Klipsch Forte III

8,380 лв. 6,699 лв.

Модел:
Klipsch Forte III
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 625.24 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 626.99 лв.

Описание

Представени за първи път през 1985 година, Forte бързо са се превърнали най-популярният модел на Klipsch. Елегантният дизаймн и изключителното представяне на Forte са ги отличили сред конкуренцията. През 2017, Klipsch пускат на пазара Forte отново като част от серията Heritage. Новите Forte III са с подобрен външен вид и се възползват от съвременния напредък в акустичните технологии, но са запазили оригиналната харизма, която е направила Forte толкова популярни.

Висока ефективност плюс висока производителност   

Forte III е изработена с трилентов дизайн, използващ 12 инчов нискочестотен високоговорител и поставени в рупори средно и високочестотни високоговорители. Новите Forte III използват изцяло нови висококачествени драйвери, включително компресионни средно и високочестотни високоговорители от титан за мек и мощен честотен отклик. Новият рупор на средночестотния високоговорител на Forte III използва патентована технология за до подобри покритието и контрола на ключовите средни честоти. Няма друго таково слушателско преживяване на Земята.

Разработени и произведени в САЩ.

Не се шегувайте с перфектността. От Klipsch са направили някои важни подобрения във Forte III, но все пак те са останали сравнително непроменени в сравнение с оригинала. Спомняте ли си страхотният звук? От Klipsch също го помнят. Кутиите на Forte III все още се произвеждат в САЩ от гордите занаятчии в Хоуп, щата Арканзас. Точно както е искал Пол Клипш.

15 инчов пасивен радиатор, доставящ истинско широколентово представяне   

Forte III пазят една тайна на гърба си. Дълбокият бас на тези озвучителни тела се възползва от задно монтирания пасивен радиатор. Огромният 15 инчов (38 см) суб-бас пасивен говорител се задвижва от акустичното налягане генерирано от нискочестотния високоговорител за още по-страхотен бас.

Изработени за дълголетие

Няма детайл, който да не е бил внимателно обмислен и изработен. Озвучителните тела на Klipsch са изработени за да разклащат къщата и да издържат теста на времето. Forte III са били щателно изработени и сглобени на ръка, като са използвани материали с най-високо качество, дори до лепилата и сглобките. Това са едни тонколони, които ще бъдат предавани от поколение на поколение. 

По дълбок бас - по малко дълбочина

Forte III са били разработени да изпълват големи помещениея с невероятен звук, но без да заемат твърде много място. Със своята дълбочина от само 33 см, Forte III са най-тънките тонколони от сериите Heritage или Reference Premiere - но въпреки това са способни да доставят превъзходен и пълноцветен звук.  

Стилно завършени   

Фурнирите на Forte III са от истинско дърво, и идват в четири различни разцветки - дъб, череша, черен ясен и орех, за да могат да се впишат перфектно във всеки интериор.  

От Klipsch са изработили Forte III с висококачествени входни терминали, позволяващи bi-wire или bi-amp за да отговорят на вашите предпочитания.

Характеристики:

Честотна характеристика (+/- 3 dB): 38Hz – 20kHz

Чувствителност: 99dB @ 2.83V / 1m

Мощност (продължителна/пикова): 100W / 400W

Максимално акустично налягане (SPL): 116dB при продължителна работа

Номинално съпротивление: 8 ома

Честота на срез на кросоувърите:

високочестотен: 5.2kHz

средночестотен: 650Hz

Високочестотен високоговорител K-100-TI: 1” (2.54 см) с титаниева диафрагма и компресионен драйвер поставен в рупор K-79T

Средночестотен високоговорител K-70: 1.75” (4.45 см) с титаниева диафрагма и компресионен драйвер поставен в рупор K-703-M 

Нискочестотен високоговорител K-281: 12” (30.48 см) с конус от композитен материал

Пасивен нискочестотен радиатор KD-15: 15” (38.1 см) 

Материал на кутията: 3/4 инчов MDF

Входове: 4 терминала / bi-wire / bi-amp

Височина: 91.4 см   

Широчина: 41.9 см 

Дълбочина: 33 см

Тегло: 32.7 кг. 

Цена за чифт.

Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение