Bluesound Pulse Home Cinema Set

5,050 лв. 4,545 лв.

Модел:
Bluesound Pulse Home Cinema Set
Марка:
Bluesound

5/5 (1 мнения) Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 424.20 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 425.38 лв.

Описание

Комплект за 5.1 безжично домашно кино съставен от Bluesound Pulse Soundbar 2iBluesound Pulse Sub+ и два броя Bluesound Pulse Flex 2i.

Pulse Soundbar 2i доставя едно пълно, потапящо аудио преживяване което вдъхва живот на всеки саундтрак с жив детайл. Разработен специално за да се впише перфектно под вашия телевизор, този саундбар е първият в света, който е предвиден за работа в комбинация с озвучителни тела на Bluesound в целия ви дом, с 24-битова резолюция на аудиото и с аудиофилско нискочестотно представяне - дори и без субуфър. Това е саундбарът, който вашия телевизор заслужава. 

Със своят Pulse Sub+, от Bluesound са премислили изцяло наново концепцията за субуфър. Повечето субуфъри са големи кубове, които рядко се вписват добре в заобикалящата ги обстановка в една типична дневна стая. От друга страна Pulse Sub+ е компактен, тънък и с правоъгълна форма, което му позволява да бъде събран до, зад или под всяка мебел. Този приятелски настроен към всяко помещение дизайн има многобройни умни опции за инсталиране.  

PULSE FLEX 2i е една гъвкава тонколона, която ще ви предостави истинска безжична портативност и най-доброто аудио представяне. Поставете двойка от тях във всяко помещение, свържете ги за да работят в стерео режим, а ако искате можете дори да вземете една от тях с вас в парка. Най-малкото озвучително тяло на Bluesound ви позволява да се насладите на страхотно звучаща музика във всеки ъгъл на вашия дом.


Мнения (1)

Напиши мнение