Bang & Olufsen Beolab 90

Модел:
Bang & Olufsen Beolab 90
Марка:
Bang & Olufsen

Няма оценка Напиши мнение

Описание

Съвременни подовостоящи озвучителни тела

Безпрецедентна мощност и акустично представяне. Подовостоящи тонколони, които се адаптират към вашето жилищно пространство и музикални предпочитания.

Направени за истински аудиофили

Създадени за да посрещнат нуждите на най-взискателните слушатели, Beolab 90 доставят истински мощен звук в една система за домашни забавления. С не по-малко от 8200 вата мощност на тонколона, 18 премиум високоговорителя, 14 усилвателни канала ICEpower с по 300 вата и 4 канала 1000 вата class D Heliox усилватели,  тези тонколони осигуряват наистина пълноценна наслада от музика и филми.

Интелигентен стерео звук

Тези високотехнологични озвучителни тела се адаптират към вашето пространство и предпочитано слушателско преживяване за да създадат незабравимо превъзходство, всеки ден. Със своите 18 премиум високоговорителя и мощност от 8200 вата на тонколона, Beolab 90 ще ви доставят мощен, изключително висококачествен звук за сензационно усещане при слушане на музика и всекидневно домашно забавление.

Активна компенсация според акустиката на помещението

Активната компенсация според акустиката на помещението оптимизиран звука на вашите озвучителни тела за да ви доставят любимата музика перфектно. Технологията анализира вашата стая за да настрои звука според позицията на тонколоните и тяхното отношение със стени и мебели, за да осигури сензационно слушателско преживяване във всяко пространство.

Контрол на широчината на звука (Beam Width Control)

Функцията ви дава възможността да контролирате звуковата дисперсия според вашите нужди. Тясното насочване предлага презицно доставяне на висококачествен звук към определена перфектна точка за слушане. Широкото насочване е перфектно за филми, а 360-градусовия омни звук е превъзходен за партита. 

Контрол на насочеността на звука (Beam Direction Control)

Създадени за съвременни жилищни пространства, Beolab 90 са проектирани за да ви осигурят винаги най-доброто място за слушане. Технологията Beam Direction Control ви позволява да дефинирате една от петте посоки на акустично предаване, давайки ви персонализирано перфектно място за най-добро слушателско преживяване.

В системата са използвани 18 съвременни високотехнологични високоговорителя на Skan-Speak, и са поставени във внимателно подбрани позиции за максимална производителност.

Система за домашно кино – оставете на звука да ви отнесе

Разширете звуковата сцена с озвучителни тела Beolab и отнесете вашето домашно кино преживяване извън границите на вашата стая. Изберете от многобройните опции и открийте защо системите за домашно кино на Bang & Olufsen не са само за филми.

Да създадеш шедьовър

Една подовостояща тонколона с размерите и комплексността на Beolab 90 определено не е лесна за изработка. Горната част е излята от дебела 10 мм специална пластмаса, а основната кутия е излята от солиден алуминий. Тези две части са сглобени, и всички усилватели и високоговорители са монтирани в тях, след това е инсталиран софтуера, а последната стъпка е „голата” тонколона да бъде облечена в полу-прозрачен плат за да се инсталира алуминиевата корона.

Проектирани за да изпълняват

Оформени за оптимизация на производителността, Beolab 90 са били внимателно проектирани да възпроизвеждат възможно най-добрия звук, винаги, по всяко време. Смелият дизайн е базиран на сложна алуминиева форма със много солидна структура, но въпреки това облата дървена основа и платнените „платна” създавът една аура на лекота.

Съвременни възможности. Семпли контроли.

Силата да впрегнеш могъщите Beolab 90 лежи на върха на пръстите ви. Използвайте Beoremote One, Beoremote Halo или приложението Bang & Olufsen за просвирвате музика, да променяте настройки и за достъп до вашите запеметени пресети. Можете да контролите звука си и чрез вашия телевизор Beovision за едно безгрижно забавление.

