McIntosh RS250

6,990 лв.

Модел:
McIntosh RS250
Марка:
McIntosh

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 652.40 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 654.22 лв.

Описание

RS250 – безжична озвучителна система

Добавете лесно стрийминг към всяка стая

Вградени стрийминг услуги: Spotify Connect, TIDAL Connect, Apple AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast, Roon Ready

Контролирайте просвирването на музика директно от приложенията на вашите любими стрийминг услуги – няма нужда от специално приложение за контрол

650 вата тотална мощност

Нови, бързо реагиращи LED цифрови индикатори

Безжичната система RS250 е най-напредничавата и най-мощната домашна система на McIntosh. Както и моно RS150, така и стерео RS250 е самостоятелна, напълно завършена безжична аудио система.

В RS250 са интегрирани широк обхват от стрийминг технологии, като Spotify® Connect, TIDAL® Connect, Apple® AirPlay® 2, Bluetooth®, Chromecast и Roon Ready. С всичко това, вие можете лесно да стриймвате към RS250 от вашите смарт устройства. Един достоен наследника на RS200, RS250 не се нуждае от специално приложение за контрол – вместо това удобно се командва директно от вашите любими стрийминг услуги, използващи съвместими технологии за кастинг.

Създадена с преоритет към стрийминг музиката, системата RS250 включва абсолютно всичко от което имате нужда за да стриймвате от вашите телефон, компютър и онлайн услуги. А в случай, в който старото се среща с ново, е предвиден и грамофонен вход, към който можете да включите дори и грамофон за да се насладите на вашата колекция от винили. Можете дори да го свържете с вашият телевизор за по добър звук на вашите любими предавания, филми или спортни предавания.

RS250 предлага впечатляващите 650 вата тотална мощност, която се доставя от два елепсовидни 4 х 6 инча нискочестотни, четири двуинчови средночестотни и два ¾ инчови високочестотни високоговорители.  Средно и високочестотните са разположени отпред, а нискочестотните са насочени надолу, като звука се разпръсква под основното шаси.

Специалните обеми на нискочестотните високоговорители са разработени изцяло наново за да се намалят изкривяванията и е добавен по-лесен за употреба контрол над нискочестотното представяне за да може да се правят фини настройки. За да се подобрят ниските честоти дори още повече устройството предоставя възможност за свързване на външен събуфър чрез наличния изход.

За да подобрите звука на вашият телевизор много по-добре, отколкото бихте го направили със саундбар, RS250 разполага с HDMI ARC вход (само за аудио), който да свържете с всеки съвместим телевизор. ARC позволява телевизорът да връща аудио сигнали към RS250 чрез HDMI кабел, премахвайки нуждата от отделен аудио кабел. Наличен е и оптичен вход за телевизори, които не разполагат с ARC.

RS250 е съвместим с TIDAL HiFi с високи резолюции (до 1411 Kbps). Устройството поддържа и стриймване на музикални файлове с висока резолюция до 24-bit/192kHz. Благодарение на вградените си възможности за стриймване на аудио с висока резолюция, RS250 е също и Roon Ready. Мрежовите устройства, които са Roon Ready, разполагат с технологията на Roon и са сертифицирани от Roon Labs да осигуряват възможно най-високото ниво на качество и представяне при мрежови стрийминг.

За стриймване през Bluetooth, RS250 използва Bluetooth 5.0. Устройството поддържа стандарта Advanced Audio Coding (AAC), както и Qualcomm® aptX™ HD за стриймване с висока резолюция. Налична е и технологията Qualcomm aptX Low Latency, която подобрява скоростта на предаването на аудио за да е синхронизирано с визуалната медия. Другата налична опция за стрийминг е Apple AirPlay 2 – технология разработена да контролира домашни аудио системи и озвучителни тела във всяка стая – само с едно докосване или с команда към Siri – директно от iPhone®, iPad®, HomePod™ или Apple TV®. AirPlay 2 предлага многозоново аудио, гласов контрол чрез Siri и лекота на употреба.

За да имате възможността да се наслаждавате и на музика, която не идва от стрийминг, RS250 разполага с цифров оптичен вход – за източници като CD плеър, ММ грамофонен вход и 3,5 мм AUX вход за свързване на разнообразни външни аудио източници. На лице е и удобно раположен ¼ жак за изход за слушалки на предния панел. Имате две опции за свързване на RS250 с вашата домашна мрежа – Ethernet порт за жична връзка и Wi-Fi, поддържащ протоколите a, b, g, n, и ac. Устройството е съвместимо и с Google Assistant за гласов контрол. 

RS250 разполага с чифт нови, бързо реагиращи осветени цифрови индикатора. Ексклузивни за RS150 и за RS250, тези индикатори са много повече от семли LED дисплеи. Тези бързи стрелки използват същата доказана схема, събираща и обработваща аудио сигналите, който можете да намерите в аналоговите индикации на McIntosh. В този случай, резултатите от нея се цифровизират и се насочват към пулсиращите дисплеи, репликиращи формата и вида на добре познатите аналогови прибори.

RS250 е достатъчно гъвкав и добре оборудван за да отговори на аудио нуждите на всяка стая във вашия дом. Устройството е разработено да служи като хъб на една скромна домашна аудио система за забавление. RS250 разполага с класическия външен вид и елементи в дизайна на McIntosh, като преден панел от черно стъкло, лого с подсветка и контролни потенциометри. 

Спецификации:

Изходна мощност: 650 вата (400 вата средни/високи честоти, 250 вата ниски честоти)

Брой канали: 2

Спецификации на високоговорители:

Два 20 мм високочестотни с титаниеви куполи, изпълнени с флуид 

Четири 50 мм средночестотни с обърнати куполи от титан 

Два 4 x 6 инча (елипсовидни) нискочестотни с голям ход 

Честотен отклик: 40Hz - 20kHz

Честоти на кросоувъра: 275Hz; 4,000Hz

Цвят: черен пиано лак

Цвят на решетката: черен

Система за закачване на решетката: механична

Свързаност:

Аналогов вход (3,5 мм жак): 1

Цифров оптичен вход: 1

HDMI (ARC) вход: 1

Грамофонен вход (ММ): 1

Безжични входове:

Apple AirPlay 2

Bluetooth 5.0 A2DP с поддръжка на AAC, aptX HD и aptX Low Latency

Chromecast

Spotify Connect

TIDAL Connect

Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac 2.4/5GHz

Ethernet

Изход за събуфър: 1

Изход за слушалки: 1

Тегло и размери:

Размери (Ш x В x Д): 62.99 х 14.48 х 32 см

Тегло: 13.3 кг. 

Тегло с опаковка: 15.8 кг.


Мнения (0)

Напиши мнение