799 лв.

Модел:
Devialet Gemini II
Марка:
Devialet

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 74.57 лв. на месец

12 ВНОСКИ
74.78 лв.
Кредитен калкулатор UNI Credit 1.2.0
Само няколко клика до желаната покупка от 150 лв. до 50 000 лв.:

1. Добавете желания от Вас продукт в кошницата.

2. В меню "Метод на плащане" изберете "На кредит с УниКредит Кънсюмър Файненсинг".

3. Изберете брой месечни вноски, според Вашите възможности и предпочитания.

4. Завършете кандидатстването изцяло дигитално или очаквайте телефонно обаждане.

Цена на артикула
799.00 лв.
Брой месеци за погасяване *
Размер на погасителна вноска
74.78 лв.
ГЛП
22.00%
ГПР
24.35%
* Срокът на изплащане се заявява при приключване на поръчката.
Откажи
Добавете в количката

Описание

(Не)пропусклив звук.

Второ поколение. Но никога на второ място.

Второто поколение слушалки Devialet Gemini II True Wireless са натъпкани с комплект от подобрени съвременни технологии за да ви отнесат още по-дълбоко в чистия звук.

Чист звук. Чисто неразделни.

Трансформирайки 15 години акустични изследвания и разработки в по-малък дизайн, и сега с адаптивна система за шумоподтискане, подобрена ергономия и съвременна свързаност.

Devialet Adaptive Noise Cancellation™ - собствена технология за шумоподтискане

Bluetooth 5.2 Multipoint

До 22 часа автономна работа  

IPX4 рейтинг – устойчиви на вода и пот 

Qualcomm AptX

Съвместими с гласови асистенти

QI безжично зареждане

Слушалки от следващо поколение.

Звук от следващо поколение.

Звука от ново поколение е култивиран от иновации от начало до край: изцяло нови специално разработени 10 мм високоговорители с титаниево покритие на Devialet и Qualcomm® aptX™ кодек предлагат едно дори още по-дълбоко акустично преживяване. Благодарение на новата технология за активно противодействие на шума от вятър (AWR), вашите слушалки автоматично ще редуцират активно шума при разговори. Това е слушане без компромиси.

Вашите уши.

Вашите правила.

Комфортно в контрол.

Рафинираната ергономика на Devialet Gemini II е внимателно проектирана. Четири размера накрайници ви осигуряват перфекно напасване и усещане сякаш почти ги няма. Новите бутони чувствителни на допир от вид „всичко-в-едно” в задната част доставят безпроблемна работа и имат възможност за персонализация, позволявайки ви да изберете кой жест ще включи патентованата система за активно шумоподтискане, ще активира гласовия ви асистент, ще просвирят/паузират вашата музика и други.

Лесни за пренасяне. Лесни за употреба.

Понякога е хубаво да се привързваме бързо. Да се насладите на музиката по най-добрия начин е лесно с подобрената свързаност и използваемост на Devialet Gemini II - Bluetooth 5.2 с многоточкова свързаност и автоматично превключване между две устройства, Google Fast Pair*, нови персонализации на чувствителните на докосване контроли налични в приложението и живот на батерията до 22 часа (с помощта на зарядния кейс, за да сме точни).

Активни, адаптиращи се, хармонични.

Активна система за обезшумяване

Новата технология Devialet Adaptive Noise Cancellation™ се настройва динамично според формата на вашите уши. Резултатът? Намаляване на аудио артефактите и белия шум, по-приятно слушателско преживяване с нулев компромис в представянето и подобрен живот на батериите.

Активно редуциране на шум от вятър

С технологията Devialet Active Wind Reduction (AWR), Devialet Gemini II са способни да ограничат значително въздействието на вятъра върху вашите телефонни разговори и слушане на музика. Как? Всеки вграден микрофон е инсталиран в слой от анти-вятърен материал, а кухина предпазва мембраната на микрофона от какъвто и да бил вятър по повърхността на слушалката. От софтурърна гледна точка, алгоритмите на Devialet за премахване на шума от вятъра контролират умно системата за обезшумяване и интензитета на прозрачност според обкръжаващата ви среда.

Компенсация за вътрешно закъснение

Патентованият алгоритъм на Devialet компенсира перфектно вътрешните закъснения генерирани от обратната връзка на системата за активно обезшумяване. Резултатът? Значително подобрение в шумоподтискането, особено при по-високи честоти.

Неразделни по дизайн.

