9,969 лв. 9,469 лв.

Модел:
Naim Uniti Nova
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 883.77 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 886.24 лв.

Описание

Uniti Nova е доказателство, че плеър от тип всичко-в-едно може да достави аудиофилско качество. Без значение кой източник изберете, вашата музика ще бъде трансформирана в едно невероятно звуково изживяване. Като референтен плеър в серията, Uniti Nova е конфигуриран за да ви представи възможно най-доброто решение събрано в едно компактно шаси. Цялото налично пространство е било използвано за да се осигурят по 80 вата на канал в клас A/B, способни да захранят дори и най-взискателните озвучителни тела – ще чуете детайли и дълбочина във всяка нота, риф и припев. 

Под капака на Uniti Nova

 Uniti Nova оправдава името си с невероятните нови технолгии, които наистина я разграничават от останалите продукти в серията. Схематиката използва дискретни компоненти от възможно най-високото качество, масивен тороидален трансформатор за изключителен звук, превъзходна изолация, характерното копче за усилване, повече входове, отколкото можете да намерите в повечето устройства от този вид и 80 вата на канал от великолепен усилвател. Uniti Nova е толкова добър, колкото може да е един плеър от тип всичко-в-едно.

Контролирайте по вашия начин  - ново и подобрено приложение на Naim

Новото интуитивно приложение Naim ви дава безпроблемен контрол върху индивидуални или многобройни продукти от серията Uniti. Вие имате достъп до цялата си музика, включително вашите любими интернет радиостанции, стрийминг услуги и плейлисти, и можете да се наслаждавате на целите дискографии и биографии на любимите си артисти. Освен това, вие можете да ъпгрейдвате вашата система безжично само с едно докосване. Новото приложение ви позволява да контролирате едновременно стрийминг продуктите на Naim и хард-дискови сървъри – няма нужда от две отделни приложения.

Стъклен дисплей и интуитивно дистанционно управление   

Uniti Nova разполага с пълноцветен 5-инчов стъклен течнокристален дисплей със сензор за близост, който го включва когато се приближите до устройството. Той се допълва от двупосочно интелигентно дистанционно управление, което работи в хармония с контрола на усилването на вашия плеър. Давайки ви пълна свобода на движение, използването на всяко Uniti устройство е малка радост.

Системата Uniti 

Без значение какъв е източника, революционните плеъри Uniti комбинират безгрешна цифрова технология с аналогова душа за качество на звука което не може да бъде объркано – това е качеството на Naim. Просвирвайте, сваляйте и записвайте цялата си музикална колекция в страхотна висока резолюция.  Използвайте специално разработения софтуеър за да изкарате всяка нота от вашата музика с истински звук с висока резолюция. Новите Uniti ви дават и възможността да синхронизирате до осем системи Uniti или други стриймъри на Naim и да просвирвате музика от всеки източник в многобройни помещения едновременно. Или да слушате различна музика във всяка стая – изборът е ваш. 

Създаването на Uniti 

Разработен и създаден от нулата от инжинерите на Naim в Салисбъри, Англия, Uniti остават верни на ключовите принципи в дизайна на Naim. От алуминиевите радиатори (вдъхновени от флагманския усилвател Statement) до шасито от черен алуминий, новото характерно копче за усилване с подсветка и красиво осветената основа – всеки детайл е бил внимателно премислен за да доставя красива естететика изпълнена с функционалност и технологии, постигащи качество на звука от референтен клас. Uniti е един истински шедьовър в индустриалния дизайн. 

Специално подбрани материали  

Uniti са внимателно изработени от материали, които са били специално подбрани за да служат на звука. Алуминиевите радиатори, които са разположени по цялата дължина на продукта изкарват топлината за да максимизират термалната стабилност за удължаване на живота и подобряване на звуковото представяне. Красивите алуминиеви горни панели са изработени на CNC за абсолютна прецизност и осигуряват перфектната защита за деликатните компоненти. 

Прецизен контрол на усилването

В сърцето на Uniti е дискретен аудиофилски контрол на усилването, който променя нивото в аналоговата реалност за да го превърне в премиум цифрова резолюция. Дизайнът е взет от стрийминг усилвателя NAC-N 272, а ултра-мекото движение при въртене е вдъхновено от референтната усилвателна ситема Statement. 

Оцветете музиката си   

Със серията Uniti от Naim са искали да предоставят на слушателя тотална връзка с музикалната му колекция. Изтънченият 5-инчов цветен дисплей предоставя богати изображения на обложката на албума и неговото съдържание. Дисплеят разполага със сензор за близост, и съответно светва когато някой се приближи до устройството за да покаже метаданните на звучащата музика, информация за активния аудио вход и други. Налични са и бутони на предния панел като Любими, плей, стоп и пауза. 

Характеристики:  

Размери и тегло: 95 x 432 x 265 mm (В x Ш x Д), 13 кг. 

Свързаност:

Аудио входове:

2 x цифрови оптично TOSLink (до 24bit/192kHz)

2 x цифрови коаксиални RCA (до 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x цифров BNC (до 192kHz, DoP 64Fs)

1 x HDMI ARC

2 x аналогови RCA

2 x аналогови 5-pin DIN

2 x USB Type A входа (на преден и заден панел)

1 x SD card

Аудио изходи:

1 x предусилвателен изход за събуфър на RCA 

1 x 3.5 изход за слушалки


Мнения (0)

Напиши мнение