1,599 лв.

Модел:
Denon AH-D7200
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 149.24 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 149.66 лв.

Описание

Първокласни слушалки за поставяне около ушите.

AH-D7200 е нов модел от най-висок клас на Denon, олицетворяващ над 50-годишния опит в конструирането и производството на слушалки. Над пет десетилетия ние трупаме опит в правенето на комфортни слушалки с висококачествено звучене, с които ще пожелаете никога да не спирате музиката. Тези първокласни слушалки използват уникални японски FreeEdge говорители, които са специално разработени да извършват строго постъпателни движения, за да възпроизвеждат прецизен звук с минимални изкривявания. Говорителите са монтирани на подтискащи вибрациите прегради от инженерна смола, поставени в корпуси от истински орех, благодарение на което възпроизвеждат топъл и реалистичен звук. Откачащият се меден кабел със 7N чистота, произведен в Япония съгласно строгите спецификации на Denon, осигурява възможно най-доброто предаване на сигнала. Той е снабден с надежден метален жак с декоративен меден пръстен. Наушниците са закрепени на лента за глава, изработена от ергономично извита основа от лят алуминий, покрита отвън с истинска овча кожа, а специално разработените за AH-D7200 възглавнички за ушите са изработени от мемори-пяна, покрита с изключително мека изкуствена кожа. Всеки детайл от тази безкомпромисна конструкция е предназначен за осигуряване на максимално високо звуково качество и комфорт – за изключително музикално преживяване.

Ултра-високо качество на връзката

Откачащият се меден кабел със 7N чистота, произведен в Япония съгласно строгите спецификации на Denon, осигурява възможно най-доброто предаване на сигнала. Той е снабден с надежден метален жак с декоративен меден пръстен.

Уникална FreeEdge технология на говорителите

Сърцето на AH-D7200 е говорителят с 50mm FreeEdge диафрагма, изработена от нано-влакна и отличаваща се с висока твърдост и ниско тегло. Диафрагмата извършва прецизно бутално движение без отклонения, респективно изкривявания, и ефективно поглъща нежеланите резонанси. Диафрагмата е монтирана на мека и еластична гънка, осигуряваща лесно движение според подадения музикален сигнал, за възпроизвеждане на възможно най-чист звук.

Наушници от истинско дърво

Красивите наушници, изработени от 100% истински орех, осигуряват вълнуващо звуково преживяване. Те са здрави и самопоглъщащи, и елиминират нежеланите вибрации за възпроизвеждане на детайлен, супер-прецизен звук, който със своята топлина и музикалност напомня на звученето в концертна зала.

Комфортно носене

Лентата за глава е ергономично извита, с основа от лят алуминий за оптимално прилягане и комфорт. Специално разработените за AH-D7200 възглавнички за ушите са изработени от мемори-пяна, покрита с изключително мека изкуствена кожа. Всеки детайл от тази безкомпромисна конструкция е предназначен за осигуряване на максимално високо звуково качество и комфорт – за изключително музикално преживяване.

Луксозна изработка

Лентата за глава е покрита отвън с истинска овча кожа, създаваща усещане за лукс и висока класа, а отвътре е поставено покритие от специална кожа, осигуряващо максимален комфорт и здравина.

Перфектно регулиране

За да бъде подходяща за различни размери на главата, лентата за глава има регулируема конструкция със сачмени лагери за прецизни, многократно повтарящи се регулировки. Номерирани означения спомагат за бързо и лесно възстановяване на персоналните регулировки.

Спецификации:

Тегло: 385 грама

Диаметър на драйверите:  мм

Вид на драйверите: Динамични (диафрагма от нано-фибри/хартия + Free Edge)

Съпротивление: 25 Ω

Чъвствителност: 105 dB/mW

Максимална входна мощност: 1.800 mW

Честотен отклик: 5 - 55,000 (Hz)

Дължина на кабела: 3.0 метра, 6.3 мм жак (плеър), 3.5 мм жак x2 (слушалки)

Правото на отказ и връщане за всички модели слушалки не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Pro-Ject Power Box RS2 Sources

Pro-Ject Power Box RS2 Sources

1,949 лв.

Универсално линейно захранване за 4 устройства от сериите RS/RS2Възможно най-чистото захранване за ултимативен звук!Захранването играе изключително важна роля в...

Ново
Pro-Ject Tube Box DS3 B

Pro-Ject Tube Box DS3 B

1,759 лв.

Tube Box DS3 B – балансиран лампов грамофонен предусилвател с конструкция двойно моно Направен в ЕвропаХАЙ-ЕНД ЛАМПОВ ЗВУКTube Box са съществена част от по...

Ново
Argon Audio MALMO SUB 10

Argon Audio MALMO SUB 10

799 лв.

Пригответе се да бъдете отнесени от събуфъра MALMÖ SUB 10. Този епичен събуфър впечатлява със своята мощ, прецизност и стил, доставяйки разклащащ земята бас, ко...

Ново
Argon Audio MALMO SUB 8

Argon Audio MALMO SUB 8

699 лв.

Пригответе се да разклатите света си със събуфъра MALMÖ SUB 8 – една страхотна добавка към всяка домашна аудио система на която и липсва бас. Въпреки малкия си ...

Ново
Pro-Ject X8 Special Edition Ortofon Quintet Black S

Pro-Ject X8 Special Edition Ortofon Quintet Black S

4,999 лв.

Масивен хай-енд грамофон с истински балансиран аудио сигналПредставяме ви X8 – достъпна версия на Xtension 9 и 10 X8 е най-достъпния масивен грамофон, прав...

Ново