5,079 лв. 4,825 лв.

Модел:
Naim Uniti Atom HDMI
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 450.33 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 451.59 лв.

Описание

Компактна хай-енд система всичко-в-едно

Uniti Atom e един красив и компактен аудио плеър, който ще ви изкуши със своя невероятен звук и страхотни възможности. 40-ватовият интегриран усилвател и възможностите за стриймване и просвирване на музика с висока резолюция ще изпълнят дома ви с превъзходен хай-фай звук. Uniti Atom е перфектен за основна хай-енд система, но е подходящ и за употреба в кухнята, или на бюро, където мястото е ограничено. Просто добавете озвучителни тела. Приложението на Naim за Android и iOS комбинира всичките ви музикални източници на едно място, което прави Uniti Atom още по привлекателен. 

Под капака на Uniti Atom

От Naim са извървели дълъг път за да максимизират качеството на звука в един толкова компактен плеър от типа всичко-в-едно. От солидният трансформатор осигуряващ постоянно и стабилно захранване, до изтънчената окабелена ръчно цифрова и аналогова схематика, всеки елемент от дизайна на Uniti Atom е бил взет под внимание според ефекта си върху качеството на звука.   

Контрол - новото подобрено приложение на Naim   

Новата интуитивна апликация на Naim ви предоставя лесен контрол върху един или няколко продукта от серията Uniti. Чрез нея имате достъп до цялата си музика, включително и до вашите любими интернет радио станции, стрийминг услуги и плейлисти, а също и до информация за любите си артисти като дискографии и биографии. Освен това, с приложението можете да обновявате вашите устройства с едно натискане. Новото приложение позволява да контролирате всички стрийминг устройства на Naim.

Стъклен дисплей и интуитивно дистанционно управление   

Uniti Atom разполага с пълноцветен 5-инчов LCD дисплей със сензор за близост, който  го включва когато се приближите до устройството. Дистанционното управление е интелигентно и работи двупосочно, и работи в хармония с контролера за усилване на самото устройство. Даващ ви пълна свобода на движение, Uniti Atom ви доставя безкрайна радост.   

Системата Uniti    

Без значение от източника, революционните плеъри от серията Uniti комбинират върхова цифрова технология с аналогово сърце за един звук, който е без грешка идващ от Naim. Просвирвайте, стриймвайте, сваляйте дискове и запазете цялата си музикална колекция във високо резолюция. А след това използвайте спеациално разработеният от Naim софтуеър за да изкарате всяка нота от вашата музика с истински хай-фай звук. Uniti ви позволява да синхронизирате до осем устройства от серията или други стрийминг продукти на марката за да просвирвате музика от всеки източник в няколко помещения едновременно, или да слушате различна музика във всяка стая - избора е ваш.

Замисленa и изработенa от нулата от инжинерите и дизайнерите на Naim в Салисбъри, Англия, серията Uniti остава вярна на основните принципи на дизайна на марката. От оребрените алуминиеви радиатори на шасито (вдъхновени от флагмана Statement) през изцяло алуминиевото шаси, новият контролер на усилването с подсветка до красиво осветената основа - всеки детайл е бил внимателно премислен за да се постигне красива естетика, която е изпълнена с възможности и технологии за постигането на референтно качество на звука. Всички устройства от серията са шедьоври на индустриалния дизайн.  

Всички продукти в серията Uniti са безупречно изработени от материали, които са били специално подбрани за да служат на качеството на звука. Алуминиевите радиатори по продължение на продуктите изкарват топлината навън за да максимизират термалната стабилност и за да увеличат живота и представянето на устройствата. Красивите алуминиеви капаци на шасито са изработени на CNC за абсолютна прецизност и осигуряват перфектната защита на деликатните компоненти под тях. 

Прецизен контрол на усилването    

В сърцето на Uniti е един аудиофилски контролер на усилването, който променя нивото в аналоговата реалност към премуим цифрова резолюция. Неговите ултра-меко въртене и красива подсветка са вдъхновени от референтната усилвателна система на Naim - Statement. Осветените сегменти за моментното усилване се показват по същия начин, както и на дистанционното управление, и ще се променят в пълен синхрон. От Naim са скрили блутут антената под капака за изчистен и естетичен външен вид.  

Оцветете музиката си    

Със създаването на серията Uniti от Naim са искали да предоставят на слушателите тотална връзка с техните музикални колекции. 5-инчовия LCD дисплей осигурява богати изображения на обложките на албумите и друго съдържание. Вградените сензори за близост включват дисплея когато някой се приближи до устройството. На предния панел са достъпни и бутони, включващи Favourites, Stop и Play.

Характеристики:

Размери и тегло:  95 мм x 245 мм x 265 мм (В x Ш x Д), 7 кг.    

Свързаност:  

Аудио входове:   

2 x оптични цифрови входа (TOSLink) до 24bit/96kHz

1 x коаксиален цифров вход (RCA) до 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x HDMI ARC 

1 x аналогов вход (RCA)

2 x USB Type A  (на предния и задния панели)

Аудио изходи:

2 х изходи за тонколони  

1 x RCA предусилвателен изход за събуфър 

1 x 3.5 мм изход за слушалки   

Мнения (0)

Напиши мнение