Комплект 2 x Bose S1 Pro /без батерия/ + Bose Sub1

4,357 лв.

Модел:
Bundle 2 x Bose S1 Pro /no battery/ + Bose Sub1
Марка:
Bose

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 406.65 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 407.79 лв.

Описание

Накарайте вашата публика да ви чува по най-добрият начин със системата Bose S1. Разработена за музиканти, DJ-и и за генерална PA употреба, S1 е ултимативната система всичко-в-едно - земен монитор, усилвател за репетиции с блутут и основна система, която е готова да отиде навсякъде с вас.

S1 има лека но здрава обвивка с вградена дръжка, и затова е съвсем лесна за носене и транспортиране абсолютно навсякъде. А когато стигнете накъдето сте тръгнали, литиево-йонната батерия(допълнителен аксесоар) ви позволява да свирите с часове.

Със своето тегло от само 7.1 килограма, издържливата S1 е предвидена да бъде безпроблемно транспортирана от колата до гига.

Доставете пълно въздействие на вашата музика

Активният събуфър Sub1 може да бъде комбиниран с всяка професионална озвучителна система за да достави ниски честоти до 40 Hz. Когато работи с Bose S1 Pro, Sub1 завършва една много компактна система, която ще ви достави с гордост много бас, където и да сте.

Повече бас. По-малък обем.

Със своя уникален дизайн на високоговорителя с форма на състезателна писта (овал), Sub1 предлага мощен бас и оптимизиран център на тежестта. Формата на драйверът позволява физическата кутия на Sub1 да бъде тънка, без да се прави компромис със звука. Това освобождава място в колата ви и на сцената, и прави всяко пренасяне – от вкъщи до колата, и от колата на сцената – много по-лесно.

Комплектът включва:

2 х Bose S1 Pro

1 x Bose Sub1

В комплекта не са включени стойки и кабели.Мнения (0)

Напиши мнение