Denon DRA-800H + Bowers & Wilkins 606 S2

2,808 лв. 2,609 лв.

Модел:
Denon DRA-800H + Bowers & Wilkins 606 S2
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 243.51 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 244.19 лв.

Описание

Насладете се на високо качественото възпроизвеждане на аудио от цифрови и аналогови източници с Denon DRA-800H. Със своите FM/DAB+ радио тунери, широк обхват от възможности за свързване на аналогови и цифрови източници, включително и грамофонен вход, мрежова интеграция и HDMI входове той ще подобри вашата система. Разполагащ със съвременен специално разработен усилвателен дизайн и мощно захранване, DRA-800H осигурява детайлната работа на вашите озвучителни тела, с прецизна сцена и въздействащ звук. С 4K Ultra HD HDMI и последните технологии за безжично стриймване на музика ((Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth и вграден HEOS), този стерео ресийвър интегрира безпроблемно  вашия телевизор, музикалните стрийминг услуги и хай-фай системата. Насладете се на мрежово стриймване и просвирване от предно разположения USB порт на MP3, WAV, FLAC, ALAC и DSD (2.8/5.6MHz) файлове. Оборудван е с A/B терминали за тонколони, два изхода за събуфър, три цифрови и два аналогови входа, един грамофонен вход (MM) и ARC за аудио от телевизора – DRA-800H доставя премуим стерео слушателско преживяване.

S2 Anniversary Edition са седмо поколение на иконичната букшелф озвучителни тела от серия 600. Идеалната комбинация от размер и мощ, тя съчетава съвременния Continuum™ високоговорител с подебрен кросоувър за още по-голяма детайлност във вашата музика. За повече от 25 години, този модел остава стандарт за достъпна букшелф тонколона.

Една икона – подобрена  

Новите 606 S2 Anniversary Edition са взели многократно награждаваната формула на 606 и са я надградили. Допълвайки ниско/средночестотният Continuum и декуплирания високочестотен високоговорител с двоен алуминиев купол с кросоувър с подобрен дизайн и красиви нови цветове, 606 сега ще са търсени от още повече любители на качествения звук. 

Мнения (0)

Напиши мнение