NAD C 338 + Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition

5,279 лв. 4,750 лв.

Модел:
NAD C 338 + Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 443.33 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 444.57 лв.

Описание

NAD C 338 - награда  EISA "best value amplifer"- Винаги готов за безжично стриймване на музика 

C 338 разполага с вграден Chromecast, който ви позволява да слушате безжично музика, интернет радиа и плейлисти  от вашия телефон, таблет или компютър. Освен това, с интегрираният  Bluetooth®  е добавена гъвкавост - така възможностите за безжично предаване на музика към този усилвател са наистина неограничени.

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition

Мощните подовостоящи 603 S2 Anniversary Edition комбинират акуратността и прозрачността на световно известния средночестотен високоговорител Continuum™ с авторитета на два нискочестотни говорителя. Озвучителните тела разполагат с подобрени кросоувъри за още по-добро представяне и уникален пръстен около високочестотния високоговорител, отпразнуващ неговия статус - 603 S2 Anniversary Edition са най-изтънчените достъпни подовостоящи тонколони, които някога са били произвеждани от Bowers & Wilkins.

Едно празненство на звука 

603 S2 Anniversary Edition са най-големите и най-способни озвучителни тела в серията 600 Anniversary Edition. Подовостоящи тонколони, разработени да предложат невероятно мощна акуратност и музикалност. Перфектни за по-големи помещения и идеални за системи за домашно кино. Предлагат се в нов дървесен цвят, както и в черно и бяло.


Мнения (0)

Напиши мнение