1,490 лв. 1,415 лв.

Модел:
Klipsch Cinema 600 Sound Bar
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 132.07 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 132.44 лв.

Описание

Пренесете кино салона у дома  

Внесете десетилетен опит в правенето на професионални кино инсталации в собственото си домашно кино със саундбара Klipsch Cinema 600. Cinema 600 е истинска 3.1 система, разполагаща със собствен централен канал за подобрена яснота на диалозите и поставени в рупори високочестотни високоговорители, точно както и в легендарните професионални озвучителни тела за кино салони, за динамична мощ във всеки детайл на вашата музика и филми. Добавете опционалните тонколони Surround 3 за истински 5.1 канален сураунд звук.

Лекота при настройка и използване 

Cinema 600 е разработен да бъде инсталиран съвсем лесно. Просто свържете идващия в комлекта HDMI кабел или оптичен кабел с телевизора за да подобрите значително звука му. Включеният в комплекта 10 инчов събуфър е предварително сдвоен със саундбара за да се свържат автоматично веднага след изкарването им от опаковката за безпроблемна настройка за минути.

Чуйте всяка дума

Изцяло новият специално настроен режим за диалози не само усилва нивото на човешката реч от любимите ви телевизионни предавания и филми, но също и оптимизира еквализационните настройки на системата за да осигури чист и ясен диалог с изключителна разбираемост, без значение какво става на екрана. Трите нива на режима осигуряват възможността да намерите подходяща настройка според вашия вкус и нужди.

Дистанционно усещащо движение

Включеното в комплекта премуим дистанционно управление разполага със сензор за движение, който включва осветлението на бутоните за лесен контрол, дори и при тъмнина. Освен контрол на усилване и превключване на входове, дистанционното управление ви позволява да настройвате нивото на събуфъра, на опционалните съраунд тонколони, както и да променяте различните режими на работа.

10 инчов безжичен събуфър

Cinema 600 идва с мощен безжичен 10 инчов събуфър – най-големия в класа си. Безжична технология на 2.4 GHz автоматично свързва саундбара и събуфъра със закъснение близко до нула за перфектен звук във всяка позиция. Допълнителният жичен изход за събъфър на саундбара позволява добавянето на втори бас в системата ви или да заместите безжичния със събуфър по ваш вкус.

Вградена технология DOLBY AUDIO® 

Вграденото Dolby Digital процесиране позволява мощни кино преживявания с дискретна обработка на диалога и на опционалните съраунд канали. Чуйте вашите филми като в истински кино салон. 

Спецификации:  

Система:  45 ичнов 3.1 саундбар с  10 инчов безжичен събуфър

Максимално акустично налягане: 103 dB

Високочестотни високоговорители: 3 х 1 инчови (25.4 мм) с мек купол сдвоени с Tractrix® рупори

Средночестотни високоговорители: 4 х 3 инчови (76.2 мм) с овални конуси от композитни нишки 

Събуфър: 10 инча (254 мм) безжичен, с бас рефлекс  

Материал на кутиите: бар: дърво, събуфър: дърво

Мощност на системата:  600W

Честотен отклик: 28-20kHz

Входове: HDMI-ARC • Bluetooth® • 3.5 мм аналогов • Оптичен цифров 

Изходи: изход за събуфър (RCA) 

Размери саундбар Ш х В х Д: 114.3 x 7.3 x 8.6 см

Размери събуфър Ш х В х Д: 36 x 47 x 37 см

Цвят: черен

Тегло: 13.97 кг. 

Аксесоари включени в комплекта: дистанционно управление с LED подсветка

2 х 1.5 м захранващи кабели 

2 х скоби за закрепване на стена  

Шаблон за стена

2 х AAA батерии

1.5 м HDMI кабел


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение