4,299 лв. 4,085 лв.

Модел:
Naim Uniti Core
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 381.27 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 382.33 лв.

Описание

Референтен хард-диск аудио сървър     

Unitu Core ви предоставя есенцията на цифровата музика. Това е една сериозно мощна машина, която ви позволява да свалите цялата си колекция от компакт дискове, да запазите до 100 000 песни, да предоставяте музиката на плеърите от тип всичко-в-едно от серията Uniti или към други стриймъри на Naim и да създадете архив на цялата си музика. Можете да използвате Uniti Core и като самостоятелен цифров източник - просто го свържете към цифрово-аналогов конвертор или усилвател с цифров вход и контролирайте просвирването чрез приложението на Naim. Uniti Core е едно безпроблемно и безкомпромисно решение за сваляне на компакт дискове, запазване на музиката ви в цифров вид, създаването на каталог и просвирването на цялата ви музикална колекция. 

Под капака на Uniti Core    

Компактният, но мощен Uniti Core е перфектния хъб за вашата цифрова музикална колекция. Всеки елемент на този музикален сървър - от спеациално изработената операционна система, подобрената система за сваляне на дискове, линейното захранване и алуминиевото шаси - са били разработени за да предоставят консистентна и надеждна работа и възможно най-добро качество на звука. Съвременната Ethernet технология позволява на устройството да не се "задъхва" под стрес, позволявайки на всички UPnP™ плеъри в мрежата или на свързан ЦАП да се справят по възможно най-добрия начин.   

Контрол във вашите ръце    

Новото интуитивно приложение на Naim ви предоставя лесен контрол върху индивидуални или многобройни продукти от серията Uniti. Чрез него вие имате достъп до цялата си музика, включително до свалените си компакт дискове и плейлисти, до дискографии и биографии на любимите си артисти, а освен това можете да ъпгрейднете системата с едно натискане. Новата апликация ви позволява да контролирате всички устройства от серията Uniti, както и всички стрийминг продукти на Naim. 

Системата Uniti    

Без значение от източника, революционните плеъри от серията Uniti комбинират върхова цифрова технология с аналогово сърце за един звук, който е без грешка идващ от Naim. Просвирвайте, стриймвайте, сваляйте дискове и запазете цялата си музикална колекция във високо резолюция. А след това използвайте спеациално разработеният от Naim софтуеър за да изкарате всяка нота от вашата музика с истински хай-фай звук. Uniti ви позволява да синхронизирате до осем устройства от серията или други стрийминг продукти на марката за да просвирвате музика от всеки източник в няколко помещения едновременно, или да слушате различна музика във всяка стая - изборат е ваш.

Замисленa и изработенa от нулата от инжинерите и дизайнерите на Naim в Салисбъри, Англия, серията Uniti остава вярна на основните принципи на дизайна на марката. От оребрените алуминиеви радиатори на шасито (вдъхновени от флагмана Statement) през изцяло алуминиевото шаси, новият контролер на усилването с подсветка до красиво осветената основа - всеки детайл е бил внимателно премислен за да се постигне красива естетика, която е изпълнена с възможности и технологии за постигането на референтно качество на звука. Всички устройства от серията са шедьоври на индустриалния дизайн.  

Характеристики:   

Размери и тегло: 95 мм x 214 мм x 265 мм (В x Ш x Д), 7 кг. 

Свързаност:

Аудио входове: 2 x USB Type A (на предния и задни панел)

Аудио изходи: 1 x BNC S/PDIF цифров изход

Мнения (0)

Напиши мнение