Klipsch R-41SA

890 лв. 712 лв.

Модел:
Klipsch R-41SA
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 66.45 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 66.64 лв.

Описание

Отведете вашите филми и музика до нови висини - с тези Dolby Atmos® тонколони звукът ви обгръща от всички страни (включително и от тавана). Добавете ги към всяка букшелф или подовостояща тонколона или ги използвайте като съраунд тонколони за да създадете хемисфера от богат и детайлен звук.   

90º x 90º TRACTRIX HORN - ексклузивната технология Tractrix® на Klipsch доставя мощността, детайлността и емоцията на преживяването, което получавате по време на концерт на живо, репродуцирайки възможно най-чистия и натурален звук.  

Алуминиев високочестотен говорител с окачване с линеен ход от Kapton® - технологията минимизира изкривяванията за подобрено и детайлно представяне. Kapton® е екстремно лек и здрав материал, който е използван в окачването на туитъра за да се осигури висока ефективност и за да се подобрят резолюцията и детайлността. LTS високочестотните високоговорители са крайъгълен камък за Klipsch, правейки ги ключов компонент в едни от най-добрите тонколони в света.  

IMG високоговорител от мед - изработен чрез инжектиране на графит, изключително лек, но същевременно и с екстремна якост, осигуряващ  забележително нискочестотно представяне с минимални пречупвания на конуса и изкривявания.  В комбинация с поставения в Tractrix Horn LTS туитър се постига най-високата ефективност в класа си.  

Изчистен и модерен външен вид - видимите болтове и тънката магнитна решетка придават на тонколоната страхотен външен вид.  

Кабинет от MDF с устойчив на надраскване винилов фурнир с дървена шарка - стилен и естетически издържан външен вид, предоставящ абсолютна гъвкавост, водеща до безпроблемна интеграция във всеки интериор.   

Високо качествен дизайн на кабинета - подсилената MDF конструкция редуцира вибрациите на кутията за по-малко чуваемо оцветяване на звука и подобряване на акуратността на репродуциране.   

Характеристики:

Честотна характеристика: Conforms to Dolby Atmos Specifications

Чувствителност:  Conforms to Dolby Atmos Specifications

Препоръчителна мощност на усилвателя (продължителна/пикова): 50W/100W

Номинално съпротивление: 8 ома

Честота на срез на кросоувъра: 4,237 Hz

Високочестотен високоговорител: 1 инчов алуминиев LTS туитър сдвоен с 90 x 90 Tractrix® Horn

Ниско/средночестотен високоговорител: един 4 инчов меден IMG 

Материал на кутията: MDF

Дизайн на кутията: акустично окачване  

Входове: единични позлатени терминали    

Височина: 180 мм   

Широчина: 146 мм   

Дълбочина: 331 мм    

Тегло: 2.7 кг.    

Цвят: черен

Аксесоари: 4 гумени крака    

В производство от 2018 година.  

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение