Bose S1 Pro with battery

1,259 лв. 1,133 лв.

Модел:
Bose S1 Pro with battery
Марка:
Bose

5/5 (1 мнения) Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 105.75 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 106.04 лв.

Описание

Накарайте вашата публика да ви чува по най-добрият начин със системата Bose S1. Разработена за музиканти, DJ-и и за генерална PA употреба, S1 е ултимативната система всичко-в-едно - земен монитор, усилвател за репетиции с блутут и основна система, която е готова да отиде навсякъде с вас. 

S1 има лека но здрава обвивка с вградена дръжка, и затова е съвсем лесна за носене и транспортиране абсолютно навсякъде. А когато стигнете накъдето сте тръгнали, литиево-йонната батерия ви позволява да свирите с часове.  

Компаньон за из път.    

Със своето тегло от само 7.1 килограма, издържливата S1 е предвидена да бъде безпроблемно транспортирана от колата до гига. 

Професионален звук.    

S1 Pro идва с напълно функционален 3 канален миксер с реверб ефект и блутут стрийминг. Звучете страхотно с процесирането ToneMatch за микрофони и акустични китари, докато просвирвате безжично музика от вашето мобилно устройство.    

Излезте на бис.  

Свирете с часове абсолютно навсякъде с презареждаща се литиево-йонна батерия. Поставете батерията в предвиденото пространство и използвайте функцията за бързо зареждане когато бързате.  

Поставете и свирете.    

Вградените сензори и многобройните възможности за позициониране ви позволяват да извлечете възможно най-добрия звук от всяка ситуация - можете да поставите тонколоната на пода, на маса и дори да я монтирате на стойка за тонколона. Автоматичната еквализация ще осигури най-добрият звук. 

Характеристики:  

Размери и тегло:  

Тонколона: 33 см В x 24.13 см Ш x 28.45 см Д (7.1 кг)

Входове и изходи:

2 комбинирани XLR - ¼" входа

3.5 мм вход 

Bluetooth вход

TRS линеен изход

Допълнителни детайли:   

Безжична блутут връзка до 9 метра 

Презареждаща се литиево-йонна батерия 

Съвместима с Bose Connect app  

В комплекта:   

S1 Pro система 

Захранващ кабел

Ръководство за употреба   Мнения (1)

Напиши мнение