Denon DL-A110

1,199 лв.

Модел:
Denon DL-A110
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 111.91 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 112.22 лв.

Описание

Отбелязваме 110 години налагане на стандарти в аудиото с лимитираното издание от серията Anniversary - МС дозата DL-A110 , със сребристо графитен държач.

Чествайте нашата горда 110-годишна история на върхови аудио постижения с лимитираната серия DL-A110 премиум MC доза със сребристо графитен държач. Все още правени на ръка в централата ни в Ширакава, Япония, тези подписани дози Denon са нашите най-дълго произвеждани продукти. Нашето наследство от съвършенство означава, че можете да седнете и да наслаждавате музиката си със забележителни детайли.

Задаване на стандарти в аудиото от 1910 г.: Denon с гордост пуска нашата ограничена серия МС доза DL-A110 - с точно пресъздаване на оригиналния ни хедшел, но в ексклузивен сребърно-графитен цвят Anniversary Edition.

Надеждна гаранция: Включва сертификат за автентичност, подпечатан с одобрението на главния инженер на Denon, и 5-годишна гаранция (в която не влиза иглата).

Специално изработен интерфейс към рамото: DL-A110 е снабдена с байонетен конектор, известен още като SME tonearm интерфейс със позлатени конектори за лесен монтаж и висока надеждност.

Най-изисканото винилово изживяване: Широка лента за възпроизвеждане (особено във високия диапазон), плоско изходно напрежение и честотни характеристики.

Съответстващи на стандартите на Denon: Всички дози ще бъдат снабдени с протокол за измерване, за да се потвърди, че честотната характеристика е в съответствие със зададените стандарти.

Отлично разделяне на каналите: 20 dB или повече при 100-5000Hz и 15 dB или повече при 10kHz.

Насладете се на вашия винил, независимо дали в стерео или моно: DL-A110 ви позволява да възпроизвеждате майсторски както LP стерео записи, така и LP моно записи.

ДЕНОН ЧЕСТВА 110 ГОДИНИ НАЛАГАНЕ НА СТАНДАРТИ В АУДИОТО

Лимитираната версия МС доза DL-A110 MC се отличава с перфектно възпроизвеждане на оригиналния шел на Denon, проектирана да отговаря на изключително високите стандарти на Японската корпорация за разпространение (NHK), в нашия сребърен графитен цвят от юбилейната серия. Denon надгражда вашите очаквания в аудио и видео индустрията от 1910 г. и ние сме горди да отбележим това голямо постижение с DL-A110 и неговите партньорски продукти, PMA-A110 и DCD-A110. За да отбележи този важен етап, DL-A110 се предлага с възпоменателна чанта за носене, украсена със специално лого и метална инкрустация Denon 110 Anniversary.

Най-дълго произвежданият продукт на Denon

DL-A110 представлява легендарната DL-103, който е в постоянно производство от 1964 г. и използва медна тел, която се навива на ръка във фабриката на Denon Audio Works в Ширакава, Япония.

DL-103 първоначално е разработен следвайки високия стандарт на спецификациите на националните японски студия за излъчване на възпроизвеждане на винилови записи за широколентово FM стерео излъчване и се превърна в официалната стандартна доза, използвана в тези студия. След това е широко възприета от почти всички професионални излъчващи студия в Япония.

Сертификат за автентичност и 5-годишна гаранция

Лимитираната юбилейна серия на Denon и конкретно DL-A110 се предлага със специален сертификат за автентичност, подпечатан с одобрението на главния инженер на Denon и 5-годишна гаранция (която не включва иглата).

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Вид на дозата: MC

Чувствителност: -66dB ±2dB (0dB=0,775V, 5cm/s lateral 1kHz

Разлика в чувствителността: в рамките на 2 dB между 50-5kHz

Честотен отклик: 10 Hz – 45kHz

Електрически импеданс: 40Ω±20%

Препоръчителна тежест: 2.5±0.3 грама

Вертикален ъгъл на следене: 15-18 градуса

Изходен волтаж: 0.25 mV

Честотен обхват: 20 Hz - 45 kHz

Изходно съпротивление: 14 ohms

Тегло: 8.5 грама


Мнения (0)

Напиши мнение