NAD C 316BEE V2

980 лв. 830 лв.

Модел:
NAD C 316BEE V2
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 77.47 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 77.68 лв.

Описание

Доказана технология подобрена от иновации.   

Схемата на NAD PowerDrive доказано предлага забележителна комбинация от висок ток, от който имат нужда комплексните натоварвания от озвучителните тела и високи нива на динамична мощност без икривявания. Следейки внимателно състоянието и условията при които работят усилвателите, PowerDrive използва своята интелигентност за да оптимизира автоматично настройките на захранването за да се постигнат постоянно ниски нива на изкривявания и максимална мощност в реалния свят на слушателите на музика, а не само на хартия. Както и в моделите от топ серията Masters, PowerDrive използва сложен "аналогов компютър" за да определи оптималните настройки. За C 316BEE V2, директора на отдела за разработки Бьорн Ерик Едвардсен (Bjorn Erik Edvardsen) е разработил хитра нова схема, която изисква по малко части с много по малка стойност без никаква редукция на ефективността. 

Всички отличителни белези на технологиите на NAD са налични, от огромния тороидален трансформатор и ESR кондензаторите до многобройните регулирани вторични захранвания и мощните дискретни изходни транзистори - C 316BEE V2 е прецизен и изтънчен както всички други продукти на NAD. 

Стойност    

От NAD са убедени, че C 316BEE V2 ще постави нов еталон за производителност в тази достъпна ценова категория, както при измерване, така и при слушане. Освен ако не притежавате огромни озвучителни тела, жадни за големи мощности, слушате на опасно високи нива или имате огромно помещение, C 316BEE V2 ще бъде вашия усилвател. Фундаменталните спецификации за шум, изкривявания, мощност, отделяне на каналите и проследяване на усилването са водещи в класа си и дори биха били впечатляващи при усилвател струващ няколко пъти повече от тази скромна цена. 

Само най-важното    

Докато C 316BEE V2 разполага с всичко нужно за да се наслаждавате на музката си, той е свежо ограничен само до най-важното - шест входа, един чифт озвучителни тела, изход за слушалки и пълно функционално дистанционно управление. Усилвателят е с компактен размер и красив и изчистен дизайн. Той е просто есенцията на NAD.

Докато "екстрите" на този усилвател може да не са колкото на по-скъпите предложения, C 316BEE V2 е далеч от "разтоварен" продукт. Със своите пет линейни входа, грамофонен MM вход, дистанционно управление с всички функции, възможност за изключване на тон-корекциите (tone defeat) и вход на предния панел за телефон, таблет или преносим плеър, този усилвател е напълно оборудван да бъде контролния център на една високо производителна стерео система. Мощността при продължителна работа е консервативни 40 вата на канал, но динамичната мощност (която е много по-важна при слушане на музика) е впечатляващо повече от 100 вата на канал! Това е много повече използваема мощност при поискване от всички други усилватели в тази ценова категория, и освен това е достъпна по цялата чуваема честотна лента спри водещи в класа нива на изкривявания от само 0,03%.

Звуковият резултат от тези високи технологии е отпускаш и предразполагащ, изравящ най-фините детайли от вашите любими записи и представящ ги в обемна и реална сцена. Впечатляващият резерв от динамична мощност прави звука на C 316BEE V2 едновременно артикулиран и жив. Безшумната работа и ниските нива на изкривявания дават усещане за солидност и присъствие на вашата музика и изкарват най-доброто което вашите озвучителни тела могат да предложат. 

Характеристики:    

PowerDrive      

5 линейни входа    

1 грамофонен MM вход   

1 вход на предния панел за таблет, телефон или портативен медиен плеър       

Контроли за ниски и високи честоти       

Изключване на тон-контролите (Tone Defeat)

Изход за слушалки     

Инфрачервено дистанционно управление    

Позлатени конектори (RCA) 

Тороидален захранващ трансформатор     

Консумация в режим на готовност <0.5W 

Спецификации:

Линеен вход / изход за слушалки:

Нива на хармонични изкривявания (THD) (20 Hz – 20 kHz): <0.03 % на 300 ohm при 2 V изход

Съотношение сигнал/шум: >100 dB (A-weighted, 32 ohm, референция 2V изход, unity gain)

Честотен отклик: ±0.3 dB (20 Hz – 20 kHz)

Изходно съпротивление: 8 ohms

Линеен вход / изход за тонколони:

Мощност при продължителна работа на 8 ohm и 4 ohm: 40W (референция 20 Hz-20 kHz при дадени THD, при работа на два канала)

Нива на хармонични изкривявания (THD): (20 Hz – 20 kHz) <0.03 % (250 mW до 40 W, 8 ohm и 4 ohm)

Съотношение сигнал/шум: >95 dB (A-weighted, 500 mV вход, референция 1 W на 8 ohm); >97 dB (A-weighted, 500 mV вход, unity gain на 32 ohm)

Клипинг мощност (на 1 kHz с 0.1 % THD): >45 W на 8 ohm; >60 W на 4 ohm

IHF динамична мощност на 8 ohm: 90 W; 4 ohm: 120 W; 2 ohm: 170 W

Дъмпинг фактор: >200 (референция 8 ohm, 1 kHz)

Честотен отклик: ±0.3 dB (20 Hz – 20 kHz, Tone Defeat ON)

Корекция за високи честоти: ± 5dB на 10 kHz

Корекция за ниски честоти: ± 8 dB на 100 Hz

Отделяне на каналите: >70 dB (1 kHz)

Максимално входно ниво: 4.3V (1 kHz с THD 0.1%)

Чувствителност на входа (за 40 W на 8 ohm): 200 mV

Консумация в режим на готовност: <0.5 W

Грамофонен вход / изход за тонколони:

Нива на хармонични изкривявания (THD): (20 Hz – 20 kHz)<0.03 % (1 W to 40 W, 8 ohms and 4 ohms)

Съотношение сигнал/шум: >75 dB с IHF MM доза (A-weighted,референция 5mV вход на 1 kHz и 1W изход на 8 ohm)

Честотен отклик (RIAA девиация): +0.3 dB (20 Hz – 20 kHz, Tone Defeat ON)

Максимално входно ниво: 71 mV (1 kHz THD 0.1%)

Чувствителност на входа (за 40 W на 8 ohm): 2.95 mV

Размери и тегло:

Размери (Ш x В x Д): 435 x 90 x 285 мм

Нетно тегло: 5.5 кг. 

Тегло с опаковка: 6.4 кг.


Мнения (0)

Напиши мнение