Marshall Stanmore II

709 лв. 649 лв.

Модел:
Marshall Stanmore II
Марка:
Marshall

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 60.57 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 60.74 лв.

Описание

ЛЕГЕНДАРНАТА ТОНКОЛОНА НА MARSHALL

Stanmore II е най-универсалната аудио система от Marshall: перфектна за озвучаване на всяка стая или помещение, независимо от техните размери.

За висококачественият и динамичен звук, синоним на Marshall, допринасят и двата усилвателя Клас D с мощност 15 вата всеки, които захранват двата говорителя за високи и средни честоти, както и 50 ватовия усилвател на мощния субуфер за баси.

Bluetooth 5.0 и Qualcomm® aptX безжичните технологии допълнително допринасят за качественото аудио преживяване, като в същото време дават възможност да свързвате две устройства едновременно към Stanmore II.

Stanmore II е най-универсалната аудио система от Marshall: перфектна за озвучаване на всяка стая или помещение, независимо от размерите им.

За висококачественият и динамичен звук, синоним на Marshall, допринасят и двата усилвателя Клас D с мощност 15W, които захранват двата говорителя за високи и средни честоти, както и 50 ватовия усилвател на мощния субуфер за баси.

Bluetooth 5.0 и Qualcomm® aptX безжичните технологии допълнително допринасят за качественото аудио преживяване, като в същото време дават възможност да свързвате две устройства едновременно към Stanmore II.

ЗВУК КАТО “НА ЖИВО”

Освен трите отделни усилвателя Клас D за всеки говорител, Stanmore II е със солиден дървен корпус, който допринася за топлия и естествен звук. Отделно от това, системата Bass Reflex с отвор на задния капак прави възможен плътния и мощен бас, лишен от досадно бръждене.

BLUETOOTH 5.0 И APTX БЕЗЖИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ

С новите Bluetooth 5.0 и aptX безжични технологии се наслаждавате на качествен и непрекъсващ стерео звук. Тези технологии осигуряват аудио без загуба на качество в радиус от 10 метра от Stanmore II.Използвайте Вашия смартфон, таблет, лаптоп или компютър с Bluetooth, за да ги свържете безжично към аудио системата.

КЛАСИЧЕСКИ MARSHALL ДИЗАЙН

Stanmore II притежава емблематичните Marshall детайли като черната винилова повърхност, дизайна на предната решетка, месинговата лента с надпис 1962: годината на основаването на фирмата, както и легендарното Marshall лого.Несъмнено аудио системата ще привлича погледите, където и да я поставите.

НАСТРОЙКИ НА ЗВУКА ПО ВАШ ВКУС

С аналоговите месингови контролни бутони на Stanmore II може да регулирате басите, високите и ниски честоти, както и силата на звука. С приложението Marshall Bluetooth App може да настройвате еквилайзера, осветеността на контролните бутони, както и всички техни функции.

СВЪРЗВАНЕ С АУДИО КАБЕЛ

Освен чрез Bluetooth, може да свържете Вашият източник на музика и аудио: смартфон, таблет, компютър или лаптоп, грамофон или касетен дек чрез 3.5мм аудио вход или стерео RCA конекторите. Единственото, от което се нуждаете, е стандартен 3.5мм или RCA (чинч) аудио кабел.

MULTI-HOST ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Към Stanmore II може да свържете едновременно две Bluetooth устройства и да редувате музиката от тях, която желаете да слушате на аудио системата.

MARSHALL BLUETOOTH APP

С безплатното приложение Marshall Bluetooth App, което може да изтеглите от Apple App Store и Google Play, управлявате музиката, която слушате на Stanmore II.

Използвайте го, за да създадете различни настройки на еквилайзера по Ваш вкус, контролирате басите, ниските и високи честоти, както и силата на звука и осветеността на контролните бутони. Можете също така да включвате или изключвате аудио системата, както и да я поставяте в стендбай режим.

MARSHALL STANMORE II СПЕЦИФИКАЦИИ:

АУДИО СПЕЦИФИКАЦИИ:

ЧЕСТОТЕН ДИАПАЗОН: 50–20,000 Hz (±6 dB)

КОНТРОЛНИ БУТОНИ: Аналогови контролни бутони за баси, средни/високи честоти и сила на звука.

Максимално акустично налягане:101 dB @ 1м

КОРПУС: Bass-reflex система с отвор за басите на гърба

УСИЛВАТЕЛИ:

Един 50 Watt Class D усилвател за басите

Два 15 Watt Class D усилвателя за средните и високи честоти

ГОВОРИТЕЛИ:

Два 3⁄4" куполни високоговорители за средни и високи честоти

Един 5 1⁄4" субуфер: високоговорител за ниските честоти

ИНТЕРФЕЙС И СВЪРЗАНОСТ

БУТОНИ:

Бутон за избор на източник на звука

Контролен бутон за нивото на звука

Контролен бутон за басите

Контролен бутон за средните и високи честоти

Play/Pause бутон

Ключ за вкл./изключване

СВЪРЗВАНЕ С КАБЕЛ: 3.5 мм стерео аудио вход; RCA стерео аудио вход (чинчове)

БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА: Bluetooth 5.0 с Qualcomm aptX

ЕЛ. ЗАХРАНВАНЕ:

НАПРЕЖЕНИЕ: 100–240 V

ЧЕСТОТА: 50/60 Hz

КОМПЛЕКТАЦИЯ В ОПАКОВКАТА:

Stanmore II Bluetooth аудио система

Ел. захранващ кабел

Инструкции за употреба

CE декларация за съответствие

3.5 мм аудио кабел не е включен в комплектацията и се закупува отделно!

РАЗМЕРИ: 350 x 195 x 185 мм

ТЕГЛО: 4.65 кг

ЦВЕТОВЕ: Черен, Бял

Мнения (0)

Напиши мнение