9,899 лв.

Модел:
NAD M28
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 923.91 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 926.49 лв.

Описание

Седем каналното крайно стъпало от Master серията M28 е епитом на ултимативните възможности на съвременните усилвателни технологии. Това е един от първите многоканални усилватели използващи усилвателната технология Purifi’s Eigentakt™.

Консервативно оценената мощност от 200 вата на канал при 8 ома и над 320 вата динамична мощност при 8 ома (при работа на всички канали) дава спиращ дъха резултат за звук, верен с оригинала, без значение дали той идва от изпълнен с екшън сцени филм или от чудовищната динамика или деликатност на класическо произведение. M28 приема балансиран и небалансирани сигнали (XLR и RCA) и разполага с високо качествени терминали за свързване с озвучителни тела. Компактните размери на този дизайн с много висока енергийна ефективност създават грешно впечатление за масивното количество от мощност, което предлага за най-изискващите музика и филми.

Потопете се напълно в момента с Purifi™. Усилвателна технология Purifi’s Eigentakt™

M28 използва усилвателната технология Eigentakt™, която е разработена от NAD по лиценз на Purifi. Тази нова технология, която NAD използват за първи път в интегрирания стрийминг усилвател M33 добавя нови нива на прецизност, като взима в предвид непознатите преди негативни ефекти на изходния филтър в обратната връзка и подобрява още повече цифровата технология, използвана в дизайна на предишните хибридно-цифрови модели на NAD. Резултатът е ниво на представяне приближаващо се до теоритичния лимит в измерваната производителност, без значение при ниво като шепот или на пълна мощност.

В съответствие с предишните поколения на хибрадната цифрова технология на NAD, но за разлика от повечето дизайни в клас D, M28 е непоколебим към натоварването от озвучителните тела с които трябва да се справя, запазавайки същия широк и равен честотен отклик без значение от съпротивлението на тонколоните, като по същото време има постоянната способност за осигуряване на високи нива на ток. 200 вата при продължителна работа на 8 ома при поискване на всички канали, по едно и също време, и 700 вата динамична мощност на 4 ома са доказателството за всичко посочено по-горе.

Присъщо за технологията Eigentakt™ е изключително „аналоговото” поведение в рядко срещаните моменти когато усилвателят е натоварен до изкривяване. Там, където много дизайни от клас D стават нестабилни, Eigentakt™ се държи по много сходен начин, който може да бъде оприличен с „доброкачествените” изкривявания с моментално възстановяване на добре изработените традиционни усилватели от клас A/B.

Звуковият характер на M28 само подсилва историята, разказана от числата и измерванията. Това е един невероятно мощен и прозрачно звучащ усилвател, доставящ нови нива на рафинираност и динамика на всяко едно ниво.

Напълно балансирано аудио.

Същият ефективен аудио интерфейс използван в професионалните звукозаписни студия осигуряващ най-високите нива на интенгритет на сигнала, с възможно най-ниските нива на шум. Заключващите се конектори и специалната електроника позволяват по-големи дължини на кабелите без да се прихваща шум и без загуба на сигнал. Всичко, което ще получите е невероятен звук, без шум и интерференции.

Безгрижна мощност.

Като най-мощният усилвател на NAD правен някога, M28 може да изкара над 700 вата, дори и при „трудни” натоварвания от нискоомни озвучителни тела за да възпроизведе безпроблемно комплексните динамични пикове от вашите филми и музика. Всичко – от удар с палката по ръба на барабанчето ди звука на експлоадиращ астероид – ще звучи забележително реално и потапящо.

М28 разполага с резерви от мощност за да посрещне изискванията на всички съвременни цифрови формати с висока резолюция. Благодарение на напредничавата усилвателна технология Purifi Eigentakt™, цялата тази чудовищна мощност идва на много по-ниска цена от тази на традиционните технологии, и доставя още повече мощност и производителност!

СПЕЦИФИКАЦИИ:


FTC мощност (при работа на два канала): ≥ 220 W (с референция дадени THD, 8 Ohms , 20 Hz – 20 kHz); ≥ 400 W (с референция дадени THD, 4 Ohms , 20 Hz – 20 kHz)

Мощност (при работа на всички канали): ≥ 200 W (с референция дадени, 8 Ohms , 20 Hz – 20 kHz);  ≥ 340 W (с референция дадени THD, 4 Ohms , 20 Hz – 20 kHz)

Нива на хармонични изкривявания (THD) (250 mW на дадена мощност, CCIF IMD, DIM 100): ≤0.003 % (референтни 20 Hz – 20 kHz)

IHF динамична мощност: 280 W 8 Ohms (при работа на всички канали); 560 W 4 Ohms, (при работа на 1 канал)

Дъмпинг фактор: 1.3 V (при референтна мощност)

Входно съпротивление: 47 kΩ (балансиран вход)

Входно съпротивление (r и c): 23 kΩ (небалансиран вход) 

Дъмпинг фактор: >750dB (референция 8 Ohms, 50Hz и 1kHz)

Честотен отклик ±0.1dB (референтни 20Hz-20kHz): -2.5dB при 3Hz и 100kHz

Съотношение сигнал/шум:

> 102dB (A-weighted референция 1W, балансиран вход)

> 97 dB (A-weighted референция 1W, небалансиран вход)

> 124 dB (A-weighted референция дадена мощност, балансиран вход)

> 120 dB (A-weighted референция дадена мощност, небалансиран вход)

Честотен отклик ± 0.1 dB (референция 20 Hz – 20 kHz): – 3 dB на 3 Hz до 60 kHz

Време на преминаване в режим на готовност при липса на входен сигнал: ≤ 30 минути

Консумация в режим на готовност: ≤ 0.5W

Размери и тегло:

Размери (ШxВxД): 435 x 156 x 380 мм

Тегло: 21.2 кг.


Мнения (0)

Напиши мнение