McIntosh RS150

2,990 лв.

Модел:
McIntosh RS150
Марка:
McIntosh

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 279.07 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 279.85 лв.

Описание

Безжичната тонколона RS150 е лесна за употреба и сравнително компактна, но все пак доставя истински голям звук във вашия дом – точно такъв, с какъвто са известни продуктите на McIntosh. Озвучителното тяло е изпълнено с широк диапазон от кастинг технологии като Spotify® Connect, TIDAL® Connect, Apple® AirPlay® 2, Bluetooth®, Chromecast и Roon Ready, правейки го лесно за използване директно от вашите смарт устройства. RS150 е страхотен начин да представите за себе си и приятелите си легендарните звук и качество на McIntosh и техния стандарт за домашно аудио представяне. Малкия размер позволява на RS150 да бъде поставена навсякъде в дома ви, както и лесно да бъде премествана където имате нужда от нея.

RS150 – безжична озвучителна система

Добавете лесно стрийминг към всяка стая

Вградени стрийминг услуги: Spotify Connect, TIDAL Connect, Apple AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast, Roon Ready

Контролирайте просвирването на музика директно от приложенията на вашите любими стрийминг услуги – няма нужда от специално приложение за контрол

Двойна мощност в сравнение с предшественика

Нови, бързо реагиращи LED цифрови индикатори

Като заместник на успешната безжична тонколона RS100, RS150 е получила многобройни умни подобрения. Може би най-важното от тях е цялостната промяна в начина на употреба и контрол. Вече няма нужда от специално приложение – RS150 може да бъде удобно контролиран директно от вашите любими стрийминг приложения, използващи съвместими кастинг технологии.

Мощността на RS150 e удвоена, като нискочестотния високоговорител получава 90 вата а високочестотния – 30 вата. Нискочестотният високоговорител е повишил размера си от 4 инча на 5 ¼ инча, като това плюс изцяло на ново разработената кутия повишават значително изходното ниво, намаляват изкривяванията и позволяват по-дълбок бас. Добавен е и контрол на ниските честоти – може да бъде използван за фина настройка на нискочестотното представяне за да съответства на уникалните характеристики на помещението и на личните предпочитания за слушане. Комбинацията от всички тези подобрения помага за доставянето на легендарния музикален звук на McIntosh.

RS150 е съвместим с TIDAL HiFi с високи резолюции (до 1411 Kbps). Устройството поддържа и стриймване на музикални файлове с висока резолюция до 24-bit/192kHz. Благодарение на вградените си възможности за стриймване на аудио с висока резолюция, RS150 е също и Roon Ready. Мрежовите устройства, които са Roon Ready, разполагат с технологията на Roon и са сертифицирани от Roon Labs да осигуряват възможно най-високото ниво на качество и представяне при мрежови стрийминг.

За стриймване през Bluetooth, RS150 използва Bluetooth 5.0. Устройството поддържа стандарта Advanced Audio Coding (AAC), както и Qualcomm® aptX™ HD за стриймване с висока резолюция. Налична е и технологията Qualcomm aptX Low Latency, която подобрява скоростта на предаването на аудио за да е синхронизирано с визуалната медия. 

RS150 разполага с нов, бързо реагиращ осветен цифров индикатор. Ексклузивни за RS150 и за RS250, тези индикатори са много повече от семли LED дисплеи. Тези бързи стрелки използват същата доказана схема, събираща и обработваща аудио сигналите, който можете да намерите в аналоговите индикации на McIntosh. В този случай, резултатите от нея се цифровизират и се насочват към пулсиращите дисплеи, репликиращи формата и вида на добре познатите аналогови прибори.

RS150 идва с класическия външен вид и елементи в дизайна на McIntosh, като преден панел от черно стъкло, лого с подсветка и контролни потенциометри.  Над стъкленият панел е решетката, която се премахва лесно за да разкрие високоговорителите.

За да свържете RS150 с вашата домашна мрежа можете да използвате Ethernet порта, но устройството има и Wi-Fi, поддържащ протоколите a, b, g, n и ac. Устройството е съвместимо и с Google Assistant за гласов контрол – просто говорете на вашето Google устройство за да контролирате RS150.

Спецификации:

Изходна мощност: 120 вата (30 вата за високочестотен, 90 вата за ниско/средночестотен високоговрител) 

Брой канали: 1

Високоговорители:

Един 20 20 мм високочестотен с титаниев купол, изпълнен с флуид 

Един 5 ¼ инчов нискочестотен с дълъг ход 

Честотен отклик: 48Hz до 20kHz

Честота на кросоувъра: 2,000Hz

Цвят: черен пиано лак

Цвят на решетката: черен

Система за закачване на решетката: механична

Свързаност:

Безжични входове:

Apple AirPlay 2

Bluetooth 5.0 A2DP с поддръжка на AAC, aptX HD и aptX Low Latency

Chromecast

Roon Ready

Spotify Connect

TIDAL Connect

Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac 2.4/5GHz

Жичен вход:  Ethernet

Тегло и размери:

Размери (Ш x В x Д): 19.5 x 36.8 x 21.9 см

Тегло: 8.4 кг. 

Тегло с опаковка: 10.9 кг. 


Мнения (0)

Напиши мнение