологии в CD50n разкриват най-фините детайли в съвременните записи с ...

5%off
Marantz MODEL 50

Marantz MODEL 50

3,599 лв. 3,419 лв.

Премиум интегриран стерео усилвател с 70 вата на канал и специални HDAMMODEL 50 е идеалният интегриран усилвател. Със своите 70 вата на канал от уникална мощнос...

5%off
Bang & Olufsen Beolab 19

Bang & Olufsen Beolab 19

Запитване

BEOLAB 19Безжичен събуфър с мощен и въздействащ басХай-енд безжичен събуфър доставящ мощен бас и уникален склуптуриран дизайн във вашата всекидневна.Иновации, к...

Denon AVC-X6800H

Denon AVC-X6800H

6,999 лв.

Проектиран и произведен в Япония, AVC-X6800H захранва 11.4 канала на усилване за подобрено изживяване. С Dolby Atmos и DTS:X, плюс IMAX Enhanced и Auro 3D, AVC-...