8,399 лв. 7,979 лв.

Модел:
Naim Uniti Star
Марка:
Naim Audio

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 744.71 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 746.79 лв.

Описание

Гъвкавост и производителност    

Уликата е в името: тази система е "звездата" на шоуто. С многобройните си функции и способността си да просвирва, да сваля компакт дискове и да предоставя вашата безценна музикална колекция, Uniti Star предлага неограничени възможности. Стриймвайте вашата музика във висока резолюция, просвирвайте или сваляйте вашите аудио дискове, слушайте любимите си интернет радиостанции, възползвайте се от многобройни стрийминг услуги и драмтично подобрете звука на вашия телевизор или игрова конзола. Готова да бъде използвана с практически всички озвучителни тела, Uniti Star ще ви накара да преоткриете вашата музикална колекция със своя дълбок, потапящ звук.   

Под капака на Uniti Star

Този плеър от тип всичко-в-едно е приютил всичко нужно под капака си. Поради факта, че устройството притежава и CD транспорт заедно с стрийминг възможностите и усилвателната част, инжинерите на Naim са обърнали специално внимание на поддържането на термална стабилност и на намаляването на интерференциите между отделните компоненти. Специално изработения CD транспорт изпълнява и функцията за сваляне на аудио дискове, което прави Uniti Star най-всестранно развития продукт от серията.  

Контрол - новото подобрено приложение на Naim   

Новата интуитивна апликация на Naim ви предоставя лесен контрол върху един или няколко продукта от серията Uniti. Чрез нея имате достъп до цялата си музика, включително и до вашите любими интернет радио станции, стрийминг услуги и плейлисти, а също и до информация за любите си артисти като дискографии и биографии. Освен това, с приложението можете да обновявате вашите устройства с едно натискане. Новото приложение позволява да контролирате всички стрийминг устройства на Naim.

Стъклен дисплей и интуитивно дистанционно управление   

Uniti Star разполага с пълноцветен 5-инчов LCD дисплей със сензор за близост, който  го включва когато се приближите до устройството. Дистанционното управление е интелигентно и работи двупосочно, и работи в хармония с контролера за усилване на самото устройство. Даващ ви пълна свобода на движение, Uniti ви доставя безкрайна радост.   

Системата Uniti

Без значение от източника, революционните плеъри от серията Uniti комбинират върхова цифрова технология с аналогово сърце за един звук, който е без грешка идващ от Naim. Просвирвайте, стриймвайте, сваляйте дискове и запазете цялата си музикална колекция във високо резолюция. А след това използвайте спеациално разработеният от Naim софтуеър за да изкарате всяка нота от вашата музика с истински хай-фай звук. Uniti ви позволява да синхронизирате до осем устройства от серията или други стрийминг продукти на марката за да просвирвате музика от всеки източник в няколко помещения едновременно, или да слушате различна музика във всяка стая - избора е ваш.

Замисленa и изработенa от нулата от инжинерите и дизайнерите на Naim в Салисбъри, Англия, серията Uniti остава вярна на основните принципи на дизайна на марката. От оребрените алуминиеви радиатори на шасито (вдъхновени от флагмана Statement) през изцяло алуминиевото шаси, новият контролер на усилването с подсветка до красиво осветената основа - всеки детайл е бил внимателно премислен за да се постигне красива естетика, която е изпълнена с възможности и технологии за постигането на референтно качество на звука. Всички устройства от серията са шедьоври на индустриалния дизайн.  

Всички продукти в серията Uniti са безупречно изработени от материали, които са били специално подбрани за да служат на качеството на звука. Алуминиевите радиатори по продължение на продуктите изкарват топлината навън за да максимизират термалната стабилност и за да увеличат живота и представянето на устройствата. Красивите алуминиеви капаци на шасито са изработени на CNC за абсолютна прецизност и осигуряват перфектната защита на деликатните компоненти под тях. 

Прецизен контрол на усилването    

В сърцето на Uniti е един аудиофилски контролер на усилването, който променя нивото в аналоговата реалност към премуим цифрова резолюция. Неговите ултра-меко въртене и красива подсветка са вдъхновени от референтната усилвателна система на Naim - Statement. Осветените сегменти за моментното усилване се показват по същия начин, както и на дистанционното управление, и ще се променят в пълен синхрон. От Naim са скрили блутут антената под капака за изчистен и естетичен външен вид.  

Оцветете музиката си    

Със създаването на серията Uniti от Naim са искали да предоставят на слушателите тотална връзка с техните музикални колекции. 5-инчовия LCD дисплей осигурява богати изображения на обложките на албумите и друго съдържание. Вградените сензори за близост включват дисплея когато някой се приближи до устройството. На предния панел са достъпни и бутони, включващи Favourites, Stop и Play.

Възможности за надграждане    

В истинския стил на Naim, новият Uniti Star може да бъде надграден с някой от крайните стъпала на марката, например NAP 200. Можете да добавите и събуфър за по-дълбок бас. А за тези от вас с големи колекции от аудио дискове е предвидена опцията за музикален сървър Uniti Core за да съхраните и стриймвате с висока резолюция хиляди албуми към вашия Uniti плеър.

Характеристики:  

Размери и тегло: 95 мм x 432 мм x 265 мм (В x Ш x Д), 13 кг.    

Свързаност:

Аудио входове:

2 x оптични цифрови входа (TOSLink) до 24bit/192kHz

2 x коаксиални цифрови входа (RCA) до 24bit/192kHz, DoP 64Fs

1 x цифров вход (BNC) до 192kHz, DoP 64Fs

1 x HDMI ARC

1 x аналогов вход (RCA)

1 x аналогов вход (5-pin DIN)

2 x USB Type A (на предния и задния панел)

1 x SD карта

Аудио изходи:

2 x изходи за тонколони

1 x предусилвателен изход за събуфър (RCA)

1 x 3.5 мм изход за слушалки   

Мнения (0)

Напиши мнение