3,429 лв. 3,189 лв.

Модел:
NAD C 338 + Dali Oberon 7
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 297.64 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 298.47 лв.

Описание

Един комплект със страхотно съотношение качество/цена - NAD C 338 and Dali Oberon 7.

Да го направиш както трябва. 

Когато за NAD дойде време за създаване на нов продукт, те никога не подминават най-критичните изисквания с лека ръка. От ниско-шумящи вериги през прецизен контрол на усилването, акуратен баланс и правилно съпротивление на входовете и изходите - от NAD правят всичко възможно всичко да в перфектно. Те са включили и грамофонен предусилвател за MM доза с прецизна RIAA еквализация, висок праг на претоварване, екстремно ниски нива на шум и иновативна верига, която потиска инфразвуковия шум наличен при всички плочи - и всичко това без да се отразява на възпроизвеждането на ниските честоти. Линейните входове могат да приемат всички видове аналогови източници, като предлагат идеалното входно съпротивление с линейни, ултра-ниско шумящи буферни усилватели за да се избегне всяка деградация на звука, причинена от неподходящо входно ниво идващо от източника. Включен е и отделен слушалков усилвател с ниско изходно съпротивление и възможност за много висок изходен волтаж - достатъчен да задвижи дори и високо-омни студийни слушалки. Линейните изходи с ниско съпротивление могат да се свързват със субуфъри, което още повече допринася за универсалността на този добре премислен усилвател. Това да детайли, които можете да чуете. 

Винаги готов за безжично стриймване на музика   

C 338 разполага с вграден Chromecast, който ви позволява да слушате безжично музика, интернет радиа и плейлисти  от вашия телефон, таблет или компютър. Освен това, с интегрираният  Bluetooth®  е добавена гъвкавост - така възможностите за безжично предаване на музика към този усилвател са наистина неограничени.

Подовостоящите озвучителни тела Dali Oberon 7 са едно истинско представяне на идеите, традициите и изобретенията на Dali, опаковано в елегантен и модерен дизайн. Те редефинират възможностите за тонколони, едновременно в качеството на аудиото и визуалния дизайн в ценовия си клас. Двата 7-инчови ниско/средночестни високоговорителя и големия утра-лек 29 мм високочестотен високоговорител с мек купол доставят най-доброто в нискочестотното представяне в големи помещения. Въпреки размера си, тези тонколони са изненадващо деликатни и ще впечатлят със способността си да възпроизведат всеки музикален стил натурално и вярно с оригинала.


Мнения (0)

Напиши мнение