Персонализирайте вашите Beolab 90

Когато става въпрос за финализиране на естетиката, всеки избор има значение. За това Bang & Olufsen ви дават възможността вие да сте този, който прави изборите. Изберете вашите любими материали и цветове за да направите Beolab 90 наистина ваши.

Под капака

Beolab 90 използва не по-малко от 18 премиум високоговорителя, 14 усилвателя ICEpower и 4 допълнителни усилвателя от клас D специално за ниски честоти. 8200 вата тотална музикална мощност и прецизност – на тонколона.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЗВУК:

Препоръчителен размер на помещението: 30-200 м²

Високоговорители:

7 x 1 инчови Scan-Speak Illuminator високочестотни

7 x 4 ½ инчови Scan-Speak Illuminator средночестотни

3 x 10 инчови Scan-Speak Discovery нискочестотни

1 x 13 инчов Scan-Speak Revelator предноразположен нискочестотен

Усилватели (на тонколона):

7 x Bang & Olufsen ICEpower AM300-X за високочестотни високоговорители

7 x Bang & Olufsen ICEpower AM300-X за средночестотни високоговорители

3 x Heliox AM1000-1 за нискочестотни високоговорители

1 x Heliox AM1000-1 за предноразположен нискочестотен високоговорител

Честотен обхват: <12 - >43.000 Hz

Максимално акустично налягане (SPL) @1 м за чифт: 126 dB (SPL)

Нискочестотно налягане за чифт: 123 dB (SPL)

Съвременни аудио  технологии:

Адаптивна нискочестотна линеаризация (Adaptive Bass Linearization)

Активна компенсация според акустиката на помещението (Advanced Active Room Compensation)

Контрол на насочеността (Beam Direction Control (5 страни)

Контрол на дисперсията (Beam Width Control)

Термозащита

ДИЗАЙН:

Дизайнер: Noto GmbH

Материали: алуминий, плат, дърво 

Размери (Ш х В х Д): 73.5 x 125.3 x 74.7 см

Тегло (на тонколона): 137 кг. 

Свързаност:

Wireless Powerlink / WiSA: Да (до 24 bit / 96 kHz)

Физически връзки първична тонколона:

1 x RCA (L/R)

1 x MIC / IR

1 x Power Link (RJ45)

1 x коаксиален S/PDIF (24 bit / 192 kHz) 

1 x XLR (L/R) (напълно балансиран)

1 x оптичен (24 bit / 96 kHz) 

1 x USB-B (аудио) (24 bit / 192 kHz)

1 x USB-A

2 x Digital Power Link

1 x Digital Power Link / Ethernet

1 x захранване

Secondary Speaker:

1 x USB-B (аудио)

1 x USB-A

3 x Digital Power Link

1 x захранване


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Technics EAH-AZ60M2

Technics EAH-AZ60M2

449 лв.

От работата до живота и всичко между тях.Благодарение на 8-милиметровите си драйвери, специалната акустична структура и водещото в категорията шумопотискане, AZ...

Ново
Marantz CD50n

Marantz CD50n

3,799 лв. 3,609 лв.

Премиум CD и мрежови аудио плеър в вградена технология HEOS и HDMI ARCМодерните цифрови технологии в CD50n разкриват най-фините детайли в съвременните записи с ...

5%off
Marantz MODEL 50

Marantz MODEL 50

3,599 лв. 3,419 лв.

Премиум интегриран стерео усилвател с 70 вата на канал и специални HDAMMODEL 50 е идеалният интегриран усилвател. Със своите 70 вата на канал от уникална мощнос...

5%off
Bang & Olufsen Beolab 19

Bang & Olufsen Beolab 19

Запитване

BEOLAB 19Безжичен събуфър с мощен и въздействащ басХай-енд безжичен събуфър доставящ мощен бас и уникален склуптуриран дизайн във вашата всекидневна.Иновации, к...

Denon AVC-X6800H

Denon AVC-X6800H

6,999 лв.

Проектиран и произведен в Япония, AVC-X6800H захранва 11.4 канала на усилване за подобрено изживяване. С Dolby Atmos и DTS:X, плюс IMAX Enhanced и Auro 3D, AVC-...