Klipsch Jubilee

96,000 лв.

Модел:
Klipsch Jubilee
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 8960.00 лв. на месец

Описание

НОВИЯТ ФЛАГМАН В СЕРИЯТА HERITAGE

Klipsch Jubilee са последният проект, по който е работил основателя на компанията Пол Клипш (PWK). Той е мечтал да създаде изцяло рупорно озвучително тяло, което да задоволи дори и най-взискателните аудиофили. Първоначално PWK ги е  замислил като наследници на Klipschorn, но скоро е осъзнал, че те ще се превърнат в нещо много повече от това. Напредъкът в технологиите през 21-ви век позволява на компанията Klipsch да направи неговата мечта реалност.

Насладете се на великолепното присъствие, мощ, детайл и емоция на музиката на живо в уюта на собствения си дом, както никога до сега.

Разработени и произведени в САЩ от гордите майстори в Хоуп, щата Арканзас. Точно както е искал Пол Клипш.

Характеристики:

АКТИВЕН ВЪНШЕН КРОСОУВЪР

Klipsch Jubilee използват външен активен DSP кросоувър за да осигурят възможно най-високата степен на акуратно възпроизвеждане на звук. DSP мрежата настройва фазата и времезакъснението на всеки акустичен компонент за да елиминира акустичните фазови нулирания и максимизира изхода в кросоувъра за верен с оригинала звук. DSP системата осигурява и нужните еквализация и настройки на гейн за да се слеят двата акустични елемента абсолютно перфектно. Разполагайки с красив дизайн, позволяващ поставянето му на шкаф, мебел или в рак, активният кросоувър на Klipsch Jubilee предлага и възможност за настройка на нивата на ниски и високи честоти за да осигури ултимативно слушателско преживяване, настроено според вашето помещение и собствен вкус.

ВИСОКОЕФЕКТИВНИ, ВИСОКОПРОИЗВОДИТЕЛНИ ОЗВУЧИТЕЛНИ ТЕЛА

Klipsch Jubilee са изцяло рупорни двулентови тонколони, разработени за да доставят ултимативно слушателско преживяване. За да изпълнят тази задача, в Klipsch Jubilee са инкорпорирани най-новите акустични разработки и постижения, включително патентованата рупорна вентилирана нискочестотна система и изцяло новия високочестотен компресионен драйвер сдвоен със специален рупор. Всеки компонент е специфично оптимизиран да работи в собствената си индувидуална честотна лента, което е направило Klipsch Jubilee едни от най-ефективните озвучителни тела на пазара.  Високата ефективност води до по-голяма акустична мощност, която бива генерирана с значително по-малко усилия. В резултат на всичко това вие получавате възможно най-чистия и най-динамичен звук в целия музикален обхват.

ПАТЕНТОВАНА РУПОРНА ВЕНТИЛИРАНА СИСТЕМА

Потентованата нискочестотна акустична част на Klipsch Jubilee е разработена да осигури омагьосващо присъствие, стъпвайки върху предимствата и ефективността както на рупорните, така и на бас-рефлексните системи. Типичната вентилирана система вече повишава ефективността и чувствителността за разширено нискочестотно представяне. Но добавянето на рупор към такава система позволява на Klipsch Jubilee да бъдат с невероятните 10 до 20 пъти по ефективни от конвенционално озвучително тяло. Това води до безпрецедентно нискочестотно представяне, максимизиране на изходното ниво докато се минимизират изкривяванията – за динамичен и чист бас.

ВИСОКОЧЕСТОТЕН КОМПРЕСИОНЕН ДРАЙВЕР

Klipsch Jubilee използва изцяло нов компресионен драйвер в голям формат с 7 инчова аксипериодична титаниева диафрагма. Единичната диафрагма с голям диаметър осигурява безкомпромисно представяне в много широка честотна лента, елиминирайки нуждата от средночестотен високоговорител в системата – в синхрон с оригиналният дизайн на Пол Клипш за Jubilee. Този широколентов дизайн понижава точката на кросоувъра под критичния вокален диапазон за безпроблемна яснота и акуратност. Аксипериодичният дизайн доставя равен честотен отклик но и увеличава изходното ниво, намалявайки изкривяванияра за безгрижно и точно представяне.

ОГЛЕДАЛНО НАПАСНАТ ИСТИНСКИ ДЪРВЕН ФУРНИР

Klipsch използват само огледално напаснат истински дървен фурнир за серията Heritage. Листовете фурнир се обработват и съхраняват по ред – след като са деликатно отрязани от дървото се подреждат прецизно за да се осигури идеален огледален образ от двете страни – сякаш отгръщате страници на книга. Това придава на всеки чифт озвучителни тела естетически привликателен и постоянен външен вид, което се цени много повече от всеки друг фурнир или завършек.

НАПАСНАТИ ДВОЙКИ

Всеки чифт тонколони от серията Heritage са напълно напаснати на външен вид, защото са използвани листове фурнир, идващи от едно и също дърво. Всяка кутия е внимателно изработена така, че всяко озвучително тяло в двойката да е практически неразличимо от другото. Тонколоните се движат неразделни заедно из фабриката, след което всеки завършен продукт е инспектиран. При успешно преминаване на проверката се поставят последователни серийни номера на всеки чифт, за да сте сигурни, че вашите Heritage тонколони напускат фабриката като един наистина педантично изработен комплект.

СЪЗДАДЕНИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

Докато всеки един компонент на Klipsch Jubilee е създаден да ви надживее, в Klipsch винаги са осъзнавали уникалната и критично важна роля на кутията на всяка тонколона в процеса на звукова репродукция. От майсторите в Хоуп, щата Арканзас до инжинерите в Индианаполис, от Klipsch винаги са поставяли невроятна тежест върху дизайна на кабинетите. Кутиите на Klipsch Jubilee са сглобени като са използвани само крепежи и лепила от най-висок клас. 

Това са едни озвучителни тела, които ще бъдат предавани от поколение на поколение!

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Честотен отклик (+1.75 dB/- 3 dB): 18Hz – 20kHz

Чувствителност: 

Усреднена чувствителност високи честоти(HF) - 110dB

Усреднена чувствителност ниски честоти (LF) - 107dB

Мощност (продължителна/пикова):  LF - 300W / 1200W; HF - 100W / 400W

Максимално акустично налягане (SPL): 125 dB/1 м (използвайки DSP)

Номинално съпротивление: 

LF - 8 ohms, минимално 3.5 ohms на 160Hz

HF - 16 ohms, минимално 7.6 ohms на 4.3kHz

Честота на кросоувъра:  340 Hz

Високочестотен високоговорител:  K-693 – компресионен драйвер с 7 инчова титаниева диафрагма с 5 инчова намотка 

Нискочестотен високоговорител:  Два броя K-283 12 инчови от композитни материали 

Материал на кутията:  MDF

Входове:  5 way binding post

Размери:

Височина:  175.26 см

Широчина: 127 см

Дълбочина:  76.2 см

Тегло:  

LF - 149.68 кг. 

HF - 35.38 кг. 

Общо тегло на системата (1 тонколона):  185 кг.

Цветове: черен дъб, американски орех

Грилове: плат, сол и пипер

ЦЕНА ЗА НАПАСНАТ ЧИФТ.


Мнения (0)

Напиши мнение