Black Rhodium Encore BiWire

1,500 лв. 999 лв.

Модел:
Black Rhodium Encore BiWire
Марка:
Black Rhodium

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 93.24 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 93.50 лв.

Описание

Тонколонните кабели ENCORE и ENCORE BiWire са базирани на успешния дизайн на DUET DCT++ CS и DUET DCT++ CS BiWire (които са HI-FI News Editors Choice). Премахвайки скъпите части от производственият процес, но оставяйки изпитаните принципи на дизайна, от Black Rhodium са успели да разработят един кабел с повече от превъзходен звук за цената му.

Ниски нива на изкривявания от транзиентна фаза благодарение на иновативния дизайн. 

ENCORE дава много чиста дикция на гласа на певеца и отделя музикалните инструменти превъзходно заради драматичното редуциране на "изкривяванията от транзиентна фаза". Това е постигнато чрез използването на по-дебела изолация от тази на обикновените тонколонни кабели, като по този начин се увеличава разстоянието между проводниците, и съответно се намалява магнитното поле, което се среща около всеки проводник като е резултат от тока, който тече по съседният проводник. Когато ефективно се ограничат този вид изкривявания, музиката става по-чиста и по-динамична, с по-голяма и точна сцена и нейните емоционални качества започват да се усещат по-добре. 

Технология за борба с радио-честотните и електро-магнитните интерференции за намаляване на нивата на изкривявания.  

ENCORE е усукан по дължина за да се предотврати възможността кабелът да се превърне в "антена" за радио честотни смущения. Кабел, който не е усукан, има по голяма повърхност и съответно много по-голяма способност за привличане на радио-честотни и електро-магнитни интерференции породени от радиоприемници, безжични мрежи, мобилни телефони и дори от отоплителни системи.  Добавена е и допълнителна филтрация директно върху проводниците, предотвратяваща премодулацията на сигнала от високо-честотен шум от двете страни на кабела. И двете обработки са разработени да редуцират още повече нивата на чуваеми изкривявания, които ви позволяват да се насладите на по-чист звук от вашата система.  

Силиконово-гумена изолация за страхотна динамика и натурални отшумявания.   

Използвана е силиконово-гумена изолация, защото нейните ниски нива на диелектрични загуби осигуряват ултра-ниски нива на изкривявания, породени от ефекта на диелектрично абсорбиране, при който звуковата енергия се поема от изолацията, и се предава на другия проводник със закъснение, което води до чуваеми изкривявания.

Напредничави техники при производството за редуциране на шума и изкривяванията.    

ENCORE използва два посребрени медни проводника за провеждане на положителен и отрицателен сигнал. Те са свързани в обратни посоки. Тестовете, проведени от Black Rhodium, са показали, че този начин на свързване нивата на шум между отделните ноти намалява драстично. Това помага за още по "черна" тишина между пасажите и още по-добра динамика и отшумявания в музиката. 

Конектори (банани) Z - на ниска цена, но със страхотно качество на звука.  

ENCORE е терминиран с позлатени конектори (банани) Z, които са били избрани въпреки сравнително ниската им цена, защото доставят звук с по-високо качество в сравнение с други.  Конекторите са позлатени за да се осигури по-чист и безкорозионен контакт между бананите и терминалите.  Допълнително ниво на сигурност на връзката е добавено чрез използването на допълнителен болт, който прихваща външната изолация на кабела. 

Цена за 2 х 3 метра.


Мнения (0)

Напиши мнение