Пасват като ръкавици? Не, пасват като Devialet Gemini II. Преосмислените слушалки от второ поколение използват същите мек допир и иконична форма, но в по-компактен, изчистен и универсален дизайн. Тяхната извивка е оптимизирана за да си пасне с всяко ухо, а подобрените микрофони са по-добре предпазени в слушалката. Но от Devialet не са спрели дотук. Зареждащият кейс сега е с обръщащ се капак за моментален достъп. Страх от раздяла? Оставете го в миналото.

Пасват си с всички уши.

След задълбаване в дизайна на човешкото ухо, Devialet Gemini II са проектирани създавайки по-универсална и обхващаща форма, която си пасва с всяко ухо. Благодарение на четирите размера накрайници - XS, S, M, L вашите слушалки са по-универсални и комфортни.

Дизайнът на второ поколение е с 40% по-малък от този на предшествениците си, но доставя повече музикално въздействие.

Bluetooth 5.2 Multipoint.

Насладете се на най-доброто безжично аудио благодарение на кодека Qualcomm® aptX™, който поддържа Bluetooth 5.2 и предлага многоточково свързване и автоматично превключване. Или с други думи – вие можете да свържете Devialet Gemini II едновременно с до две устройства и те интелигентно ще превключват между тях когато ги използвате. А сигналът ще остане ясен и стабилен в рамките на 20-метров радиус.

Гласови обаждания без шум от вятър.

Яснота по команда. С новата технология за намаляване на шума от вятъра (AWR), вашите слушалки автоматично ще подтиснат шума от вятъра. Сензор, прихващащ гласа ви от костите подобрява качеството на обажданията, и осигурява яснота на гласа ви, без значение от околния шум. Насочените микрофони прихващат прецизно гласа ви без в тях да влиза шума от обкръжаващата ви среда, а съвременни процесиращи алгоритми изчистват сигнала от всеки нежелан шум.

Приложение Devialet Gemini.

Свалете приложениете за да изберете вашите настройки и да персонализирате напълно вашето преживяване – настройки на прозрачност и аудио, еквализационни настройки и функционалност на чувствителния на допир бутон.

Спецификации:

Високоговорители: специално изработени високочувствителни 10 мм с титаниево покритие 

Система за активно шумоподтискане (ANC): собствена технология на Devialet 

Система за редуциране на околния шум с два микрофона: до 40dB канселиране на шума

Режим прозрачност

Гласови обаждания

Система AWR : автоматично намалява шума от вятър за оптимално слушане на музика, високо качество на гласови обаждания и всекидневен комфорт 

Батерии на слушалките: до 5 часа слушане с едно зареждане  

Батерии на зареждащ кейс: до 22 часа 

Съвместимост на батериите: работят с безжични зарядни с Qi сертификат или с  USB-C конектор

Размери & Тегло:

Размери:

Слушалки (Ш х В х Д): 16 х 23 х 26 мм

Заряден кейс (Ш х В х Д):  65 х 39 х 27 mm

Тегло:

Слушалки: 6 грама (на слушалки)

Зареждащ кейс: 49 грама

Представяне:

Максимално акустично налягане: 120 dB SPL

Усилватели:

Нива на хармонични изкривявания + шум (THD+N): < 0.1% (измерени за 100 dBSPL @1 kHz) 

Честотен отклик (лента): 5Hz - 20kHz

Характеристики:

Свързаност: Bluetooth 5.2 с многоточково свързване (до две устройства едновременно)

AAC, SBC, Qualcomm® AptX™

Приложение: Devialet Gemini (iOS & Android)

В комплекта:

Devialet Gemini II слушалки

Безжичен зареждащ кейс, USB-C кабел за зареждане

Комплект накрайници 4 размера (XS/S/M/L) – M размер монтиран на слушалките 

Документация

Калъфче за продукта (ексклузивно за версията Opéra de Paris)

Правото на отказ и връщане за всички модели слушалки не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Polk V85

Polk V85

660 лв.

V85 – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в стена от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия механизъм, наме...

Ново
Polk V80

Polk V80

600 лв.

V80 – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в окачен таван от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия механизъ...

Ново
Polk V6s

Polk V6s

600 лв.

V6s – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в окачен таван от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия механизъ...

Ново
Polk V65

Polk V65

540 лв.

V65 – високопроизводително правоъгълно озвучително тяло за вграждане в стена от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия мех...

Ново
Polk V60 Slim

Polk V60 Slim

440 лв.

V60 Slim – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в окачен таван от серия V„Невидима” инсталация с Wafer-thin Sheer Grille™ на Polk Ексклузивни...

Ново