5,490 лв. 4,940 лв.

Модел:
NAD M10
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 461.07 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 462.35 лв.

Описание

Светът на аудиото се променя. Докато преди качество се предлагаше само на компакт дискове, сега най-доброто качество се доставя чрез интернет.  Не само звучи по-добре, но цялата записана някога музика е по-достъпна от всякога преди. Предварително подбраните плейлисти правят избора и откриването на музика лесни и забавни, а безжичното предаване на аудио до различни зони умножава възможностите.  NAD Master Series M10 комбинира всички тези блага с усилвател от най-високо качество за да направи транспоращо ви до вашата любима музикална дестинация решение от тип всичко-в-едно .

BluOS прави M10 нещо наистина специално   

BluOS е най-напредничавата операционна система за мрежови стрийминг и многозонова работа на пазара. Част от постоянно растяща екосистема от съвместими продукти, BluOS интегрира великолепно хардуеър и софтуеър за недостижимо потребителско преживяване. Единствената ситема за аудио с висока резолюция във всяко помещение налична днес, тя поддържа новия стандарт за стрийминг с висока резолюция Master Quality Authenticated (MQA). Над 15 безплатни и платени онлайн стрийминг услуги, работа с локално базирани музикални колекции – BluOS прави M10 невероятно гъвкав. Добавянето на допълнителни помещения е лесно и достъпно със активните мрежови озвучителни тела на Bluesound и с други висококачествени компоненти от NAD, DALI и други марки за постигането на страхотен звук в целия ви дом.  

Подценявана елегантност  

Със своят индустриален дизайн създаден от награждаваното дизайнерско студио DF-ID, M10 разполага с минималистична естетика отвеждаща го до нови нива на елегантност. Деликатните пропорции са подчертани с автентични материали, като солиден алуминий и гладко стъкло. С пълният контрол на устройство посредством приложението BluOS, вие можете никога да не докосвате вашия M10 за да слушате любимите си песни. Когато се приближите към M10, неговият чувствителен на допир дисплей с висока резолюция отговоря, като променя графиката си от „просвирване сега” към „контролен панел”, позволявайки работа директно от предния панел, без да използвате приложението. Той показва и какво звучи в момента и какво следва в плейлиста. 

Ненадминато представяне

M10 използва най-изтъчнените технологии от сериите Master за да достави несравнимо с нищо звуково представяне. Хибридната цифрова усилвателна част използва забележителната технология Hypex nCore предлагаща най-високо качество на работа и възможността да захрани всички озвучителни тела. Високо ефективен и забележително мощен, M10 може да възпроизведе дори най-нежните музикални детайли с ярък реализъм. Отличителните белези на тази технология са безгрижната динамика и пълното отсъствие на електронен шум.   

Лесна интеграция в „умни къщи”

От NAD са хвърлили сериозни усилия за да направят M10 напълно съвместим с водещите системи за домашна автоматизация на пазара от компании като Apple, Crestron, Control4, Lutron и много други. Това означава, че можете да контролирате М10 заедно с вашето осветление, завеси, отопление и аларма от един и същи интерфейс.  Всички интеграции са сертифицирани за надеждна работа с различните производители. Налични са приложения за контрол BluOS за всички Android и iOS мобилни устройства и таблети, както и за компютри с Windows и MacOS.

Гласов контрол с Alexa

Добавете BluOS Voice Skill в приложението Amazon Alexa и се насладете на гласов контрол на персоналните ви музикални колекции, стрийминг услуги и други използвайки списък от лесни команди. С помощта на устройството Echo можете да помолите Alexa да пусне популярни песни от Tidal, да приготви записани плейлисти, да усили или намали звука в отделни стаи или да я попитате какво свири в кухнята. Нямате Echo, но искате да опитате? Няма проблем. Свалете приложението Amazon Alexa, активирайте BluOS Voice Skill, докоснете балона за реч долната част и кажете нещо от списъка с команди. 

Музиката е предвидена да се чува, не да се вижда   

NAD M10 представя един нов вид хай-енд аудио система, която е луксозна и умна, но много дикретна. Устройството може да изпълнява същите функции, за които преди е бил нужен цял рак с компоненти, и по много начини се справя дори и по-добре. Елегантните пропорции му позволяват да заема съвсем малко пространство, дори да бъде скрит от поглед, но красивия дизайн и цветния 

Характеристики:

BluOS стрийминг усилвател   

HybridDigital nCore усилвателна технология  

Продължителна мощност : 100 вата на 8/4 ома   

Динамична мощност : 160 вата на 8 ома , 300 вата на 4 ома    

Цифрово-аналогов преобразувател: 32-BIT/384kHz ESS Sabre DAC

Централен процесор: 1GHz ARM® CORTEX A9 

Система за анализ и корекция на звука според помещението Dirac Live Room Correction*

Цветен течнокристален дисплей със сензор за близост   

Поддръжка на гласов контрол чрез Amazon Alexa 

Интеграция с AirPlay 2*

Поддръжка на Siri Voice Assistant чрез AirPlay 2

Дву-посочен Qualcomm aptX HD блутут

Готов за многозонова работа с BluOS 

Мрежова връзка - Gigabit Ethernet

HDMI eARC, USB Type A входове

Линейни стерео входеове, коаксиален и оптичен цифрови входове

Предусилвателен изход, изход за събуфър   

IR вход, 12V изход за спусък

Приложение за контрол за  iOS, Android, Mac OS, Windows, Crestron, Control4, RTI, URC, Elan, Lutron, iPort

Широк диапазон от премиум музикални стрийминг услуги, включително Amazon, Spotify, Tidal, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz и много други   

*Тези възможности ще бъдат добавени след бъдещи софтуеърни ъпдейти  

Забележка: M10 ще разполага с лиценз за Dirac Live с опция за напредналите потребители за ъпгрейд към пълна версия.


Мнения (0)

Напиши мнение