Klipsch R-625FA

2,980 лв. 2,384 лв.

Модел:
Klipsch R-625FA
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 222.51 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 223.13 лв.

Описание

Нови подовостоящи тонколони от серията Reference на Klipsch с вградени Dolby Atmos озвучителни тела. 

Отведете вашите любими филми на нови висоти - собствените технологии на Klipsch са идеални за доставянето на най-потапящото и въздействащо 360-градусово Dolby Atmos® преживяване. Контролираната насоченост и високата производителност винаги са били вашна част от принципите за акустичен дизайн на марката през по голямата част на века. 

Вграден височинен канал - не просто типична пълночестотна тонколона - R-625FA разполага с вградено високо качествено озвучително тяло за Dolby Atmos насочено под ъгъл към тавана за създаването на една пълна 3D звукова сцена. Това е една перфектно напасната комбинация която виртуално изчезва. Интегрираните терминали за поставени ниско в кутията за удобство и лесно свързване. 

90º x 90º TRACTRIX HORN - ексклузивната технология Tractrix® на Klipsch доставя мощността, детайлността и емоцията на преживяването, което получавате по време на концерт на живо, репродуцирайки възможно най-чистия и натурален звук.  

Алуминиев високочестотен говорител с окачване с линеен ход от Kapton® - технологията минимизира изкривяванията за подобрено и детайлно представяне. Kapton® е екстремно лек и здрав материал, който е използван в окачването на туитъра за да се осигури висока ефективност и за да се подобрят резолюцията и детайлността. LTS високочестотните високоговорители са крайъгълен камък за Klipsch, правейки ги ключов компонент в едни от най-добрите тонколони в света.  

IMG високоговорител от мед - изработен чрез инжектиране на графит, изключително лек, но същевременно и с екстремна якост, осигуряващ  забележително нискочестотно представяне с минимални пречупвания на конуса и изкривявания.  В комбинация с поставения в Tractrix Horn LTS туитър се постига най-високата ефективност в класа си.  

Задно разположен Tractrix порт - задния бас-рефлексен порт е перфектно напаснат към кабинета и високоговорителите, и осигурява перфектното движение на въздуха с минимални изкривявания или турбуленции, дори и при най-ниските честоти.   

Изчистен и модерен външен вид - видимите болтове, краката, които се монтират под ъгъл и тънката магнитна решетка придават на тонколоната страхотен външен вид.  

Кабинет от MDF с устойчив на надраскване винилов фурнир с дървена шарка - стилен и естетически издържан външен вид, предоставящ абсолютна гъвкавост, водеща до безпроблемна интеграция във всеки интериор.   

Високо качествен дизайн на каинета - подсилената MDF конструкция редуцира вибрациите на кутията за по-малко чуваемо оцветяване на звука и подобряване на акуратността на репродуциране.   

Характеристики на основен канал:

Честотна характеристика: 38Hz - 21kHz +/- 3dB

Чувствителност: 96 dB @ 2.83V/1M

Препоръчителна мощност на усилвателя (продължителна/пикова): 100W/400W

Номинално съпротивление: 8 ома

Честота на срез на кросоувъра:  2,000 Hz

Високочестотен високоговорител: 1 инчов алуминиев LTS туитър сдвоен с 90 x 90 Tractrix® Horn

Ниско/средночестотни високоговорители: два 6,5 инчови медни IMG 

Материал на кутията: MDF

Дизайн на кутията: бас рефлексен, със задно разположен Tractrix® порт 

Входове: единични позлатени терминали    

Височина:  1017 мм   

Широчина: 240 мм   

Дълбочина: 439 мм   

Тегло: 22.2 кг.  

Цвят: черен

Аксесоари: изляти крака и крепежи

В производство от 2018 година.  

Характеристики на височинният канал:

Честотна характеристика: съответно спецификациите за Dolby Atmos

Чувствителност: съответно спецификациите за Dolby Atmos

Препоръчителна мощност на усилвателя (продължителна/пикова): 75W/150W

Номинално съпротивление: 8 ома

Високочестотен високоговорител: 1 инчов алуминиев LTS туитър сдвоен с 90 x 90 Tractrix® Horn

Ниско/средночестотни високоговорители: 5,25 инчов меден IMG 

Входове: единични позлатени терминали  

Цена за чифт.


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Loewe bild c

Loewe bild c

2,549 лв.

Гъвкави и доста умни. Телевизорите Loewe bild c осигуряват уникално зрително преживяване с цветни светове от най-високо качество благодарение на последно...

Ново
Audio-Technica AT-LP2022

Audio-Technica AT-LP2022

2,345 лв.

Грамофонът от лимитирано издание AT-LP2022 отпразнува 60 години аудио превъзходство на Audio Technica и е разработен с модерна естетика и уникалност. Този изцял...

Ново
PSB Synchrony T800

PSB Synchrony T800

25,999 лв.

Престижен звукФлагманът в серията премиум подовостоящи тонколони Synchrony T800 презентира най-съвремения прочит на девиза „верни на природата” който е следван ...

Ново
DALI IO-6

DALI IO-6

659 лв.

Безжични хай-фай слушалки с водещ в класа си живот на батерията от 30 часа.  Разработени за максимален комфорт и устойчивост с натурален и прозрачен звук. ...

Ново
DALI IO-4

DALI IO-4

529 лв.

Безжични хай-фай слушалки с водещ в класа си живот на батерията от 60 часа.  Разработени за максимален комфорт и устойчивост с натурален и прозрачен звук. ...

Ново